Yok canım zaten testte yapmış negatif.. hepimiz için hayırlısı olsun rabbim mucizeler yaratsinBelki öncesinde olmuştur pek anlamıyorum canım benim tek 1 gün yada 2 gün yumurtlama olduğu için anlamıyorum
Catlamadan sonra 24 saat yaşıyor ya yumurta ondan sordumDeğerlendirmeler yaptığın sürece şansın var canım neden olmasın.. çatladiktan sonra değerlendirip hamile kalanlarida çok duydum
Yaaa hadi bakalım bizede haber verrrBende bugün test yapacağı. Merak ediyorum nasıl çıkacak
Tamam canım ona göre ayarlarsinCatlamadan sonra 24 saat yaşıyor ya yumurta ondan sordum
yani bugünü değerlendiricem işte 12 ve 13 mayısta da ilişki olmuştu artık olursa olur bu ovulasyon testleri herşeyi daha kötü yaptı sanki 3 mayıstan beri test yapıyorum iyi kide yaptım yaniTamam canım ona göre ayarlarsin
İki kere yumurtlama oluyormuş ama çok nadir olan birşeymiş benim LH 3 mayısta yükseldi ama yumurtlama olmadığı için tekrar yumurtlama denedi vücut ve sanırım bu sefer oldu gerçi 3 mayıstan sonrada baya silikleşmişti testlerim gebelik olsaydı testte çıkardı hayalet çizgi bile yokHayırlısı olsun belki de yumurtlama oldu ve gebelik olmuştu öncesinde hiç belli olmaz
valla ben şaşırmadım beklemiyordum zaten bu aydan sonra bırakıyorum test yapmayı herşeyi olursa olur çok yoruldumAşırı şaşkınım senin durumunahayırlısı olsun bakalım
Amin inşallah olur hepimizinYok canım zaten testte yapmış negatif.. hepimiz için hayırlısı olsun rabbim mucizeler yaratsin
Hayırlısı bakalım bende bugün bakacağım ovulasyon var mı diye bitti de çatlama da bakayım akıntım varİki kere yumurtlama oluyormuş ama çok nadir olan birşeymiş benim LH 3 mayısta yükseldi ama yumurtlama olmadığı için tekrar yumurtlama denedi vücut ve sanırım bu sefer oldu gerçi 3 mayıstan sonrada baya silikleşmişti testlerim gebelik olsaydı testte çıkardı hayalet çizgi bile yok
Aysana canım tesini bir bakayımAyy evet canim yeni gördüm sen diyince... Çok yorum vardı arada kaynamış resmen kusura bakma.. neden pik olmamış ki laboquick kullanıyorsun sende dimi.. acaba 22 mm olduğunda mi gösteriyor piki.. 20 mm de az değil ki.. sıvı alımına falan dikkat ettin değil mi?bende dün pik oldu hatta belki bugünde pik olur sanki daha renk istiyor gibi geldi ya bakalım bugün tekrarlarim
Gebelik testi miBende bugün test yapacağı. Merak ediyorum nasıl çıkacak
yumurtlamadan öncede sümüksü akıntı oluyormuş berrak renkti 12 mayısta açık pembe gibi olabiliyormuş bugünki açık sarı benim dünden beri günlük ped vardı sabah da yeniledim akıntı yeni oldu bugün çatlama oldu sanki yarın sabaha kadar vaktim varHayırlısı bakalım bende bugün bakacağım ovulasyon var mı diye bitti de çatlama da bakayım akıntım var
Yerleşme kanaması olabilir belkiMerhabalar, benim ovulasyon tam 9uydu 15inde sabah uyandığımda nokta şeklinde parlak kırmızı kan gelmişti bir fikri olan var mı acaba?
Ay inşallah öyledir sizce ne zaman test yapmalıyım şu erken gebelik testlerindenYerleşme kanaması olabilir belki
İkinci kez yumurtlamis olman daha iyi neden kötü olsun ki.. şansın daha çok artmışyani bugünü değerlendiricem işte 12 ve 13 mayısta da ilişki olmuştu artık olursa olur bu ovulasyon testleri herşeyi daha kötü yaptı sanki 3 mayıstan beri test yapıyorum iyi kide yaptım yani
AA bir gebenin günlüğüne 20mm diyolardi ki.. ben kullandım onlar ilk bebek istedigim günler. Hatta üç ay kullandım piki görüyodum.. güvenli aslında. İnnovita da iki ay kullandım ondada skinti yaşamadım acaba doktor doğru baktı mi senin yumurtaya ben ona takıldım. Aynen evet bide akşam bak bakalım ama hep aynı saatler ve sıvı alımına dikkat ederek yap.. bak benimki bugunde yaparim belkide bugünde daha da pik olur bilemiyorum iki ay önce öyle olmuştuAysana canım tesini bir bakayımya koyuya yakın ama pik değildi bilemedim iki farklı markayla yaptım biri innovita strip testi diğeri bir gebenin günlüğü bilemedim bakalım bu akşam da yapacam belki bugün piktir akşam 9 gibi çatlatma iğnemi yapacam iğneden önce yaparım ovalüsyonu
Yumurtlama üzerinden 12 gün geçtiyse çıkabilir belki. Tabi en doğrusu regli beklemekAy inşallah öyledir sizce ne zaman test yapmalıyım şu erken gebelik testlerinden
Cevabınız için çok teşekkür ederimYumurtlama üzerinden 12 gün geçtiyse çıkabilir belki. Tabi en doğrusu regli beklemek
Geçer geçer olumlu düşünün vardır inşallahCevabınız için çok teşekkür ederimhenüz 7 gün geçti bakalım nasıl geçecek bu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?