9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

canım ben özele gidiyorum. doktor bana da hiç takviye vermedi 35 yaşa kadar 1 yıl olmaması normal dedi. ama ben kendim takviye kullanmayı düşünüyorum bu ay.
Ben 31 yaşındayım canım hatta 32 de yani. Bu ay tam 12.ayim bilmiyorum ne yapmam gerek bu ay kafam karıştı yine. Sen nasıl bir takviye alacaksın ki kafana göre.. bir zararı olmaz mi

Ben 31 yaşındayım canım hatta 32 de yani. Bu ay tam 12.ayim bilmiyorum ne yapmam gerek bu ay kafam karıştı yine. Sen nasıl bir takviye alacaksın ki kafana göre.. bir zararı olmaz mi
canım bende pcos var.inositol pcosa iyi geliyor o yüzden kullanıcam.ben de seninle yaşıtım ve çok stres yaptığımı söyledi doktor.stresi azalt kilo ver dedi.insülin direnci var bende.hamilelik konusunu düşünme yumurtlamayı değerlendir yürüyüş yap falan dedi.sana da tavsiyem biraz rahatlamaya çalış ben de çok zorlanıyorum bu konuda geceleri bile uyuyamıyordum ağlıyordum sürekli.azalttım onları

Bence takvıyelerın zararı olmaz ya vıtamın ıcerıklerı bende 26 yasındayım ☺dertlere kaldım cocuk olmadı dıye

Bende pcos yok canım yani şimdiye kadar pcos diyen bir doktor olmadı kaç kez gitmisimdir.. ama pcos hapları da yutucam yani olmuyorsa pcos falan miyim diyorum bazen

Bence takvıyelerın zararı olmaz ya vıtamın ıcerıklerı bende 26 yasındayım ☺dertlere kaldım cocuk olmadı dıye
Ben napimm pekiiiii şöyle hadiii daha benden kucukmussun olur elbet ben yaşım mi geçiyor psikolojisine girmeye baslayacam as kaldi

Anestezi ile mi cektirmistin konuştuk mu bunu seninle sonra mi cektirdin naptın öyle beynim doluki şuan kusura bakma anlatmissanda.. inşallah güzel haberler alacaksın diğer aya kadar
Kuzum yok anaztezi olmadan gittim şükür çok rahat geçti sadece regl sancısı gibi bir ağrı girdi o kadar 5 dk sürdü özel klinik gibi yerde yapılıyordu yaptım problem değil kuzum beynimiz baya dolu amin inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Hadi ya bazıları çok ağrı çekiyor o nasıl oluyor ki kuzenimde aşırı ağrı çektim dedi hatta bana bekle boşver hemen gitme filme dedi ağrılı bir islemdi dedi. İnşallah canım valla hepimiz istiyoruz hepimizin dileği kabul olsa keşke hemen özel yerse ücretli yaptırdın o zaman dimi? Bana en son rahim filmini öneren anestezi ile yaptır kendini rahat bırakmış olman gerekiyor dedi ben öyle öneriyorum dedi daha net görmem lazım uyanıkken kasılmalar oluyir ve ağrılı dedi ona dayanamazsın dedi

pcos olsa ultrasonda hemen görüyorlar.bana senin psikolojik gibi geliyor.eşinde bir problem var mı.
Yok canım eşimde sperm testi verdi skinti yok.. hatta ben öyle kafaya çok takan biri olmadım şimdi yeni yeni üzülmeye başladım iyice. Çünkü tam 12 ay oldu diyorum şuan. Neden hala olmadı diye sorgulamaya başladım. Bana kimyasal gebelik yaşadım bekle diyolar gebe kalabiliyosun diyolarda ee şimdiye kadar bekledim kimyasal yaşayalı üç ay oldu bu ay da tık yok test yaptım sabah negatifti

pcos olsa ultrasonda hemen görüyorlar.bana senin psikolojik gibi geliyor.eşinde bir problem var mı.
Bide eşimle sürekli gezen bir çiftiz boş durmayiz sürekli bir gezme misafir ağırlama misafirliğe gitme hiç evde doğru düzgün duran çift değiliz ona rağmen psikolojik olmaması da saçma geliyor.. sadece nasip değil demekki diyorum rabbimin elinde vakti var sanirim

Bende pcos yok canım yani şimdiye kadar pcos diyen bir doktor olmadı kaç kez gitmisimdir.. ama pcos hapları da yutucam yani olmuyorsa pcos falan miyim diyorum bazen
Bence takviye kesinlikle kullan
.sen doktorlara bakma. İnositol yumurtayı geliştiriyor illa pcos olmaya gerek yok. Plysitol aldım ben geçen ay 750 TL idi. Bence kesinlikle denemelisin

Bence takviye kesinlikle kullan
.sen doktorlara bakma. İnositol yumurtayı geliştiriyor illa pcos olmaya gerek yok. Plysitol aldım ben geçen ay 750 TL idi. Bence kesinlikle denemelisin
Zaten bu ay doktora gidersek illaki verecektir canım özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum yoksa böyle devletle ugrasamam.. sağolsun bir arkadaşım takviye v.s her şeyi bana verdi onları kullanır yine kullanırım onun icindede pcosla alakalı pikosol var içeriği güzel onunda. Onları kullanmaya baslicam bir iki gunden

Tamam canım. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin yakın zaman da

Acı eşiğin düşükse yaptır canım evet ücretli yaptırdım canım bi hsg bide sperm testi kalmıştı yaptırmadığım herkesin acı eşiği farklı canım ilaç veriyorlar biraz o giderken sağlam bir sancı oluyor sonra geçiyor biraz kanama oluyor sonra rahatsın inşallah dualarımız kabul olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…