9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Yaaa böyle ne bilim yok kasık ağrısı yok işte bel ağrısı yok göğüs hassasiyeti ne bilim herkes o kadar şey yaşıyor ki bazen olmayınca da insan değişik oluyor

Bende bu ay sürekli uyyorum regl biteli 13 gun oldu
Herkes de belirti olacak die bisey yok bence yaa sıcaklardan da halsiz kalıyoruz bilmiyorum herseyi gebeliğe yormamak lazım ben de günümü beklemeye karar verdim kaset test alacağım eczaneden bide avox marka siparis vermistim elime ulasmadi. yine pozitifi görürsem kan vereceğim malum bu testlere zerre güvenmiyorum daha önce kimyasal yaşamış ve yalancı pozitifler görmüş biri olarak beklemeye karar verdim

Ben zaten hıc hamılelıge yormadımkı daha yunurtlama yenı oldu bıde her ay kendımı dinlemekten yoruldum zaten hep aynı agrıları çekiyom olursa olur

Kızlar dayanamadım biraz önce test yaptım pretictor saat 15:30 gibi 2 dakikada pembemsi çizgi çıktı reglime 3 gün var ben çok net görüyorum ışık filan tutmadan

Eklentiler

• IMG_20250728_161223.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 35
Ben görüyorum net

Eklentiler

• IMG_20250728_160906.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20250728_160855.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 30
17 ve 18 pik yapmıştı 19 diye tahmin ediyorum ben 12 temmuz itibarıyle hepsini değerlendirdim
Benim de 18 çatlama idi ama ben hemen adet sonrası yumurtlama çatlama gördüm adetime daha var yedi gün falan çatlama üzerinden de on gün geçmiş oluyor bugün testte çıkmaz diye ben bekliyorum sizin ki erken gebelik testi mi yoksa acaba acil de akşam kan mı versem herkes en azın on iki gün geçsin diyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…