Tabii bi de başka doktorda bi baksın bakalım hep aynı doktora gitmiştim iki doktor çok iyi randevu yok onlara profesör bulcam artıkOl bakalım canım yumurtlama dönemi normaldir böyle şeyler ama görün tabi doktora enfeksiyon v.s bişey olmasın
Peki pik olmuş muydu bu ay cevap verirsen sevinirim ve döngünün kaçıncı günü bu güncansin001 canım ne durumdasın dün yazdım senide etiketledim ama görmedin sanırım yorumumu dün gittim doktora 20mm bir yumurta var dedi çatlatma iğnesi verdi bugün akşam yapacam ama dün evde ovalüsyon yaptığım da pik değildi şaşırdım bakalım bugün pik olacak mı
Valla 3 mayıstan beri ovulasyon testi yapıyorum akıntım da vardı o tarihler de sonra 12 mayısta açık pembe sümüksü akıntı oldu zaten yine ovulasyon testim pik yapmıştı bugün yine test yapıcam lh bazen yükselip yumurtlama olmuyormuş sonra vücut tekrar yumurtlama denemesi yapıyormuş benim 3 mayısta pik yaptı 10 mayısa kadar da baya silikleşmişti ama demekki çatlama olmamış tekrar pik yaptı 15 mayısta reglim de 12-14 gün ileriye attı tabi yani bugün 13 gün ve sabah erken gebelik testi yaptım negatif bugün de bir ovulasyon testi yap istersen25 bat gösteriyor da
Canım 11 ve 12 Mayıs yumurtlama 13 Mayıs da çatlama oldu bir daha ovulasyon yapmadım aylardır yapıyorum sadece 1 gün yumurtlama görüyorum anlamadım ağrım da var bugün olmadı yaparım ya ama pek sanmıyorumValla 3 mayıstan beri ovulasyon testi yapıyorum akıntım da vardı o tarihler de sonra 12 mayısta açık pembe sümüksü akıntı oldu zaten yine ovulasyon testim pik yapmıştı bugün yine test yapıcam lh bazen yükselip yumurtlama olmuyormuş sonra vücut tekrar yumurtlama denemesi yapıyormuş benim 3 mayısta pik yaptı 10 mayısa kadar da baya silikleşmişti ama demekki çatlama olmamış tekrar pik yaptı 15 mayısta reglim de 12-14 gün ileriye attı tabi yani bugün 13 gün ve sabah erken gebelik testi yaptım negatif bugün de bir ovulasyon testi yap istersen
benim de 3 mayısta pik oldu 4 mayısta çatlama 10 mayısa kadar da silikleşti ama 12 mayısta akıntı ve pik oldu 12 ve 13 mayısı değerlendirdim 15 mayıs dün yine pik oldu birazdan yine ovulasyon testi yapıcam benim göğüs hassaiyeti de vardı dünden beri yok sanırım çatlamada sorun var önümüzdeki ay çatlatma iğnesi kullanabilirim bilmiyorum bir doktora gideyim o ne diycek bakalımCanım 11 ve 12 Mayıs yumurtlama 13 Mayıs da çatlama oldu bir daha ovulasyon yapmadım aylardır yapıyorum sadece 1 gün yumurtlama görüyorum anlamadım ağrım da var bugün olmadı yaparım ya ama pek sanmıyorum
Hangi marka bu test canımGebelik testi negatif yüksek ihtimal geç yumurtladim ya da yumurtlayacagim regli olmadım henüz
Anladım canım benim bende araştırayım biraz sağolMy force OMEGA ve folikasit doktor önerisi d vitamini de ezelden beri sorumlu benim o yüzden onu arkadaşım önerisiyle kullandım bal polen karışımı da burda siteden okumuştum
Protictir early yanılma payı pek olmuyor bu testte zaten dün pik yapmıştı şuan açık sarı akıntım var ovulasyon testi silik çıktı sanırım bugün çatlama oldu akşam degerlendiricemHangi marka bu test canım
Canım doktora gittim yumurtam bir tame oluşmuş 20mm dedi çatlatma iğnesi verdi yarın akşam yaptır dedi ama iğne bulamadım bakalım eczanelerden haber bekliyorum ovitrelle pek bulunmuyor bulamazsam gonalpeptyl olanı yaptıracam bu arada eve gelince ovalüsyon yaptım ama pik deil yani bu ovalüsyonlar yumurta kaç olunca pik oluyor acabacansin001
Ayy evet canim yeni gördüm sen diyince... Çok yorum vardı arada kaynamış resmen kusura bakma.. neden pik olmamış ki laboquick kullanıyorsun sende dimi.. acaba 22 mm olduğunda mi gösteriyor piki.. 20 mm de az değil ki.. sıvı alımına falan dikkat ettin değil mi?bende dün pik oldu hatta belki bugünde pik olur sanki daha renk istiyor gibi geldi ya bakalım bugün tekrarlarimcansin001 canım ne durumdasın dün yazdım senide etiketledim ama görmedin sanırım yorumumu dün gittim doktora 20mm bir yumurta var dedi çatlatma iğnesi verdi bugün akşam yapacam ama dün evde ovalüsyon yaptığım da pik değildi şaşırdım bakalım bugün pik olacak mı
Canım ne yaptın var mı belirti bende tık yok ya seni merak ettimBöyle test görnce bi heyecanlanıyorum hcg testi sanıpkimbilir kendiminkini görünce nasıl heyecanlanırım
Anladım canım git tabi kötü şeyler çıkmasındaTabii bi de başka doktorda bi baksın bakalım hep aynı doktora gitmiştim iki doktor çok iyi randevu yok onlara profesör bulcam artık
Peki pik olmuş muydu bu ay cevap verirsen sevinirim ve döngünün kaçıncı günü bu gün
Aaa evet canim ama bayağı da pik olarak kaldı ya neyse bakalım değerlendir o zamanBugünkü baya silik
Hayırlısı olsun belki de yumurtlama oldu ve gebelik olmuştu öncesinde hiç belli olmazbenim de 3 mayısta pik oldu 4 mayısta çatlama 10 mayısa kadar da silikleşti ama 12 mayısta akıntı ve pik oldu 12 ve 13 mayısı değerlendirdim 15 mayıs dün yine pik oldu birazdan yine ovulasyon testi yapıcam benim göğüs hassaiyeti de vardı dünden beri yok sanırım çatlamada sorun var önümüzdeki ay çatlatma iğnesi kullanabilirim bilmiyorum bir doktora gideyim o ne diycek bakalım
Aşırı şaşkınım senin durumunaProtictir early yanılma payı pek olmuyor bu testte zaten dün pik yapmıştı şuan açık sarı akıntım var ovulasyon testi silik çıktı sanırım bugün çatlama oldu akşam degerlendiricem
Değerlendirmeler yaptığın sürece şansın var canım neden olmasın.. çatladiktan sonra değerlendirip hamile kalanlarida çok duydum15 Mayıs pik bugün siliklesti dün ilişki olmadı bu akşam olursa şansım varmı 12 ve 13 Mayistaki ilişkilerin de olurmu acaba
Hamileyken yumurtlama olmaz diye biliyorum canoHayırlısı olsun belki de yumurtlama oldu ve gebelik olmuştu öncesinde hiç belli olmaz
Yok yaCanım ne yaptın var mı belirti bende tık yok ya seni merak ettim
Belki öncesinde olmuştur pek anlamıyorum canım benim tek 1 gün yada 2 gün yumurtlama olduğu için anlamıyorumHamileyken yumurtlama olmaz diye biliyorum cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?