9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

İkinci kez yumurtlamis olman daha iyi neden kötü olsun ki.. şansın daha çok artmış
İki kez yumurtladığımı sanmıyorum belkide çatlama olmuyor benim lh yükseliyor ovulasyon testi pik yapıyor ama ondan sonra testin silikleşmesi çatlama olduğu anlamına gelmiyormuş 38 yaşındayım iki kere pek mümkün değil gibi

Aslında öyle düşünmeyin. Asıl çoğul gebelik ihtimali yaş fazla olunca artıyor. Hiç belli olmaz yani. İki kere yumurtlama olmuş ihtimali var. İnşallah güzel sonuç alırsınız

dün pik di 24-36 saatte yumurtlama oluyormuş ve yumurtanın ömrü 12-24 saatmiş bugün test silikleşti ve açık sarı akıntı var dün akşam niye uyudum sanki göz göre göre kaçırırsam çok üzülürüm

Aslında öyle düşünmeyin. Asıl çoğul gebelik ihtimali yaş fazla olunca artıyor. Hiç belli olmaz yani. İki kere yumurtlama olmuş ihtimali var. İnşallah güzel sonuç alırsınız
bilmiyorum ki bu akşamı değerlendirmem lazım içim hiç rahat değil 12 ve 13 mayıs ilişki oldu 14 ve 15 mayıs erkenden yattım uyudum bugün test silik ve açık sarı akıntım var şuan bile hissediyorum akıntı olduğunu sanırım bugün çatlama oldu

Göstermiyor ama yüzde 80 catliyodur ben mart ayında siliklestiginde değerlendirdik gayet tuttu ama kimyasala döndü. O gün catlamasanbile o günler çatlıyor ve belli olmaz yaşla ilgisi olduğuna ben inanmıyorum senin yaşlarda olup yumurtasi çok kaliteli olup hormonları harika insanlar tanıyorum tabiki de sen yinede doktora bir sor git tabi

Canım bilimsel olarak doktorun dediği daha doğrudur diye düşünüyorum ki gözümün önünde ölçtü gösterdi 20mm di bende yıllardır ovalüsyon kullanıyorum ki ovalüsyonla çok da gebe kaldım ama dediğim gibi pike yakındı bugün piktir muhtemelen sıvı alımına dikkat de etmemiştim bakalım testini atarmısın bakayım bi

yumurtalarım zayıftı güçlendirmek için takviye kullanıyordum geçen ay ovulasyon testin de hiç pik görmedim ve regli oldum bu ay da pikten geçilmedi ama bilmiyorum ki işte beklemekten başka çare yok malesef

Akşam bakacağım

Geçer geçer olumlu düşünün vardır inşallah günleri nasıl değerlendirmiştiniz? Bende ovulasyon yapıyorum piki bekliyorum daha
Pik olmadan önce test hafif diğer günlere göre koyulaşmıştı o günü değerlendirdim, ertesi gün pik oldu onu değerlendirdim. ( Benim pikim çok kısa sürüyor yumurtlama günü testi iki kez yaptım, birinde piki gördüm ve zaten vücut yumurtlama sinyalini verdi o günü de değerlendirdim ama tahminimce bir gün önce değerlendirmek faydalı oldu. Çünkü spermin olgunlaşması 6-12 saati bulabiliyor. Siz döngünüzün kaçıncı günündeydiniz?

Son düzenleme:
Tam pik deil canım benimde böyle çıktı dün

14. Günüm canım.

Ben de çok şaşkınım biz seni hamile diye bildik hep. Belki yeni yeni hcg salgılanıylrdur amam
Valla bu sabah test yaptım erken gebelik hayalet çizgi bile yok ilişki ve ilk pikten sonra bugün 13 gün bilmiyorum ki bugünki ovulasyon testim de baya silik dün ki de 15 mayıs 3 mayıstaki gibi koyu bugünü de değerlendiricem artık hayırlısı 12 ve 13 martta da ilişki olmuştu değişik bir durum ben de anlam veremiyorum

23 nisan en son regli tarihim 16 mayıs bugün 24 gün 29 güne uzarsa 21 mayıs eğer bugün yumurtlama olduysa 29 mayıs ve 37 gün oluyor 12 gün olursa 27 mayıs 35 gün mayıs sonunu beklemekten başka çare yok gibi

Belirti var mı varsa ne zaman başladı
Ovulasyondan sonraki 6. Günde sabah uyandığımda parlak kırmızı lekelenme gördüm, diğer belirtiler sanıyorum ki klasik yaşadığım pms belirtileri ile aynı (göğüs hassasiyeti vs). Çok kendimi dinlediğim için kuruntu yapmak istemiyorum ama o lekelenme çok kafamı karıştırdı. Mesela sigara kokusu gibi eskiden önemsemediğim kokulardan tiksinir oldum ama bence kesinlikle kuruntu yapıyorum çünkü hcg yükselmeden bu belirtilerin hiçbiri olmaz deniyor. Belirtiler de lekelenme günü falan başlamıştır sanırım yani psikolojik olma ihtimali çok yüksek

24 günde bir olursam 16 mayıstan 14 gün geriye gidince 3 mayıs çıkıyor aslında hesaplama doğru şuan regli sancısı gibi bir sancım var hafif ve akıntım heralde çatlama olmuyor ya da başka birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…