9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Ay sen neden nurdaki söylenenlere canını sıkıyorsun?? Önemli olan iki kar artması canım. İki gün sonra belli olur. Moral bozul stres yaparsan ilte onzaman etkilenir

Kızlar elimde inofolic combi var gebeyken içiliyor mu bilen var mı

Ay sen neden nurdaki söylenenlere canını sıkıyorsun?? Önemli olan iki kar artması canım. İki gün sonra belli olur. Moral bozul stres yaparsan ilte onzaman etkilenir
Nebilim ya etkilendim modum düştü ya zaten bu kadar kısa zamanda 100 olamaz heralde inşallah artar nebilim bu şekilde dönüt alınca moral çöktü

Nebilim ya etkilendim modum düştü ya zaten bu kadar kısa zamanda 100 olamaz heralde inşallah artar nebilim bu şekilde dönüt alınca moral çöktü
Ay hayır kimseyi takmayın burda beta konusunda. Sormayanda aklınız karışır. Direkt doktor ile muhatap olun. Sonra insan çok etkileniyor.

Ya belli olmaz yükselme önemli.. Ben 12.gün öğrenmiştim nasipse bizimle olacaklar erken öğrenmek çok zormuş onu anladım ben de

Canım ben de yumurtlama ve çatlamadan sonra 13. Gün bugün muhtemel tutan ilişki ertesi gün sancım vardı kadın doğuma gittim dedi yatağını yapmış kan verdim 13 çıktı çok düşük ya yeni oluşuyo ama kimyasal ihtimali de var dedi sadece sol kasık batmam var bi de çamurumsu kalıntı gibi katı leke oldu bitti sanırım yine gelir mi bilmem pazartesi kan vercem iki ay önce boş gebelik yaşadım tedirginim

Benimde daha önce düşüklerim oldu ben cumartesi tekrar veririm ya bilmiyorum ama zaten yeni bu kısa zamanda nasıl yüksek çıkacakmış

baktırmıştım önceden sıkıntı yoktu ama tekrar baktıracağım, hatta eşimle gideceğim doktora çünkü 1 senedir olmuyor
İnşallah en yakın zamanda olur canım stres belki de benim prolaktin yüksek sanırım ondan bu ay reglim böyle oldu diye düşünüyorum cumartesi doktora gideceğim

Benimde daha önce düşüklerim oldu ben cumartesi tekrar veririm ya bilmiyorum ama zaten yeni bu kısa zamanda nasıl yüksek çıkacakmış
Aynen doktor da dedi bana muayenede ya çok yeni çünkü yatağını yapmış ya da kimyasal ihtimali var bu her gebelikte var yani ama biz erken öğrendik o ayrı ne acilde kan alırlar mı cumartesi

İnşallah en yakın zamanda olur canım stres belki de benim prolaktin yüksek sanırım ondan bu ay reglim böyle oldu diye düşünüyorum cumartesi doktora gideceğim
inşallah canım benim.. hepimiz için güzel şeyler olsun benim de kist var ve sanırım kan pıhtılaşma sorunum var tam bilmiyorum ama sıkıntı yaşıyorum. işten izin ayarlayıp doktora gitmem şart.. sen de ihmal etme ve kendine çok cici bak

Aynen doktor da dedi bana muayenede ya çok yeni çünkü yatağını yapmış ya da kimyasal ihtimali var bu her gebelikte var yani ama biz erken öğrendik o ayrı ne acilde kan alırlar mı cumartesi
Özel hastanede verdim yine aynı yerde veririm alırlar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…