Bazen gebelik testleri yanıltıcı oluyor pazartesi tekrar yap canım bekle kan da ne çıktı değer olarakKızlar merhabalar. Ben reglime 3 gün kala prodıctor early ile erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve kan verdim negatif çıktı. Bugün reglim bir gün gecikti sizde hala gebelik şansı var mı? Testi erken yapmış olabilir miyim
Regl olana kadar şans var aylardır aynı forumda yazıyoruz bu duyguyu yaşayıp anneler grubuna yazacağız inşallah unutma bunu ayrıca Laboquick hiç iyi değil yumurtlama yaptım belli belirsiz çıkıyor oAmin canım ama benim test cuma günü negatifti.. laboquick kaset test denediminşallah seninki tutar
Evet katılıyorum ama burda 11.gunden itibaren bu markayla öğrenen çok kişi var. Zaten Perşembe günü de innovita denemistim bişey yoktu. İki gündür test yapmıyorum bugün 15.günRegl olana kadar şans var aylardır aynı forumda yazıyoruz bu duyguyu yaşayıp anneler grubuna yazacağız inşallah unutma bunu ayrıca Laboquick hiç iyi değil yumurtlama yaptım belli belirsiz çıkıyor o
Herkesin bünyesi farklı canım belli olmaz hsg çektirecektin sen bak ben geçen ay çektirdim bence onu çektir ne olur ne olmazEvet katılıyorum ama burda 11.gunden itibaren bu markayla öğrenen çok kişi var. Zaten Perşembe günü de innovita denemistim bişey yoktu. İki gündür test yapmıyorum bugün 15.gün
Eylül gibi falan çektirmeye karar verdim ya iki ay daha denicem takviyelerle v.s ... Kimyasal gebelik sonrası burda bekleyen çok kişi var bende bekleyim iki ay dahaHerkesin bünyesi farklı canım belli olmaz hsg çektirecektin sen bak ben geçen ay çektirdim bence onu çektir ne olur ne olmaz
0.1 çıktı canım hiç yükselme belirtisi yok yaniBazen gebelik testleri yanıltıcı oluyor pazartesi tekrar yap canım bekle kan da ne çıktı değer olarak
Yumurtlama dönemini kaçırmış olabilir misin diye dedim kuzum innovita gösteriyor hemen yumurtlamayı sen bence hsg çektir tüpleri kapalı onunca da sperm gitmiyormuş öyle duydum belki kimyasaldan sonra öyle olmuşturEvet katılıyorum ama burda 11.gunden itibaren bu markayla öğrenen çok kişi var. Zaten Perşembe günü de innovita denemistim bişey yoktu. İki gündür test yapmıyorum bugün 15.gün
Bekle canım regl olmadın sonuçta her ay herşey olabilir belki geç döllenmedir0.1 çıktı canım hiç yükselme belirtisi yok yani
Evet canım bekliyorum bakalım umarım öyledir. Çok teşekkür ederimBekle canım regl olmadın sonuçta her ay herşey olabilir belki geç döllenmedir
İnşallah öyledir hepimizin güzel haberlerini bekliyoruz burada 9 aydır deniyorum 35 yaşındayım hala umudum var sende yitirme umudunuEvet canım bekliyorum bakalım umarım öyledir. Çok teşekkür ederim
Ovulasyon testi kullandım zaten canım yumurtlama 14 haziran di.. şuan cektirmicem de iki üç ay sonra cektiricem az daha denicem takviyelerleYumurtlama dönemini kaçırmış olabilir misin diye dedim kuzum innovita gösteriyor hemen yumurtlamayı sen bence hsg çektir tüpleri kapalı onunca da sperm gitmiyormuş öyle duydum belki kimyasaldan sonra öyle olmuştur
Maalesef canım.Çok saçma direkt kadın doğum hastanesi var mı peki bulunduğun yerde.. eğer direkt kadın doğum hastanesi varsa oralarda da olur
Hayırlısı olsun canım benim inşallah güzel haberler veririz birbirimizeMaalesef canım.özel laboratuvar varmış paraya gideceğim önümüzdeki ay bakalım. Zaten Eylül ekime kadar düşünmüyoruz denemeyi de
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım benim inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Bskle canım belkıde olucak bilemezsın hıc yoktan allah nasıp ederse ısteyen bekleyen herkese nasıp etdın Rabbim bugün okadar bas ağrısı cekıyorumkı mahvetti benı sabah kalktım dus aldım sacımı sardım kafamı kaldırdım dusuyodum basım yataktan cıktıgımdan berı dönüyor vertigo mu oldum hamile mi oldum bilmiyorumEylül gibi falan çektirmeye karar verdim ya iki ay daha denicem takviyelerle v.s ... Kimyasal gebelik sonrası burda bekleyen çok kişi var bende bekleyim iki ay daha
2 gün daha bekle sonra tekrar test yap benceKızlar merhabalar. Ben reglime 3 gün kala prodıctor early ile erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve kan verdim negatif çıktı. Bugün reglim bir gün gecikti sizde hala gebelik şansı var mı? Testi erken yapmış olabilir miyim
Bence erken boşuna test yapıp stres yapma benim 8 inde falan yumurtalama ki ben 9 u çatlamayı değerlendirdim sadece bat 24 ona rağmen 27 de öğrendim sabret bence test yapmaOvulasyon testi kullandım zaten canım yumurtlama 14 haziran di.. şuan cektirmicem de iki üç ay sonra cektiricem az daha denicem takviyelerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?