Aynen canımYani öyle olmalı bence de. Hiç belli olmuyor çünkü
Hayırlısı olsun canım regl olana kadar umut var deniliyor rabbim büyükBugün 4 kaldı sabah yaptım negatif kaset test
Bunları sana kim önerdi canım eksiklik mi vardı mesela D3 falan..Ben de 2 aydır kullanıyorum My Force folikasit omega d3 birde bal polen ve arısütü karışımı kullanıyorum sabahları aç karnına acı eşiğim yüksek hissetmemem normal aslın da önceki gebeliğimde de belirti yoktu
Evet yapay zekada yerleşme geç olduysa 18 inden sonra pozitife dönebilir diyorHayırlısı olsun canım regl olana kadar umut var deniliyor rabbim büyük
İnşallah canımMerhaba arkadaşlar bende 12sinde pik gördüm 14ünde çatlama yaşadım ve günleri değerlendirdim.Bundan sonra ki süreçte bende regl tarihimi bekliyorum.Bu ay ekstra olarak çörekotu bal karışımı kullandım ve inofolic içtim.Kaç aydır piki bu kadar net görememiştim inşaAllah güzel haberler alırız hep beraber
Hayırlısı bakalımEvet yapay zekada yerleşme geç olduysa 18 inden sonra pozitife dönebilir diyor
Ay iyi bari canım. Bazı kişiler aşırı takıntı yapıyor ve sırf bebek için birliktelik yaşıyor.he yok eşimi çok seviyorum ve o konu da ikimiz de de sıkıntı yok ikimizin de libidosu yüksek sadece iki gündür yorgun ve uykusuzum dün üşendim açıkcası yoksa görev gibi olmadı asla
Sanmıyorum ama ben şişkinliğim varHayırlısı bakalım
Adet yakını herkesin olur zaten normaldirSanmıyorum ama ben şişkinliğim var
İşte ben adet olcam bence ondan böyle oodummyineAdet yakını herkesin olur zaten normaldir
Belli olmaz regl günü anlarızİşte ben adet olcam bence ondan böyle oodummyine
Ağrım var gibi bakalımBelli olmaz regl günü anlarız
Tam pik olmamış gibi geldi banaKızlar geçen ay da böyle oldu kiste dönmüş ma 14. Gündü bugün 17. Gün sizce yine mi kist
Yok yine tam pik değil daha 17 gün oldu yarın 18 ve silikleştiğine göre tam büyümedi yumurta ve bu ay da olmadı sanırımTam pik olmamış gibi geldi bana
Aynen pik olmadan çatlamış gibi görünüyorYok yine tam pik değil daha 17 gün oldu yarın 18 ve silikleştiğine göre tam büyümedi yumurta ve bu ay da olmadı sanırım
Ama yumurtlama ağrısı çekiyorumTam pik olmamış gibi geldi bana
Sen yine de değerlendir canım bugünüAma yumurtlama ağrısı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?