- 7 Ekim 2020
- 2.892
- 3.846
- 83
Evet ilk kullanımda hamile kaldım. Her doktor klomen vermiyor. Bazen başka ilaç veriyolar. Doktorla konusmakta fayda var.Anladım canım ilk kullanımda hamile mi kaldın o zaman doktor bana da önerir mi acaba o kadar çok istiyorum ki hemen olsun istiyorum
Ya ben tekrardan bisi sorucam ben yumurtlama akıntısı dedikleri akıntıyı 18 inde gördüm ondan sonra 1 2 gün içinde de hafif beyaz bı akıntım oldu daha da akıntım olmadı reglimi takip ettiğim uygulmaya göre de yumurtlama günü bugün gösteriyor ve benim sanki adet olmuşum gibi karnım ağrıyor dün de leklenmem olmuş göğüslerim zaten şiş damarlar belirginleşmiş şimdi bu anlattıklarma göre yumurtlama ne zaman olmuş olabilir eğer 18 inde olduysa haftaya pazartesi üstünden 12 geçmiş oluyor kan versem çıkar mıEvet ilk kullanımda hamile kaldım. Her doktor klomen vermiyor. Bazen başka ilaç veriyolar. Doktorla konusmakta fayda var.
Kan vermek için sürekli acele ediyorsun. Ve aşırı stres yüklüsün gibi geliyor banaYa ben tekrardan bisi sorucam ben yumurtlama akıntısı dedikleri akıntıyı 18 inde gördüm ondan sonra 1 2 gün içinde de hafif beyaz bı akıntım oldu daha da akıntım olmadı reglimi takip ettiğim uygulmaya göre de yumurtlama günü bugün gösteriyor ve benim sanki adet olmuşum gibi karnım ağrıyor dün de leklenmem olmuş göğüslerim zaten şiş damarlar belirginleşmiş şimdi bu anlattıklarma göre yumurtlama ne zaman olmuş olabilir eğer 18 inde olduysa haftaya pazartesi üstünden 12 geçmiş oluyor kan versem çıkar mı
Haklısınız ama ben bir sonraki reglimin ne zaman olacağını kestiremediğim için gecikme nasıl takip edeceğim bilmiyorumKan vermek için sürekli acele ediyorsun. Ve aşırı stres yüklüsün gibi geliyor bana
İlk önce sakin olmaya çalış. Eğer yumurtlama gününü 18 i diye tahmin ediyorsan ondan 14 sonrasını hesapla. O zaman tahmini adet gününü bulabilirsin. En güzeli adet geçince kan vermek. Ama yine kan testi yapmak istiyorsan tahmini adet gününden 2 gün öncesine kadar yapabilirsin. Varsa çıkar muhakkak
Gebelik belirtileri arasında adet olmus gibi ağrilar da var. Ama bu olunca illa gebelik olmus diyemeyiz. Herkesin yapısı farklı. Bazen çok düşündüğümüz için de beynimiz belirti oluşturuyor. O yüzden sabırla tahmini adet gününü bekle. Saydığın şeyler hem gebelik belirtisi hem adet belirtisi
Yani dediğim gibi eğer bu akıntılara bakarsak evet döngüm 27 28 güne göre devam edecek ben şu an zaten bu hissettiklerimin gebelik belirtisi olacağını düşünmüyorum ama dediğim gibi uygulamaya göre bugün yumurtlama günüm ama 31 güne göre hesaplıyor uygulama yani şu an benim amacım aslında yumurtlamanın ne zaman olduğunu anlamak yani uygulamaya göre bugün mü gerçekten yoksa 3-4 gün önce mi oldu buna göre adet tahmini ve gecikme tahmininde bulunacağımHaklısınız ama ben bir sonraki reglimin ne zaman olacağını kestiremediğim için gecikme nasıl takip edeceğim bilmiyorum
Takvime şimdi baktım. Eğer tahmini olarak 18 inde yumurtlama olduysa 1 2 3 temmuz senin tahmini adet günlerin. Ayın 1 i gibi test yapsan varsa çıkar. Eğer 3 temmuz olmuş hala adet olmamışsan kan verHaklısınız ama ben bir sonraki reglimin ne zaman olacağını kestiremediğim için gecikme nasıl takip edeceğim bilmiyorum
Eğer yumurtlama gününü net öğrenmek istiyorsan test kullan. Ya da düzenli doktora gidip yumurtlama takibi yaptırman lazim. Başka türlü tam gününü kestirmek zor. Benim geçen ay 14 15. Yumurtlama oldu. Testle takip ettim. Bu ay takip etmedim tahminim 20. Gün de oldu. Uygulamaya göre dün adet günümdü ama olmadım çünkü geç yumurtlama oldu. Bu hafta için de eğer adet olmazsam gebelik vardır diye tahmin ediyorum. Nasip bakalımYani dediğim gibi eğer bu akıntılara bakarsak evet döngüm 27 28 güne göre devam edecek ben şu an zaten bu hissettiklerimin gebelik belirtisi olacağını düşünmüyorum ama dediğim gibi uygulamaya göre bugün yumurtlama günüm ama 31 güne göre hesaplıyor uygulama yani şu an benim amacım aslında yumurtlamanın ne zaman olduğunu anlamak yani uygulamaya göre bugün mü gerçekten yoksa 3-4 gün önce mi oldu buna göre adet tahmini ve gecikme tahmininde bulunacağım
Ben her ihtimale karşı 2 hafta daha beklemeye karar verdim ya uzun döngüm'e göre ise de zaten reglimden iki gün önce vermiş oluyorum herhalde çıkar varsa ya da zaten hamile değilsem döngüm de erkense erken adet olurum oradan belli olur ama bu düşük gerçekten beni mahvetti yani ne adet düzenim kaldı ne bir şeyim Allah kimseye yaşatmasınEğer yumurtlama gününü net öğrenmek istiyorsan test kullan. Ya da düzenli doktora gidip yumurtlama takibi yaptırman lazim. Başka türlü tam gününü kestirmek zor. Benim geçen ay 14 15. Yumurtlama oldu. Testle takip ettim. Bu ay takip etmedim tahminim 20. Gün de oldu. Uygulamaya göre dün adet günümdü ama olmadım çünkü geç yumurtlama oldu. Bu hafta için de eğer adet olmazsam gebelik vardır diye tahmin ediyorum. Nasip bakalım
Amiiin. Ama bazen düşük olması bile bizim yararımıza. İlk haftalardaki düşükler kromomal sıkıntısı olduğunda vücut atıyormus. Güzel yönden bak hamilelik oluşuyor. Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip etsin.Ben her ihtimale karşı 2 hafta daha beklemeye karar verdim ya uzun döngüm'e göre ise de zaten reglimden iki gün önce vermiş oluyorum herhalde çıkar varsa ya da zaten hamile değilsem döngüm de erkense erken adet olurum oradan belli olur ama bu düşük gerçekten beni mahvetti yani ne adet düzenim kaldı ne bir şeyim Allah kimseye yaşatmasın
Tamam canım teşekkür ederimEvet ilk kullanımda hamile kaldım. Her doktor klomen vermiyor. Bazen başka ilaç veriyolar. Doktorla konusmakta fayda var.
Şeye dikkat ediyor musunuz bide aklıma takıldı acaba biz kendimiz mi öylesine stres oluyoruz onu yapmasak hamilelik olmaz mı ilişki den sonra yastık koyuyo musunuz belinizeÖyle tabi İnşallah canım rabbim sağlıklı nasip etsin hayırlısıyla
Hiç kullanmadım ama benim artımed gebelikte bile yalancı pozitif çıkmadı vardır benceYa ben dayanamadım bebe time varmış onunla test yaptım. Pozitif çıktı. Yalancı pozitif veriyor muydu bileniniz var mı ?
Şeye dikkat ediyor musunuz bide aklıma takıldı acaba biz kendimiz mi öylesine stres oluyoruz onu yapmasak hamilelik olmaz mı ilişki den sonra yastık koyuyo musunuz
Canım şimdi başka markayla denedim. Onda da silik çıkardıHiç kullanmadım ama benim artımed gebelikte bile yalancı pozitif çıkmadı vardır bence
Bence kesin var inşallah Rabbim burdaki herkese nasip etsin benim pek umudum yok daha doğrusu umutlanmak istemiyorum bugün mide bulantım biraz daha iyi ama göğüs hassasiyetim fazlalaştı normal de regli dönemi mide bulantım olmaz ama tabi göğüs hassasiyetim oluyordu akıntım var ama regli öncesi genel de sarımsı akıntım olurdu şimdi saydam derecesinde beyazımsı akıntım oluyor bekliycem ya ben varsa vardır zatenCanım şimdi başka markayla denedim. Onda da silik çıkardıbakalım belli olcak ileriki zamanda
Atsanaa foto adete nekadar varCanım şimdi başka markayla denedim. Onda da silik çıkardıbakalım belli olcak ileriki zamanda
Amin inşallahBenimle aynı o zaman hayır
Sen test yapmadin mi ? Adetine var mı daha ?Bence kesin var inşallah Rabbim burdaki herkese nasip etsin benim pek umudum yok daha doğrusu umutlanmak istemiyorum bugün mide bulantım biraz daha iyi ama göğüs hassasiyetim fazlalaştı normal de regli dönemi mide bulantım olmaz ama tabi göğüs hassasiyetim oluyordu akıntım var ama regli öncesi genel de sarımsı akıntım olurdu şimdi saydam derecesinde beyazımsı akıntım oluyor bekliycem ya ben varsa vardır zaten
Cuma tahmini adet günüm. Ama gözle bile zor görünüyor. Hatta belki ben görmek istediğim için görüyor olabilirim. Bebetime yalancı pozitifte gösteriyormus. Yarın yine yapcam bakalımAtsanaa foto adete nekadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?