9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bende bir çizgi görüyorum canım ama daha erkenmis. Bu testler çok hassas ve süresini geçince de kuruma çizgisi bırakıyor dikkat et. Ama çok iyi bir test çok hasssas

Gayet var canım belli.. iki gün sonra yenile tekrar ben çöpe attım bişey yoktu birinde hafif gölge gibi vardı suya tutum geçti kuruma çizgisiymis yani.
Bu testlere de çok güvenmemek lazım canım ztn regl gelene kadar umut var diyoruz hep daha erken bekle bende güvenmiyorum bunlara falan kaset test de denemek lazım kaset test alip 2 gün sonrada onu yaparım günüm de yada gecince de kan veririm arrik onda da çıkarsa nimoydu Bu yaptığım çok da güvenilir değil bence diğer erken gebeliği de yaptım o çok çok incecik çizgi mesela yani hala tam diyemeyiz var die.. bak yani güvenilir olan yok gibi bisey
O yüzden daha erken bekle canım bekleyelim

Eklentiler

• Screenshot_20250727_142111_Gallery.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20250727_142030_Gallery.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Bundada hafif görüyorum canım normal bence senin daha erken ama erken bile olsa göstermesi normal varsa çıkıyor her şekilde. Ama bende nokta dahi yok boş yere umutlanmaya gerek yok adet sancilarimda gel git yapıyor zaten muhtemelen olurum. İnşallah senin doğrudur ve sağlıcakla ilerler canım benim

Insallah canim bi biz kaldık surda burdan gebe olarak çıkalım insallahh bu habere ihtiyacımız var en azından benim şu dönemde ihtiyacım var galiba Allah sağlıklı versin sağlıkla tutunsun hepimize nasip etsin

Amin inşallah kuşum amin sen ne zamandır istiyodun gebeliği çok oldu mu canim

Amin inşallah kuşum amin sen ne zamandır istiyodun gebeliği çok oldu mu canim
Esim hep istiyordu ben kasim aralik gibi olumlu baktim iste ocak günleri takip etmeye başladım şubatta oldu ama olmadı ortalama 7 8 ay olacak korunmayı bırakalı. Şubattan sonra dr a gittim doktor zamanı gelmiş artık 2. Cocugun kimyasal da olduysa olur dedi takviye vermişti almadim sonra martta bıraktım gecen haziranı da birakmistim bu ay inşallah nasip olmuştur yaşım 32 önümüzdeki ay 33 olacağım

Bende 32 ye girdim canım ve dediğin gibi kimyasal sonrası beklenir dediler ama ben çok mu aceleci davranıyorum bilmiyorum 4 ay geçti üstünden daha gebelik olmadı. Bize 13 ay oldu. 10.ayimizda falandı işte kimyasal yaşadım. Şimdiki doktorumda bir sorun yok rahim filimine de gerek yok kimyasal yaşamışsin demişti yumurta geliştirici verdi kullandım ama yine tutmadı zaten yumurtlama ve catlamada da skıntı yok zamanı değil sadece onu anlıyorum

Hiçbir problem yok ama olmuyorsa psikolojik diyorlar bence kafada bitirmek lazım canımmm ya.. birde mesela benim olduysa eğer yumurtlama günü olmadi çünkü o gün ilişki yok sonrası da yok bi gün öncesi var sadece nasipse oluyor oğlumda da bahsettim tek ilişki var die canim biraz uzaklaşmak gerekiyor ben eğer olmadıysa dinlenmeye geçeceğim bi kendini dinlenmeye al bi ay olsun kafandan düşünceleri at

Zaten atamiyosun ki bebek istiyosun napim bebek istemeyim mi anlamıyorum ki. Doktorum regl olursan gel demişti büyük ihtimalle gidemicem işte. Ağustos ayında olursa olur olmazsa olmaz diye ilerlemem lazım tatildeyken. Bilmiyorum inşallah başarırım ben bir ayı bile ertelemek istemiyorum artık belkide bu sebepten olmuyor hep olsun olsun psikolojisine girdim bir yıl olunca. Yoksa şimdiye kadar biraz daha rahattim. Hep bir yıl olmaması normal dedikleri için rahattım bide kimyasal yaşayınca tamam ya olur dedim. Bak gördüm ki bir yılı geçti ses seda yok özele gitmiştim iste. Nasip bakalım diğer ay daha uzak bakicam ya dediğin gibi pik olduğu gün değilde diğer günü değerlendirip birakican olursa olur..fazla beklentidede olmayacaksin

Pikten önceki gün ilişkin olmuştu dimi.. nasipte varsa gerçekten her şekilde oluyor.. senin yine şükür bir çocuğun varmış belkide daha rahatsındir benim daha ilk olacak o da ne zaman bu beni biraz endişelendiriyor düşününce

Evet 16snda yani daha 11 gün geçmiş oluyor oldu 17 si yumurtalama sabah pikti gece siliklesmisti ben öyle düşünüyorum yani 17si dongume göre 14 ü. Olacak endişelenme vakti geldiğinde sizinde olacak bebeğiniz..inan aslinda rahat değilim aklima hersey de geliyor erken menopoz bile bana göre tek kalması çocuğumun problem değil mesela ama karşındaki o şekilde düşünmüyor..gecen gün arkadaş gekdi iste biri daha olması lazımdı şimdiye dedi ben bozuldum biraz esim de napalim nasipse olur olmazsa evlat edinirz tarzi bi cümle kurdu buyuturuz evlendiririz falan dedi iyi niyetle söyledi ama bu bile beni psikolojik olarak etkiledi canim herkesin içinde yaşadığı şeyler var etrafa rahat gözüksem de var

Haklısın canım zaten birisi gebelik var mı çocuk yok mu gibi sorular sorması bile yıkıyor ya.. belkide banada dışardan rahat diyenler vardır ama çokta rahat değilim işte ister istemez neden olmadı diye sorguluyoruz. Sende skma canını ben bu testlerin pozitif olduğunu düşünüyorum.. bana diyosun sen bari kötü şeyler getirme aklına.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Amin cnm hakkimjzda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…