Yaaa böyle ne bilim yok kasık ağrısı yok işte bel ağrısı yok göğüs hassasiyeti ne bilim herkes o kadar şey yaşıyor ki bazen olmayınca da insan değişik oluyor
Herkes de belirti olacak die bisey yok bence yaa sıcaklardan da halsiz kalıyoruz bilmiyorum herseyi gebeliğe yormamak lazımBende bu ay sürekli uyyorum regl biteli 13 gun oldu
Ben zaten hıc hamılelıge yormadımkı daha yunurtlama yenı oldu bıde her ay kendımı dinlemekten yoruldum zaten hep aynı agrıları çekiyom olursa olurHerkes de belirti olacak die bisey yok bence yaa sıcaklardan da halsiz kalıyoruz bilmiyorum herseyi gebeliğe yormamak lazımben de günümü beklemeye karar verdim kaset test alacağım eczaneden bide avox marka siparis vermistim elime ulasmadi. yine pozitifi görürsem kan vereceğim malum bu testlere zerre güvenmiyorum daha önce kimyasal yaşamış ve yalancı pozitifler görmüş biri olarak beklemeye karar verdim
Beyaz halı yokmuKızlar dayanamadım biraz önce test yaptım pretictor saat 15:30 gibi 2 dakikada pembemsi çizgi çıktı reglime 3 gün var ben çok net görüyorum ışık filan tutmadan
Beyaz halı yokmu
Var gibiBen görüyorum net
Eczaneye gidip gösterdim gebelik var dediler tam yana 5 eczaneye sordumVar gibi
Başka markayla deneEczaneye gidip gösterdim gebelik var dediler tam yana 5 eczaneye sordum
Olsun önümüzdeki ay olur hayırlısıylakızlar ben regl oldum yine yeniden elendim.
Aldım ama onu sabah ilk idrarla yapicamBaşka markayla dene
Gece haftalarda doktora gıtcem dedıgını hatırladım gıtmısmıydınAldım ama onu sabah ilk idrarla yapicam
Hade hayırlısı günlerimiz aynı nasip kısmet inşallah bu ay olurAldım ama onu sabah ilk idrarla yapicam
Bende gördüm çatlamadan kaç gün sonra yaptın ben sanki aynı diye mi hatırlıyorum biziEczaneye gidip gösterdim gebelik var dediler tam yana 5 eczaneye sordum
Bu cumartesi gidecektim ama şehir dışından misafir geldi yarın sabah test yapayım onda da çıkarsa izin alıp doktora gidicem inşallah vardır ya bu seferGece haftalarda doktora gıtcem dedıgını hatırladım gıtmısmıydın
17 ve 18 pik yapmıştı 19 diye tahmin ediyorum ben 12 temmuz itibarıyle hepsini değerlendirdimBende gördüm çatlamadan kaç gün sonra yaptın ben sanki aynı diye mi hatırlıyorum bizi
2 temmuz reglim 31 temmuz da regli olmam gerekiyordu inşallah olmam bu ayBende gördüm çatlamadan kaç gün sonra yaptın ben sanki aynı diye mi hatırlıyorum bizi
Benim de 18 çatlama idi ama ben hemen adet sonrası yumurtlama çatlama gördüm adetime daha var yedi gün falan çatlama üzerinden de on gün geçmiş oluyor bugün testte çıkmaz diye ben bekliyorum sizin ki erken gebelik testi mi yoksa acaba acil de akşam kan mı versem herkes en azın on iki gün geçsin diyor da17 ve 18 pik yapmıştı 19 diye tahmin ediyorum ben 12 temmuz itibarıyle hepsini değerlendirdim
Var görünüyor insallah vardırBen görüyorum net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?