Ben değerlendirdim dünü de yarın da değerlendircem artık saldım gitti ama testlerde böyleyse sanmıyorum pekAynen pik olmadan çatlamış gibi görünüyor
Belli olmaz canım Allah bilir böyle umutsuz olmaBen değerlendirdim dünü de yarın da değerlendircem artık saldım gitti ama testlerde böyleyse sanmıyorum pek
Bu ay pek umut yok pik olmadı zaten normalde asla umutsuz değilimdir sadece umutlar diğer aya kaldı gibiBelli olmaz canım Allah bilir böyle umutsuz olma
Aaa bu ben :) bildim bileli ağrılı adet olurum ama bu ay 6 gün kalmasına rağmen adet ağrılarım başlamadı ve göğüslerim ağırlaştı ağrırdı bu ay henüz yok iki yıldır gebelik elde edemedimValla 5 aydır ben de her belirtiyi öyle sandım ama bu ay farklı oldu. Normalde bat tan 2 hafta önce göğüs hassasiyeti başlardı ama 1 hafta kaldı hala tık yok. En büyük belirti alt karında arada giren sancı. İnşallah hepimiz gönlüne göre olur
Benimde geçen ay koyulaşma oldu ama gebelik sandım çıkmadı.. sendeki belki gebeliktir bilmiyorumPik olduğu zamanları değerlendirdim ama sizce çatlama olmuş mu kızlar. Sonradan koyulaşmaya başladı gibi geldi. Kasıklarım biraz ağrıyor. Ama reglime daha 10 gün var. Bu testlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Yumurtlama olabilir ben her ay yumurtlama günü iki üç gün ağrı çekerim kasık ağrısı afedersin kalçanın üstüne bile oturamaz olurum kısa süreli.. baskı yapar gibi olur.İyi akşamlar kızlar. Sabahtır kasıklarımda dehşet bir ağrı var. İlişki sırasında da dayanılmaz oldu. Yumurtlama ya da çatlama olabilir mi acaba?
Evet evet aynen öyleydi. Çok ağrıyordu. Bak şimdi yok gibiYumurtlama olabilir ben her ay yumurtlama günü iki üç gün ağrı çekerim kasık ağrısı afedersin kalçanın üstüne bile oturamaz olurum kısa süreli.. baskı yapar gibi olur.
Amiin hadi inşallah tatlım güzel haberlerimiz olsunMerhaba arkadaşlar bende 12sinde pik gördüm 14ünde çatlama yaşadım ve günleri değerlendirdim.Bundan sonra ki süreçte bende regl tarihimi bekliyorum.Bu ay ekstra olarak çörekotu bal karışımı kullandım ve inofolic içtim.Kaç aydır piki bu kadar net görememiştim inşaAllah güzel haberler alırız hep beraber
Suandada pik olmayacak diyemeyiz ki canım yarına inşallah pik olur olumsuz düşünme.. avakoda badem ceviz falan tüketiyor musun onlar Yumurtlama için çok iyi diyolar. Benim yumurtlama sorunum yok ama yinede tüketiyorum her ay düzenli şekildeKızlar geçen ay da böyle oldu kiste dönmüş ma 14. Gündü bugün 17. Gün sizce yine mi kist
Tamam canım yumurtlama işte ben iki üç gündür öyleydim bugün pik olduEvet evet aynen öyleydi. Çok ağrıyordu. Bak şimdi yok gibi
Canım ceviz sevmiyorum bu aralar az az yiyorum avokado bol bol yiyorumSuandada pik olmayacak diyemeyiz ki canım yarına inşallah pik olur olumsuz düşünme.. avakoda badem ceviz falan tüketiyor musun onlar Yumurtlama için çok iyi diyolar. Benim yumurtlama sorunum yok ama yinede tüketiyorum her ay düzenli şekilde
AhhaaBen de ağrı olmayınca korkuyorum jdjfj hiç bi belirti yok diye
Merhaba. Ya gebelik oluşuyor ya da yeni yumurtlamamerhaba kızlar. benim de yumurtlama dönemim 8-14 mayıs arası, en yüksek ise 13 mayıs gösteriyor. ama bugün sabahtan beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz bir sancı var. ayrıca bugün yumurta akına benzeyen bir akıntım da oldu ve eşim biraz ateşim olduğunu söyledi. bu ne demek oluyor, yardımcı olabilir misiniz?
TLF uygulamalari zaten doğru değil canım tahmini olarak gösteriyor.. benimde 13ü gösteriyor mesela ama ovulasyon testi kullanıyorum bugün yumurtlamam oldu. Belkide seninde bugündür onun belirtileridirmerhaba kızlar. benim de yumurtlama dönemim 8-14 mayıs arası, en yüksek ise 13 mayıs gösteriyor. ama bugün sabahtan beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz bir sancı var. ayrıca bugün yumurta akına benzeyen bir akıntım da oldu ve eşim biraz ateşim olduğunu söyledi. bu ne demek oluyor, yardımcı olabilir misiniz?
Bi de sol kasığımda batma var yarına randevu aldım bi muayene olayım falanSuandada pik olmayacak diyemeyiz ki canım yarına inşallah pik olur olumsuz düşünme.. avakoda badem ceviz falan tüketiyor musun onlar Yumurtlama için çok iyi diyolar. Benim yumurtlama sorunum yok ama yinede tüketiyorum her ay düzenli şekilde
Ol bakalım canım yumurtlama dönemi normaldir böyle şeyler ama görün tabi doktora enfeksiyon v.s bişey olmasınB
Bi de sol kasığımda batma var yarına randevu aldım bi muayene olayım falan
yaa inşallah gebeliktirMerhaba. Ya gebelik oluşuyor ya da yeni yumurtlama
evet asla doğru değil. zaten döngüm 27-30 arası değişiyor sürekli ama uygulama hep 30 güne göre hesaplıyorTLF uygulamalari zaten doğru değil canım tahmini olarak gösteriyor.. benimde 13ü gösteriyor mesela ama ovulasyon testi kullanıyorum bugün yumurtlamam oldu. Belkide seninde bugündür onun belirtileridir
Ya nebiliyim genelde burada çatlamadan beri belirti gördüklerini söylüyorlar o yüzden üzülüyorum ağrı fln olmayıncaAhhaabenim de her ay ağrı olunca bu ağrıları belirti görmüyorum zaten. Başka topikteki arkadaşım da bu sekilde ağrıları oluyormuş. Yorgun olunca ayakta durunca yumurtlamadan sonra adete kadar ağrılar yaşıyorum. Aynı gebelikteki gibi
Merhaba. Ya gebelik oluşuyor ya da yeni yumurtlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?