9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Aaa bu ben :) bildim bileli ağrılı adet olurum ama bu ay 6 gün kalmasına rağmen adet ağrılarım başlamadı ve göğüslerim ağırlaştı ağrırdı bu ay henüz yok iki yıldır gebelik elde edemedim

İyi akşamlar kızlar. Sabahtır kasıklarımda dehşet bir ağrı var. İlişki sırasında da dayanılmaz oldu. Yumurtlama ya da çatlama olabilir mi acaba?

Benimde geçen ay koyulaşma oldu ama gebelik sandım çıkmadı.. sendeki belki gebeliktir bilmiyorum

İyi akşamlar kızlar. Sabahtır kasıklarımda dehşet bir ağrı var. İlişki sırasında da dayanılmaz oldu. Yumurtlama ya da çatlama olabilir mi acaba?
Yumurtlama olabilir ben her ay yumurtlama günü iki üç gün ağrı çekerim kasık ağrısı afedersin kalçanın üstüne bile oturamaz olurum kısa süreli.. baskı yapar gibi olur.

Yumurtlama olabilir ben her ay yumurtlama günü iki üç gün ağrı çekerim kasık ağrısı afedersin kalçanın üstüne bile oturamaz olurum kısa süreli.. baskı yapar gibi olur.
Evet evet aynen öyleydi. Çok ağrıyordu. Bak şimdi yok gibi

Amiin hadi inşallah tatlım güzel haberlerimiz olsun

Kızlar geçen ay da böyle oldu kiste dönmüş ma 14. Gündü bugün 17. Gün sizce yine mi kist
Suandada pik olmayacak diyemeyiz ki canım yarına inşallah pik olur olumsuz düşünme.. avakoda badem ceviz falan tüketiyor musun onlar Yumurtlama için çok iyi diyolar. Benim yumurtlama sorunum yok ama yinede tüketiyorum her ay düzenli şekilde

merhaba kızlar. benim de yumurtlama dönemim 8-14 mayıs arası, en yüksek ise 13 mayıs gösteriyor. ama bugün sabahtan beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz bir sancı var. ayrıca bugün yumurta akına benzeyen bir akıntım da oldu ve eşim biraz ateşim olduğunu söyledi. bu ne demek oluyor, yardımcı olabilir misiniz?

Canım ceviz sevmiyorum bu aralar az az yiyorum avokado bol bol yiyorum

Ben de ağrı olmayınca korkuyorum jdjfj hiç bi belirti yok diye
Ahhaa benim de her ay ağrı olunca bu ağrıları belirti görmüyorum zaten. Başka topikteki arkadaşım da bu sekilde ağrıları oluyormuş. Yorgun olunca ayakta durunca yumurtlamadan sonra adete kadar ağrılar yaşıyorum. Aynı gebelikteki gibi
Merhaba. Ya gebelik oluşuyor ya da yeni yumurtlama

TLF uygulamalari zaten doğru değil canım tahmini olarak gösteriyor.. benimde 13ü gösteriyor mesela ama ovulasyon testi kullanıyorum bugün yumurtlamam oldu. Belkide seninde bugündür onun belirtileridir

B
Bi de sol kasığımda batma var yarına randevu aldım bi muayene olayım falan

Merhaba. Ya gebelik oluşuyor ya da yeni yumurtlama
yaa inşallah gebeliktir
TLF uygulamalari zaten doğru değil canım tahmini olarak gösteriyor.. benimde 13ü gösteriyor mesela ama ovulasyon testi kullanıyorum bugün yumurtlamam oldu. Belkide seninde bugündür onun belirtileridir
evet asla doğru değil. zaten döngüm 27-30 arası değişiyor sürekli ama uygulama hep 30 güne göre hesaplıyor

Ya nebiliyim genelde burada çatlamadan beri belirti gördüklerini söylüyorlar o yüzden üzülüyorum ağrı fln olmayınca belli olmaz tabi

peki sizce eğer çatlama bugün olduysa, takvime göre gebeliğin oluşma ihtimali nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…