9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Güzel haberler olsun canım içini ferah tut inşallah bişey cikmayacak
Tüm değerler hormonlar çok iyi dedi ama amh değerime baktıramadım. Devlet hastanesine gitmiştim burda bu değere bakılmıyor dedi doktor. Diğer ay özel bir laboratuvarda baktıracağım. Doktor görmem iyi olur duruma göre hareket ederiz dedi

Kadın doğum değil miydi canım gittiğin hastahane. Mutlaka bakmaları lazımdı aslında çok tuhaf

Bu yorum o kadar ben ki bende kesin temmuzda seninle devamm dün testim negatifti
Bu ay aşırı ağrılı geçiyor nedense reglim ya.nisanda özel muayenehane ye gitmiştim prof doktordu aslında.bu ay başka doktora da mı gitsem diyorum.mfk hoca var aklıma yatan.ama eşim zaten profesöre gittik tekrar gerek yok bence diyor ne yapsam bilemedim ya.afedersiniz gostermedigim doktor kalmayacak yaşadığım şehirde artık doktorlar arasında konuşacak sana da mi geldi diye

Valla ben hiç doktora gitmedim devlet dışında o da hep aynı doktordu en son başkaya gittim o da rahim filmi çektir dedi. Bence sen gitmişsin önemli bişey yoksa uğraşma bekle biraz daha

Valla ben hiç doktora gitmedim devlet dışında o da hep aynı doktordu en son başkaya gittim o da rahim filmi çektir dedi. Bence sen gitmişsin önemli bişey yoksa uğraşma bekle biraz daha
Canım ben 6 aydır deniyorum 1 sene dene diyo doktorlar.gidiyorum kan veriyorum ultrason simir yumurta takibi falan yaptırıyorum.devamli yaptırmak da anlamsız aslında işte benimki de bı umut biri farklı bir şey uygula der de olur mu yoksa görülemeyen bir şey mi var diye düşünüyorum.kafamda kuruyorum biraz.zaten çok stresli ve duygusal bı yapım var.rahim filmi cektirmedim hiç

Zaten daha 6 ay olmuş canım banada 1 yıl dene dediler işte 9.ayimda falan kimyasal yaşayınca artık beklenir gebelik dediler ama bekle bekle nereye kadar bilmiyorum benim tam 12 ay doldu

Zaten daha 6 ay olmuş canım banada 1 yıl dene dediler işte 9.ayimda falan kimyasal yaşayınca artık beklenir gebelik dediler ama bekle bekle nereye kadar bilmiyorum benim tam 12 ay doldu
Regle kaç gün kaldı kuzum senin benim geçen aydan şaştığı için yeni yumurtlama gördüm

Kadın doğum canım i. Valla bende çok şaşırdım ama direkt burda bakılmıyor diyip özele yönlendirdi beni hatta
Çok saçma direkt kadın doğum hastanesi var mı peki bulunduğun yerde.. eğer direkt kadın doğum hastanesi varsa oralarda da olur

Günün az kalmış zaten belli olur canım

Kızlar merhabalar. Ben reglime 3 gün kala prodıctor early ile erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve kan verdim negatif çıktı. Bugün reglim bir gün gecikti sizde hala gebelik şansı var mı? Testi erken yapmış olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…