Değerlerine baktırdın mı canımsanırımreglim 2 gün sürdü ve bitti ama dün yine pempemsi kahverengi akıntım başladı. bu neden oluyor?
Ay sen neden nurdaki söylenenlere canını sıkıyorsun?? Önemli olan iki kar artması canım. İki gün sonra belli olur. Moral bozul stres yaparsan ilte onzaman etkilenirCanım yumurtlamadan kaç gün sonra 9,5 çıktı benim çatlamadan sonra 13.gün 18 çıktı birkaç kişi düşük sağlıksız dedi açıkçası modum çok düştü hatta ilişki günüm bile belli ilişkiden sonra 11.günkü değer bu yani şuan aşırı üzgünüm düşük diyenler sağlıksız diyenler var
Nebilim ya etkilendim modum düştü ya zaten bu kadar kısa zamanda 100 olamaz heraldeAy sen neden nurdaki söylenenlere canını sıkıyorsun?? Önemli olan iki kar artması canım. İki gün sonra belli olur. Moral bozul stres yaparsan ilte onzaman etkilenir
Ay hayır kimseyi takmayın burda beta konusunda. Sormayanda aklınız karışır. Direkt doktor ile muhatap olun. Sonra insan çok etkileniyor.Nebilim ya etkilendim modum düştü ya zaten bu kadar kısa zamanda 100 olamaz heraldeinşallah artar nebilim bu şekilde dönüt alınca moral çöktü
Benim döngüm biraz kısa dört gün kalaydı herhlde çok az gölge gördüğümdeLerhaba bende sabah birgg yaptım yaptığım gibi çizgi çıktı. İkindin laboquick yoptım negatif gölge bile yok adete min 5 max7 gün var suz kaç gün kala yapmıştınız
Belki yarınTekrar ne zaman gideceksin?
Haklısın canım her şey zaten olacağına varırAy hayır kimseyi takmayın burda beta konusunda. Sormayanda aklınız karışır. Direkt doktor ile muhatap olun. Sonra insan çok etkileniyor.
Ya belli olmaz yükselme önemli.. Ben 12.gün öğrenmiştim nasipse bizimle olacaklarCanım yumurtlamadan kaç gün sonra 9,5 çıktı benim çatlamadan sonra 13.gün 18 çıktı birkaç kişi düşük sağlıksız dedi açıkçası modum çok düştü hatta ilişki günüm bile belli ilişkiden sonra 11.günkü değer bu yani şuan aşırı üzgünüm düşük diyenler sağlıksız diyenler var
baktırmıştım önceden sıkıntı yoktu ama tekrar baktıracağım, hatta eşimle gideceğim doktora çünkü 1 senedir olmuyorDeğerlerine baktırdın mı canım
Canım ben de yumurtlama ve çatlamadan sonra 13. Gün bugün muhtemel tutan ilişki ertesi gün sancım vardı kadın doğuma gittim dedi yatağını yapmış kan verdim 13 çıktı çok düşük ya yeni oluşuyo ama kimyasal ihtimali de var dedi sadece sol kasık batmam var bi de çamurumsu kalıntı gibi katı leke oldu bitti sanırım yine gelir mi bilmem pazartesi kan vercem iki ay önce boş gebelik yaşadım tedirginimNebilim ya etkilendim modum düştü ya zaten bu kadar kısa zamanda 100 olamaz heraldeinşallah artar nebilim bu şekilde dönüt alınca moral çöktü
Benimde daha önce düşüklerim oldu ben cumartesi tekrar veririm ya bilmiyorum ama zaten yeni bu kısa zamanda nasıl yüksek çıkacakmışCanım ben de yumurtlama ve çatlamadan sonra 13. Gün bugün muhtemel tutan ilişki ertesi gün sancım vardı kadın doğuma gittim dedi yatağını yapmış kan verdim 13 çıktı çok düşük ya yeni oluşuyo ama kimyasal ihtimali de var dedi sadece sol kasık batmam var bi de çamurumsu kalıntı gibi katı leke oldu bitti sanırım yine gelir mi bilmem pazartesi kan vercem iki ay önce boş gebelik yaşadım tedirginim
Henüz kese için erken gibi istersen sağlık ocağında kan verBelki yarın
Yok kese için değil de içim rahat etsin diyeHenüz kese için erken gibi istersen sağlık ocağında kan ver
İnşallah en yakın zamanda olur canım stres belki de benim prolaktin yüksek sanırım ondan bu ay reglim böyle oldu diye düşünüyorum cumartesi doktora gideceğimbaktırmıştım önceden sıkıntı yoktu ama tekrar baktıracağım, hatta eşimle gideceğim doktora çünkü 1 senedir olmuyor
Aynen doktor da dedi bana muayenede ya çok yeni çünkü yatağını yapmış ya da kimyasal ihtimali var bu her gebelikte var yani ama biz erken öğrendik o ayrı ne acilde kan alırlar mı cumartesiBenimde daha önce düşüklerim oldu ben cumartesi tekrar veririm ya bilmiyorum ama zaten yeni bu kısa zamanda nasıl yüksek çıkacakmış
inşallah canım benim.. hepimiz için güzel şeyler olsunİnşallah en yakın zamanda olur canım stres belki de benim prolaktin yüksek sanırım ondan bu ay reglim böyle oldu diye düşünüyorum cumartesi doktora gideceğim
İki gün mü sürüyordu normaldesanırımreglim 2 gün sürdü ve bitti ama dün yine pempemsi kahverengi akıntım başladı. bu neden oluyor?
Özel hastanede verdim yine aynı yerde veririm alırlar diye düşünüyorumAynen doktor da dedi bana muayenede ya çok yeni çünkü yatağını yapmış ya da kimyasal ihtimali var bu her gebelikte var yani ama biz erken öğrendik o ayrı ne acilde kan alırlar mı cumartesi
Alırlar yaa sıkıntı olmaz bence ben öyle bi yerdeyim ki özel bile sıkıntı yok gibi bişiÖzel hastanede verdim yine aynı yerde veririm alırlar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?