9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar yumurtlamanın 10 çatlamanın 9. Günü acaba kan versem çıkar mı gece bi rüya görmüştüm aynı doktora da böyle anlatıyorum kan alıyor pozitif tabi terse çıkmazsa inşallah neyse eşimde akşam acile b12 iğnesi vurunmaya gidecek acaba kan versem mi çok mu erken az da olsa bir şey çıkar mı merak ettim

Erken gibi kuzum yaa beta da bi gün bile farkediyor sabah akşam bile farkediyor simdi bilemeyiz negatif çıkar sabah test yaparsın pozitif görürsün sen bilirsin yine de kuzum

Erken gibi kuzum yaa beta da bi gün bile farkediyor sabah akşam bile farkediyor simdi bilemeyiz negatif çıkar sabah test yaparsın pozitif görürsün sen bilirsin yine de kuzum
Yaa bekleyim o zaman beş gün daha bekleyip on dörde tamam edip evde test yapayım öyleyse o garanti oluyor en azından değil mi

Yaa bekleyim o zaman beş gün daha bekleyip on dörde tamam edip evde test yapayım öyleyse o garanti oluyor en azından değil mi
Canim ben dün evde test yaptım silik pembelik gördüm regl 6 gün kala sabah tekrarladım bi tik koyuluk gördüm şimdi yine yaptim duramıyorum az daha koyuluk olmus sabahtan aksama bile farkediyo4 yani şimdi kana gideyim die düşünüyorum vazgeçiyorum falan celiskideyim surekli kanda negatif görmekten korkuyorum

Yine siz bilirsiniz tabiki ama düşük değerlerle öğrenince de kimyasal mi saglikli ilerleyecek mi diye korkular başlıyor iki günde bir kan veriyorsunuz falan o da sizi strese sokabilir diye düşünüyorum.ben birkaç gün üst üste pozitif görüp kan vermistim 200 lerde cikmisti hiç tekrarlamaya gerek kalmadı ilk gittiğimde de kese görünmüştü sonra kalp atışı için gittim çok strese girmemiştim

2 gündür pozitif görüyorum bende biliyorum sureci de işte insan merak ediyor varsa ona göre dikkat ederim falan die çalışıyorum yeri gelio ağır da kaldırıyorum mecburen aklima bunlar geliyor yoksa günüm geçsin dr için 1 hafta daha beklerim kese görünmesi 1000 lerden sonra oluyor

Bugun sabah ve akşam testlerini yüklüyorum sizce kan verip ogrenmelimiyim?

Eklentiler

• Screenshot_20250727_204153_Gallery.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20250727_135941_WhatsApp.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 23
Bence şöyle ,kendini sakınmak istemen çok güzel ama ihtimal iken de sakinabilirsin

Bence hamişsin öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim .benim testlerim biraz daha belirgindi ve kaset testte de pozitif geliyordu .bence sen bir iki gün daha takip et arada kaset test de dene orda da pozitifi görünce kan ver .tabiki bu arada da tıpkı hamileymişsin gibi davran kendini sakıncalı şeylerden koru

Tesekur ederim sagolun

Kan ver gerekirse takip de ettir ben dış gebelik yaşadım hiç anlamadım çünkü adet günümde kanamam oldu adet sandım oysa test yapsaydım önceden ve kana gitseydim bilecektim önlem alınırdı erkenden oysa benim üç ayımı aldı o 703 beta düşürmesi

Kiz dur zor duruyorum zaten
Bence gıtmelısın eger varsa cıkar sağlıklı olur inşallah ama cok beklemek de bence ıyı değil dış gebeljk oluyor kımyasal oluyor haberlerı olmuyor tüpleri tıkıyor inşallah oyle bi şeyler olmaz tabı ama genede erkenden ogrenmenın olumlu yönleri de var ne güzel hem sevinmek hemde inşallah guzel ılerlemesı

Haklısınız bu ihtimaller de var tabi ki bi düşüneyim olmadi özelde vereyim geleyim bakalim duruma göre esim de gelmedi henüz oni bekliyorum bi çocuğum daha var yaa onu bırakmam lazım yada hep birlikte

Haklısınız bu ihtimaller de var tabi ki bi düşüneyim olmadi özelde vereyim geleyim bakalim duruma göre esim de gelmedi henüz oni bekliyorum bi çocuğum daha var yaa onu bırakmam lazım yada hep birlikte
Hep birlikte git benim de bi çocuğum var gidecek olsam onla gidecektim ama bekliyorum artık inşallah vardır belirtiler neydi sizin merak ettim

Bu arada özele gitmene gerek yok 3 ay once cok fazla sancım oldu o sırada gıdemedım esım yoktu sancı gectıkten sonra gıttım dedım cok sancım var suan zaten hamılleım soruyor hemen var suphem dıyınce dırek acılde hcg baktılar acıle gıdıp sancım var dersen hemen bakıyor dontor bakmasan hıcbır tedavı uygulamıuor

Hep birlikte git benim de bi çocuğum var gidecek olsam onla gidecektim ama bekliyorum artık inşallah vardır belirtiler neydi sizin merak ettim
Cnm bi belirtim yok uyku harici ama uyumayı ztn seviyorum bide ara ara gelen halsizlik belirtilen saymıyorum yani

Cnm bi belirtim yok uyku harici ama uyumayı ztn seviyorum bide ara ara gelen halsizlik belirtilen saymıyorum yani
Yaaa böyle ne bilim yok kasık ağrısı yok işte bel ağrısı yok göğüs hassasiyeti ne bilim herkes o kadar şey yaşıyor ki bazen olmayınca da insan değişik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…