Hayırlı olsun canım bence de gebelik var görünüyor hemen kan ver beklemeden sonra da bize sürecini paylaşİlk buraya yazmak istedim sanırım hamileyim Eki Görüntüle 3610383
Düşük bence yaaAcı eşiğin düşükse yaptır canım evet ücretli yaptırdım canım bi hsg bide sperm testi kalmıştı yaptırmadığım herkesin acı eşiği farklı canım ilaç veriyorlar biraz o giderken sağlam bir sancı oluyor sonra geçiyor biraz kanama oluyor sonra rahatsın inşallah dualarımız kabul olur ya
Kızzz Sanırım mı? Testler yemin edecek nerdeyse hamilesin diyeİlk buraya yazmak istedim sanırım hamileyim Eki Görüntüle 3610383
Anlat anlat taktikler verdua edin lütfen Akşam kan veremeye gitmeye çalışacağım her şeyi anlatırım iyiki varsınız
Alır tabiki ama beta HCG bakılacak dersen daha iyi olur. Kan vericem deme. Gebelik şüphem var deİlk idrarla yapmadım size attığımda yeni yapmıştım özel hastaneler kan alıyor mu ilk kez gideceğim
hayırlı olsunİlk idrarla yapmadım size attığımda yeni yapmıştım özel hastaneler kan alıyor mu ilk kez gideceğim
Sende iyi ki varsın inşallah güzel haberlerin gelir canımdua edin lütfen Akşam kan veremeye gitmeye çalışacağım her şeyi anlatırım iyiki varsınız
İnşaallah senınde benımds olur yakındaBen napimm pekiiiii şöyle hadiiidaha benden kucukmussun olur elbet ben yaşım mi geçiyor psikolojisine girmeye baslayacam as kaldi
Kızlar sıze bıse sormak ıstıyorum regle 5 gun kaldı cok fazla belım kasıgım ağrıyor bu normalmı regle 5 gun kala yumurtlama olabilir mi mahvettı benı ıananın yurudukce zorluyorAnlat anlat taktikler verşimdiden hayırlı olsun inşallah
Walla canım herşey olabilir malesef benim de öyleydi regl olmuştum 2 ay önce inşallah senin bebişindirKızlar sıze bıse sormak ıstıyorum regle 5 gun kaldı cok fazla belım kasıgım ağrıyor bu normalmı regle 5 gun kala yumurtlama olabilir mi mahvettı benı ıananın yurudukce zorluyor
Senin bat ne zamandı. Benim de 53.6 çıkmıştı Nerdeyse aynı değerBeta 54 çıktı inşallah güzel bir şekilde artar
Ay çok sevindim hayırlı olsunSenin bat ne zamandı. Benim de 53.6 çıkmıştı Nerdeyse aynı değer
Benim de 27 Hazirandı yani dün.Ay çok sevindim hayırlı olsunbat 24 Hazirandı senin ne zamandı
Ben yumurtalara günümü kaçırdım bayramda evde değildim 9 unde eve geldim çizgi belirgin olmak üzere dedim meğer çatlama günüm olduğunu ertesi günü silikleşince anladım. Bu ay hiç umudum yoktu o yüzdenBenim de 27 Hazirandı yani dün.Yumurtlama gününü tam biliyor musun ?
Benim net olmamakla birlikte 13 Haziran. Test yapmadım bu ay. Belirtilere göre hareket ettimBen yumurtalara günümü kaçırdım bayramda evde değildim 9 unde eve geldim çizgi belirgin olmak üzere dedim meğer çatlama günüm olduğunu ertesi günü silikleşince anladım. Bu ay hiç umudum yoktu o yüzden
Senin yumurtalama dönemin ne zamandı
Hayırlı olsun inşallahBeta 54 çıktı inşallah güzel bir şekilde artar
her şeyi en başından anlatayımHayırlı olsun inşallahkaçıncı denemenizdi takviye vs. Bişey kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?