9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bunları sana kim önerdi canım eksiklik mi vardı mesela D3 falan..

Merhaba arkadaşlar bende 12sinde pik gördüm 14ünde çatlama yaşadım ve günleri değerlendirdim.Bundan sonra ki süreçte bende regl tarihimi bekliyorum.Bu ay ekstra olarak çörekotu bal karışımı kullandım ve inofolic içtim.Kaç aydır piki bu kadar net görememiştim inşaAllah güzel haberler alırız hep beraber

İnşallah canım

he yok eşimi çok seviyorum ve o konu da ikimiz de de sıkıntı yok ikimizin de libidosu yüksek sadece iki gündür yorgun ve uykusuzum dün üşendim açıkcası yoksa görev gibi olmadı asla
Ay iyi bari canım. Bazı kişiler aşırı takıntı yapıyor ve sırf bebek için birliktelik yaşıyor.

Pik olduğu zamanları değerlendirdim ama sizce çatlama olmuş mu kızlar. Sonradan koyulaşmaya başladı gibi geldi. Kasıklarım biraz ağrıyor. Ama reglime daha 10 gün var. Bu testlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_1399.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar geçen ay da böyle oldu kiste dönmüş ma 14. Gündü bugün 17. Gün sizce yine mi kist

Eklentiler

• 1000007370.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000007385.webp
    5 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…