9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar benimde kaşığım fena uzanıyorum sol bacağıma vurdu resmen niye böyle oluyor anlamadım

Ya nebiliyim genelde burada çatlamadan beri belirti gördüklerini söylüyorlar o yüzden üzülüyorum ağrı fln olmayınca belli olmaz tabi
Haklısın. Adeti görene kadar hep bir umut var. Benim bu ay farklı olarak göğüslerim ağrımaya başladı kürtajdan sonra hiç göğüs ağrısı yaşamıyordum. Ama ondan önceki her adetten önce ağrıyordu. Gebelikte de erkenden başlıyordu. Şimdi yine erken başladı. Bakalım gorcez ne olacak bu ay

Kızlar benimde kaşığım fena uzanıyorum sol bacağıma vurdu resmen niye böyle oluyor anlamadım
Bu ay yumurtlama ağrısını hep soldan mi hissettin? Benim sağdan hissettim. Genelde hep sağ tarafıma vuruyor. Hafif hafif soldan da batma hissediyordum ama ağırlık olarak hep sağdan hissediyorum. Hatta bugün ağrısından oturup dinlenmek zorunda kaldım öyle bir ağrıydı. İnşallah gebelik belirtisidir bunlar

İnşallah hep sol dan hissettim genelde sağdan hisseden gebeliktir diyorlar benim sol batma 10 gün var bakalım

İnşallah hep sol dan hissettim genelde sağdan hisseden gebeliktir diyorlar benim sol batma 10 gün var bakalım
Böyle dediklerini bilmiyordum ama ben 6 aydır sağdan hissediyorum ortada bir şey yok
Bence ağrı yumurtlama ile alakalim. Sağdan yumurtlama olursa sağ , soldan yumurtlama olursa soldan batma veya ağrılar oluyor. Bu benim tahminim tabi

yaa inşallah gebeliktir

evet asla doğru değil. zaten döngüm 27-30 arası değişiyor sürekli ama uygulama hep 30 güne göre hesaplıyor
Doğrudur canım ama gebelik için şuanda belirti v.s çok erken diye düşünüyorum kendini strese sokmadan rahatça beklemelisin

Doğrudur canım ama gebelik için şuanda belirti v.s çok erken diye düşünüyorum kendini strese sokmadan rahatça beklemelisin
haklısın baya erken şuan zaten bu ay ilk defa planlı ilerlemedi, odak noktam değildi. çünkü 11 aydır deniyoruz ve olmuyor. dediğin gibi stres yapmayacağım ve akışına bırakacağım
Canım bu konuda net bir şey söyleyemeyiz.eger çatlama gunuyse ihtimal var tabi ki.
inşallah kızzzzz bakalım bu ay üstüne düşmedik belki tutar kısmetse..

Bizimde 12 olacak inan hiç öyle kendimi strese de sokmadim nasip biraz ya akışına bırak allah ne zaman verirse hayırlısıyla sağlıklı gebelik olsunda

Ay iyi bari canım. Bazı kişiler aşırı takıntı yapıyor ve sırf bebek için birliktelik yaşıyor.
Gebelik testi negatif yüksek ihtimal geç yumurtladim ya da yumurtlayacagim regli olmadım henüz

Eklentiler

• IMG_20250516_065012.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 51
Walla sol tarafım ağrıyınca diyorum ki regl olacağım

cansin001 canım ne durumdasın dün yazdım senide etiketledim ama görmedin sanırım yorumumu dün gittim doktora 20mm bir yumurta var dedi çatlatma iğnesi verdi bugün akşam yapacam ama dün evde ovalüsyon yaptığım da pik değildi şaşırdım bakalım bugün pik olacak mı

Sanırım benim 2.ci yumurtlama denemem döngüm de o yüzden uzadı 14 ve 15 Mayıs ilişki olmadı bu akşamı degerlendiricem ve yarını sanırım 17 Mayıs sabahı çatlar şansımı deniycem Allah büyük

Eklentiler

• IMG_20250515_101935.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar benim sümüksü gibi akıntım var ya bu ne şimdi sabah günlük pede baktım ağrım da hala devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…