Evet olmadım ama regl ağrım vardı. Baya ağrıyordu. Resmen regl olacak gibiydim ama olmadım. Beklenen tarihim 1 Haziran görünüyorHayırlısı olsun canım catlamaya göre seninde bugün olman gerekiyordu aslında
Merhaba sosyalanne benimle aynı adet ve aynı gün çatlama iğnesi vurulmussunuz ve benimde hiç belirtim ağrım sızım yok size cevap yazmak istedim inşallah bebislerimiz bizi bulurAma şöyle bişey de var belki sizin yumurtlamadan önce ilişkiniz oldu o tuttu ben dediğim gibi birlikteliğim 36.saat olan 18 mayısta oldu daha 11 gün olmuş benim 250 çıkması imkansızdı bakalım hayırlısı olsun
Bence değerin yükselir canım 2 ara bir değer daha regline de varmışEvet olmadım ama regl ağrım vardı. Baya ağrıyordu. Resmen regl olacak gibiydim ama olmadım. Beklenen tarihim 1 Haziran görünüyor
İnşallah canım benim bugün değerim 18 küsür çıktı sen kan verdin mi yada evde test yaptın mı ?Merhaba sosyalanne benimle aynı adet ve aynı gün çatlama iğnesi vurulmussunuz ve benimde hiç belirtim ağrım sızım yok size cevap yazmak istedim inşallah bebislerimiz bizi bulur
Hayır bat gunumu bekliyorum hiç test yapmadım belirtimde olmayınca olmadı sanırım diye düşünüyorum bazen bilmiyorumİnşallah canım benim bugün değerim 18 küsür çıktı sen kan verdin mi yada evde test yaptın mı ?
Amin inşallah canımSağlık olsun canımkimyasal olduysa bunun arkası sağlıklı gebelik olacak inşallah
Kanama falan oldu mu canım şu an nasılsın
Bende tekrar vermedim en son 24tü yarın doktora gidicem tekrar kan ister muhtemelen bakalımCanım sen tekrar kan verdin mi
İnşallah canım bekleyeceğim artık. Bende hiç böyle değer görmemiştim. Hep 0.00 gibi çıkıyordu. Ama umut edip hayal kırıklığına da uğramak istemiyorumBence değerin yükselir canım 2 ara bir değer daha regline de varmış
bize de haber ver canım.Bende tekrar vermedim en son 24tü yarın doktora gidicem tekrar kan ister muhtemelen bakalım
Güzel haberlerinizi bekliyoruzBende tekrar vermedim en son 24tü yarın doktora gidicem tekrar kan ister muhtemelen bakalım
En son 34 cıkmıstı iki gün önce daha vermedım canım
Benim ilk değer 9,5 tu yerleşme lekeleri gördükten sonra 34 e cıktı iki günde Dr bi şikayet yoksa vermene gerek yok dedi ama bilmiyorum insanın içi de rahat etmiyorGüzel haberlerinizi bekliyoruz
evet evet benim de şuan kasık batmam var ve bacağıma vuruyor, bugün çok zorladıCanım aynılarını yaşadım reglim gecikti ilk gün olmadım 2 gün geldi sonra da gelmedi pek kaşık batmam var benim de test yaptım stresten herhalde gelmedi
sanırımTam adet olduysan maalesef
Eşli mi kullandınız canım benim eşim pek yanaşmıyor bi şeylereCanım takviyeleri çok iyi bende eşimde ikinci aya giriyorduk takviyede oldu bence vitaminler baya etkili jelini de kullandım
Bende dikkat edeceğim artık değerlerim baya üzdü beniAl canım orda bayağı pahalı ama almak istersen ordan al daha iyi. Bazen Doktorlar da çok güzel takviyeler oneriyolar diyolar. Ben bir takviye kullanmiyorum hormon degerlerim normal beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum şekeri kestim hep sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum
Lerhaba bende sabah birgg yaptım yaptığım gibi çizgi çıktı. İkindin laboquick yoptım negatif gölge bile yok adete min 5 max7 gün var suz kaç gün kala yapmıştınızlaboquickten şaşmamak lazım, demek ki bir gebenin günlüğü de yalancı..
Evet canım sorunumuz olmadığı halde birlikte kullandık vitamin zaten kötü bişey deil kiEşli mi kullandınız canım benim eşim pek yanaşmıyor bi şeylere
Tekrar ne zaman gideceksin?Benim ilk değer 9,5 tu yerleşme lekeleri gördükten sonra 34 e cıktı iki günde Dr bi şikayet yoksa vermene gerek yok dedi ama bilmiyorum insanın içi de rahat etmiyor
İşte erkekler anlamıyor bazı şeyleri canım malesefEvet canım sorunumuz olmadığı halde birlikte kullandık vitamin zaten kötü bişey deil ki
Canım yumurtlamadan kaç gün sonra 9,5 çıktı benim çatlamadan sonra 13.gün 18 çıktı birkaç kişi düşük sağlıksız dedi açıkçası modum çok düştü hatta ilişki günüm bile belli ilişkiden sonra 11.günkü değer bu yani şuan aşırı üzgünüm düşük diyenler sağlıksız diyenler varBenim ilk değer 9,5 tu yerleşme lekeleri gördükten sonra 34 e cıktı iki günde Dr bi şikayet yoksa vermene gerek yok dedi ama bilmiyorum insanın içi de rahat etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?