9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Merhaba sosyalanne benimle aynı adet ve aynı gün çatlama iğnesi vurulmussunuz ve benimde hiç belirtim ağrım sızım yok size cevap yazmak istedim inşallah bebislerimiz bizi bulur

Merhaba sosyalanne benimle aynı adet ve aynı gün çatlama iğnesi vurulmussunuz ve benimde hiç belirtim ağrım sızım yok size cevap yazmak istedim inşallah bebislerimiz bizi bulur
İnşallah canım benim bugün değerim 18 küsür çıktı sen kan verdin mi yada evde test yaptın mı ?

Bence değerin yükselir canım 2 ara bir değer daha regline de varmış
İnşallah canım bekleyeceğim artık. Bende hiç böyle değer görmemiştim. Hep 0.00 gibi çıkıyordu. Ama umut edip hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum

Canım aynılarını yaşadım reglim gecikti ilk gün olmadım 2 gün geldi sonra da gelmedi pek kaşık batmam var benim de test yaptım stresten herhalde gelmedi
evet evet benim de şuan kasık batmam var ve bacağıma vuruyor, bugün çok zorladı yumurtalığımda 4-5 cm kist vardı, küçülmüştü ama sürekli tekrarlıyor sanırım..

Bende dikkat edeceğim artık değerlerim baya üzdü beni

Benim ilk değer 9,5 tu yerleşme lekeleri gördükten sonra 34 e cıktı iki günde Dr bi şikayet yoksa vermene gerek yok dedi ama bilmiyorum insanın içi de rahat etmiyor
Canım yumurtlamadan kaç gün sonra 9,5 çıktı benim çatlamadan sonra 13.gün 18 çıktı birkaç kişi düşük sağlıksız dedi açıkçası modum çok düştü hatta ilişki günüm bile belli ilişkiden sonra 11.günkü değer bu yani şuan aşırı üzgünüm düşük diyenler sağlıksız diyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…