9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

İnşallah balım Allah büyük gebelikte olur adet öncesi sendromdada olur canim en iyisi sabretmek biraz beklemek

Bence erken boşuna test yapıp stres yapma benim 8 inde falan yumurtalama ki ben 9 u çatlamayı değerlendirdim sadece bat 24 ona rağmen 27 de öğrendim sabret bence test yapma
Adet günü test yapmış mıydın sen belki yapsan çıkardı çünkü Yumurtlama üzerinden 15 gün geçtikten sonra net şekilde çıkıyor hatta öncesi bile öğrenenler var

Kızlar benim bu reglimde ciğer gibi kan geliyor.kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim.daha önce hiç böyle olmadı
Gelebilir normal canım pıhtı denir ona.. regl kanamasında pıhtılar olabilir.. kimyasal yaşadığım ay sancidan deli oldum öyle bir ağrı yoktu yani ve Normal reglden daha uzun ve yoğun full pihti attım iki gün kanamalı şekilde sonrası da uzun sürdü 6 günü buldu normalde 4 gün sürerdi.

Cuma akşam 23.30 dan sonra kan vermiştim 54.21 çıkmıştı
Pazar (bugün) 22.30 da verdim 156.88 çıkmış 2 katından fazla artmış bu sorun mu acaba
Bence yok en az iki kat artış derler adet gecikmesi olunca da hızlı artış oluyormuş normal bence

Adet günü test yapmış mıydın sen belki yapsan çıkardı çünkü Yumurtlama üzerinden 15 gün geçtikten sonra net şekilde çıkıyor hatta öncesi bile öğrenenler var
Yok yapmadım geçen hevesle günde 3 test yapınca bu ay yapmak istemedim.
Kişiden kişiye göre değişiyor tabiki çıkıyor. sürekli yumurtlama üzerini sayıp yapıyoruz , negatif olunca daha tam günü gelmemiş yarın yapayım derken bitmek bilmiyor test yapmalarımız.

Canım ben de 2 haziranda kimyasal geçirdim aşırı kanama oldu 5 gün 2 gün de leke ve bitti normalde regl olunca acillik ağrım olur hiç ağrım olmadı döngün değişti mi bn ovulasyon ile de takip etmedim döngüm aynı ise iki gün var ve belirtilerim var

Aaa canım denin kimyasala mı döndü üzüldüm gebesin diye sevinmiştir önceki grupta rabbim bu ay hayırlısını nasip etsin inşallah sana

4,5,6,7 Haziran'da lekelenme oldu ve tam sökülemedim şimdi yine reglim geçti göğüslerim 2 beden büyüdü ve beyaz akıntım var arada regli olacakmış gibi hafif kasik sancım oluyor 1 hafta önce gebelik testi yaptım negatifti bekliyorum bakalım mide bulantım devam ediyor bu hafta da bekliyip cumartesi doktora gidicem

Bende regle 4, 3 ve 2 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Üçü de silik çizgi çıktı. Reglime 1 gün kala yani dün regl oldum. Prodoctorda yalancı pozitif vermeye başladı. Laboquickle yapmıştım o hep negatifti. Bundan sonra prodoctor a da güvenmem.

Bende yaptım geçen ay silik çıktı ama güvenmiyorum çünkü adet oldum bu seferki adete 6 gun var bekliyorum

Haklısın canım benim regl erken geldi kahverengi lekelenme başladı daha üç günüm vardı

Betan kaçtı peki geçmiş olsun canım inşallah ardından hemen sağlıklı gebelik gelir.. ben henüz elde edemedim. Her vücut farklı demekki sende ağrı olmamış genelde ağrılı olanları duydum bide lekelenme olarak atlatani. Reglin gecikirse test yaparsın bende sonrasında aynı belirtileri yaşadım ama gebelik olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…