Ayy inşallah aminAy yanlış yoruma yazmışım canım Allahi mı yazdırdı ne
Bu yorum o kadar ben kiAz önce regl oldum ve gene bir karamsarlık kara delik gibi beni içine çekti.neyse temmuza kalan arkadaşlarla yola devam inşallah
Tüm değerler hormonlar çok iyi dedi ama amh değerime baktıramadım. Devlet hastanesine gitmiştim burda bu değere bakılmıyor dedi doktor. Diğer ay özel bir laboratuvarda baktıracağım. Doktor görmem iyi olur duruma göre hareket ederiz dediGüzel haberler olsun canım içini ferah tut inşallah bişey cikmayacak
Kadın doğum değil miydi canım gittiğin hastahane. Mutlaka bakmaları lazımdı aslında çok tuhafTüm değerler hormonlar çok iyi dedi ama amh değerime baktıramadım. Devlet hastanesine gitmiştim burda bu değere bakılmıyor dedi doktor. Diğer ay özel bir laboratuvarda baktıracağım. Doktor görmem iyi olur duruma göre hareket ederiz dedi
Bu ay aşırı ağrılı geçiyor nedense reglim ya.nisanda özel muayenehane ye gitmiştim prof doktordu aslında.bu ay başka doktora da mı gitsem diyorum.mfk hoca var aklıma yatan.ama eşim zaten profesöre gittik tekrar gerek yok bence diyor ne yapsam bilemedim ya.afedersiniz gostermedigim doktor kalmayacak yaşadığım şehirde artık doktorlar arasında konuşacak sana da mi geldi diyeBu yorum o kadar ben kibende kesin temmuzda seninle devamm dün testim negatifti
Valla ben hiç doktora gitmedim devlet dışındaBu ay aşırı ağrılı geçiyor nedense reglim ya.nisanda özel muayenehane ye gitmiştim prof doktordu aslında.bu ay başka doktora da mı gitsem diyorum.mfk hoca var aklıma yatan.ama eşim zaten profesöre gittik tekrar gerek yok bence diyor ne yapsam bilemedim ya.afedersiniz gostermedigim doktor kalmayacak yaşadığım şehirde artık doktorlar arasında konuşacak sana da mi geldi diye
Canım ben 6 aydır deniyorum 1 sene dene diyo doktorlar.gidiyorum kan veriyorum ultrason simir yumurta takibi falan yaptırıyorum.devamli yaptırmak da anlamsız aslında işte benimki de bı umut biri farklı bir şey uygula der de olur mu yoksa görülemeyen bir şey mi var diye düşünüyorum.kafamda kuruyorum biraz.zaten çok stresli ve duygusal bı yapım var.rahim filmi cektirmedim hiçValla ben hiç doktora gitmedim devlet dışındao da hep aynı doktordu en son başkaya gittim o da rahim filmi çektir dedi. Bence sen gitmişsin önemli bişey yoksa uğraşma bekle biraz daha
canımCanım inşallah olur bu grupta bir şeyler paylaşmak yazışmaları okumak bana iyi geliyor beni anlayan insanların varlığı güç veriyor
Zaten daha 6 ay olmuş canım banada 1 yıl dene dediler işte 9.ayimda falan kimyasal yaşayınca artık beklenir gebelik dediler ama bekle bekle nereye kadar bilmiyorum benim tam 12 ay dolduCanım ben 6 aydır deniyorum 1 sene dene diyo doktorlar.gidiyorum kan veriyorum ultrason simir yumurta takibi falan yaptırıyorum.devamli yaptırmak da anlamsız aslında işte benimki de bı umut biri farklı bir şey uygula der de olur mu yoksa görülemeyen bir şey mi var diye düşünüyorum.kafamda kuruyorum biraz.zaten çok stresli ve duygusal bı yapım var.rahim filmi cektirmedim hiç
Regle kaç gün kaldı kuzum senin benim geçen aydan şaştığı için yeni yumurtlama gördümZaten daha 6 ay olmuş canım banada 1 yıl dene dediler işte 9.ayimda falan kimyasal yaşayınca artık beklenir gebelik dediler ama bekle bekle nereye kadar bilmiyorum benim tam 12 ay doldu
Kadın doğum canım i. Valla bende çok şaşırdım ama direkt burda bakılmıyor diyip özele yönlendirdi beni hattaKadın doğum değil miydi canım gittiğin hastahane. Mutlaka bakmaları lazımdı aslında çok tuhaf
Kızlar reglım 1 temmuz yanı 3 4 gub var benden hala jel akıntı azda olsa gelıyor bıde dediğim gıbı ağrılarım çok kasıkşarım ve belımde ozellıkle sol kasıgımda bır şişlik gaz vajınamda agrı oluyor anlamadım adet olup olaamıuor gıbıAyy inşallah aminama bu ay tık yok bendee
5 ti canım 4 kaldı bu saat itibariyle.. senin yeni başlıyor heycanRegle kaç gün kaldı kuzum senin benim geçen aydan şaştığı için yeni yumurtlama gördüm
Çok saçma direkt kadın doğum hastanesi var mı peki bulunduğun yerde.. eğer direkt kadın doğum hastanesi varsa oralarda da olurKadın doğum canım i. Valla bende çok şaşırdım ama direkt burda bakılmıyor diyip özele yönlendirdi beni hatta
Günün az kalmış zaten belli olur canımKızlar reglım 1 temmuz yanı 3 4 gub var benden hala jel akıntı azda olsa gelıyor bıde dediğim gıbı ağrılarım çok kasıkşarım ve belımde ozellıkle sol kasıgımda bır şişlik gaz vajınamda agrı oluyor anlamadım adet olup olaamıuor gıbı
Test falan yapmıyorumGünün az kalmış zaten belli olur canım
Yumurtlama çatlama değerlendirdim bakalım başka olmadı ay hadi inşallah ikimizde bu ay güzel haberleri verelim artık ya5 ti canım 4 kaldı bu saat itibariyle.. senin yeni başlıyor heycaninşallah tutar kuşumm
Olsun gecikmen olursa yaparsın daha iyiTest falan yapmıyorum
Amin canım ama benim test cuma günü negatifti.. laboquick kaset test denedimYumurtlama çatlama değerlendirdim bakalım başka olmadı ay hadi inşallah ikimizde bu ay güzel haberleri verelim artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?