- 9 Mayıs 2025
- 125
- 72
- 13
- 27
Belirtin neydı meselaErken öğrenmekte iyi olmuyor sürekli bir kan değeri çıkacak mı diye düşünüyoruz
Kaşık ağrım vardı regldan 2 gün önce gögüs hassasiyeti de vardı ama geçen ayda vardı hepsi o yüzden hiç takılmadımBelirtin neydı mesela
İnşallah balım Allah büyükBskle canım belkıde olucak bilemezsın hıc yoktan allah nasıp ederse ısteyen bekleyen herkese nasıp etdın Rabbim bugün okadar bas ağrısı cekıyorumkı mahvetti benı sabah kalktım dus aldım sacımı sardım kafamı kaldırdım dusuyodum basım yataktan cıktıgımdan berı dönüyor vertigo mu oldum hamile mi oldum bilmiyorum
Adet günü test yapmış mıydın sen belki yapsan çıkardı çünkü Yumurtlama üzerinden 15 gün geçtikten sonra net şekilde çıkıyor hatta öncesi bile öğrenenler varBence erken boşuna test yapıp stres yapma benim 8 inde falan yumurtalama ki ben 9 u çatlamayı değerlendirdim sadece bat 24 ona rağmen 27 de öğrendim sabret bence test yapma
Gelebilir normal canım pıhtı denir ona.. regl kanamasında pıhtılar olabilir.. kimyasal yaşadığım ay sancidan deli oldum öyle bir ağrı yoktu yani ve Normal reglden daha uzun ve yoğun full pihti attım iki gün kanamalı şekilde sonrası da uzun sürdü 6 günü buldu normalde 4 gün sürerdi.Kızlar benim bu reglimde ciğer gibi kan geliyor.kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim.daha önce hiç böyle olmadı
Bence yok en az iki kat artış derler adet gecikmesi olunca da hızlı artış oluyormuş normal benceCuma akşam 23.30 dan sonra kan vermiştim 54.21 çıkmıştı
Pazar (bugün) 22.30 da verdim 156.88 çıkmış 2 katından fazla artmış bu sorun mu acaba
Yok yapmadım geçen hevesle günde 3 test yapınca bu ay yapmak istemedim.Adet günü test yapmış mıydın sen belki yapsan çıkardı çünkü Yumurtlama üzerinden 15 gün geçtikten sonra net şekilde çıkıyor hatta öncesi bile öğrenenler var
Canım ben de 2 haziranda kimyasal geçirdim aşırı kanama oldu 5 gün 2 gün de leke ve bitti normalde regl olunca acillik ağrım olur hiç ağrım olmadı döngün değişti mi bn ovulasyon ile de takip etmedim döngüm aynı ise iki gün var ve belirtilerim varGelebilir normal canım pıhtı denir ona.. regl kanamasında pıhtılar olabilir.. kimyasal yaşadığım ay sancidan deli oldum öyle bir ağrı yoktu yani ve Normal reglden daha uzun ve yoğun full pihti attım iki gün kanamalı şekilde sonrası da uzun sürdü 6 günü buldu normalde 4 gün sürerdi.
Aaa canım denin kimyasala mı döndü üzüldüm gebesin diye sevinmiştir önceki grupta rabbim bu ay hayırlısını nasip etsin inşallah sanaCanım ben de 2 haziranda kimyasal geçirdim aşırı kanama oldu 5 gün 2 gün de leke ve bitti normalde regl olunca acillik ağrım olur hiç ağrım olmadı döngün değişti mi bn ovulasyon ile de takip etmedim döngüm aynı ise iki gün var ve belirtilerim var
İnşAllahhh yaa maalesef kimyasal oldu Rabbimin vardır bi bildiğiiAaa canım denin kimyasala mı döndü üzüldüm gebesin diye sevinmiştir önceki grupta rabbim bu ay hayırlısını nasip etsin inşallah sana
Hayırlısı olsun canım inşallahİnşAllahhh yaa maalesef kimyasal oldu Rabbimin vardır bi bildiğii
Amin kuzum aylardır aynı yerlerdeyiz umarım hamilelik haberini vermeyi nasip eder rabbim bizlereHamile kalan arkadaşların dikkatine biz de hamile kalana kadar gitmek yok he burdaki herkes hamile kalıcak her namazda hepimize dua ediyorum vazgeçmek yok
Ben burdayımHamile kalan arkadaşların dikkatine biz de hamile kalana kadar gitmek yok he burdaki herkes hamile kalıcak her namazda hepimize dua ediyorum vazgeçmek yok
Bende regle 4, 3 ve 2 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Üçü de silik çizgi çıktı. Reglime 1 gün kala yani dün regl oldum. Prodoctorda yalancı pozitif vermeye başladı. Laboquickle yapmıştım o hep negatifti. Bundan sonra prodoctor a da güvenmem.Kızlar merhabalar. Ben reglime 3 gün kala prodıctor early ile erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve kan verdim negatif çıktı. Bugün reglim bir gün gecikti sizde hala gebelik şansı var mı? Testi erken yapmış olabilir miyim
Bende yaptım geçen ay silik çıktı ama güvenmiyorum çünkü adet oldum bu seferki adete 6 gun var bekliyorumBende regle 4, 3 ve 2 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Üçü de silik çizgi çıktı. Reglime 1 gün kala yani dün regl oldum. Prodoctorda yalancı pozitif vermeye başladı. Laboquickle yapmıştım o hep negatifti. Bundan sonra prodoctor a da güvenmem.
Haklısın canım benim regl erken geldi kahverengi lekelenme başladı daha üç günüm vardıYok yapmadım geçen hevesle günde 3 test yapınca bu ay yapmak istemedim.
Kişiden kişiye göre değişiyor tabiki çıkıyor. sürekli yumurtlama üzerini sayıp yapıyoruz , negatif olunca daha tam günü gelmemiş yarın yapayım derken bitmek bilmiyor test yapmalarımız.
Betan kaçtı pekiCanım ben de 2 haziranda kimyasal geçirdim aşırı kanama oldu 5 gün 2 gün de leke ve bitti normalde regl olunca acillik ağrım olur hiç ağrım olmadı döngün değişti mi bn ovulasyon ile de takip etmedim döngüm aynı ise iki gün var ve belirtilerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?