9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bazen gebelik testleri yanıltıcı oluyor pazartesi tekrar yap canım bekle kan da ne çıktı değer olarak

Amin canım ama benim test cuma günü negatifti.. laboquick kaset test denedim inşallah seninki tutar
Regl olana kadar şans var aylardır aynı forumda yazıyoruz bu duyguyu yaşayıp anneler grubuna yazacağız inşallah unutma bunu ayrıca Laboquick hiç iyi değil yumurtlama yaptım belli belirsiz çıkıyor o

Regl olana kadar şans var aylardır aynı forumda yazıyoruz bu duyguyu yaşayıp anneler grubuna yazacağız inşallah unutma bunu ayrıca Laboquick hiç iyi değil yumurtlama yaptım belli belirsiz çıkıyor o
Evet katılıyorum ama burda 11.gunden itibaren bu markayla öğrenen çok kişi var. Zaten Perşembe günü de innovita denemistim bişey yoktu. İki gündür test yapmıyorum bugün 15.gün

Evet katılıyorum ama burda 11.gunden itibaren bu markayla öğrenen çok kişi var. Zaten Perşembe günü de innovita denemistim bişey yoktu. İki gündür test yapmıyorum bugün 15.gün
Herkesin bünyesi farklı canım belli olmaz hsg çektirecektin sen bak ben geçen ay çektirdim bence onu çektir ne olur ne olmaz

Herkesin bünyesi farklı canım belli olmaz hsg çektirecektin sen bak ben geçen ay çektirdim bence onu çektir ne olur ne olmaz
Eylül gibi falan çektirmeye karar verdim ya iki ay daha denicem takviyelerle v.s ... Kimyasal gebelik sonrası burda bekleyen çok kişi var bende bekleyim iki ay daha

Yumurtlama dönemini kaçırmış olabilir misin diye dedim kuzum innovita gösteriyor hemen yumurtlamayı sen bence hsg çektir tüpleri kapalı onunca da sperm gitmiyormuş öyle duydum belki kimyasaldan sonra öyle olmuştur

Ovulasyon testi kullandım zaten canım yumurtlama 14 haziran di.. şuan cektirmicem de iki üç ay sonra cektiricem az daha denicem takviyelerle

Çok saçma direkt kadın doğum hastanesi var mı peki bulunduğun yerde.. eğer direkt kadın doğum hastanesi varsa oralarda da olur
Maalesef canım. özel laboratuvar varmış paraya gideceğim önümüzdeki ay bakalım. Zaten Eylül ekime kadar düşünmüyoruz denemeyi de

Maalesef canım. özel laboratuvar varmış paraya gideceğim önümüzdeki ay bakalım. Zaten Eylül ekime kadar düşünmüyoruz denemeyi de
Hayırlısı olsun canım benim inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Eylül gibi falan çektirmeye karar verdim ya iki ay daha denicem takviyelerle v.s ... Kimyasal gebelik sonrası burda bekleyen çok kişi var bende bekleyim iki ay daha
Bskle canım belkıde olucak bilemezsın hıc yoktan allah nasıp ederse ısteyen bekleyen herkese nasıp etdın Rabbim bugün okadar bas ağrısı cekıyorumkı mahvetti benı sabah kalktım dus aldım sacımı sardım kafamı kaldırdım dusuyodum basım yataktan cıktıgımdan berı dönüyor vertigo mu oldum hamile mi oldum bilmiyorum

Kızlar benim bu reglimde ciğer gibi kan geliyor.kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim.daha önce hiç böyle olmadı

2 gün daha bekle sonra tekrar test yap bence

Cuma akşam 23.30 dan sonra kan vermiştim 54.21 çıkmıştı
Pazar (bugün) 22.30 da verdim 156.88 çıkmış 2 katından fazla artmış bu sorun mu acaba

Ovulasyon testi kullandım zaten canım yumurtlama 14 haziran di.. şuan cektirmicem de iki üç ay sonra cektiricem az daha denicem takviyelerle
Bence erken boşuna test yapıp stres yapma benim 8 inde falan yumurtalama ki ben 9 u çatlamayı değerlendirdim sadece bat 24 ona rağmen 27 de öğrendim sabret bence test yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…