İki kez yumurtladığımı sanmıyorum belkide çatlama olmuyor benim lh yükseliyor ovulasyon testi pik yapıyor ama ondan sonra testin silikleşmesi çatlama olduğu anlamına gelmiyormuş 38 yaşındayım iki kere pek mümkün değil gibiİkinci kez yumurtlamis olman daha iyi neden kötü olsun ki.. şansın daha çok artmış
Aslında öyle düşünmeyin. Asıl çoğul gebelik ihtimali yaş fazla olunca artıyor. Hiç belli olmaz yani. İki kere yumurtlama olmuş ihtimali var. İnşallah güzel sonuç alırsınızİki kez yumurtladığımı sanmıyorum belkide çatlama olmuyor benim lh yükseliyor ovulasyon testi pik yapıyor ama ondan sonra testin silikleşmesi çatlama olduğu anlamına gelmiyormuş 38 yaşındayım iki kere pek mümkün değil gibi
bilmiyorum ki bu akşamı değerlendirmem lazım içim hiç rahat değil 12 ve 13 mayıs ilişki oldu 14 ve 15 mayıs erkenden yattım uyudum bugün test silik ve açık sarı akıntım var şuan bile hissediyorum akıntı olduğunu sanırım bugün çatlama olduAslında öyle düşünmeyin. Asıl çoğul gebelik ihtimali yaş fazla olunca artıyor. Hiç belli olmaz yani. İki kere yumurtlama olmuş ihtimali var. İnşallah güzel sonuç alırsınız
Göstermiyor ama yüzde 80 catliyodur ben mart ayında siliklestiginde değerlendirdik gayet tuttu ama kimyasala döndü. O gün catlamasanbile o günler çatlıyor ve belli olmaz yaşla ilgisi olduğuna ben inanmıyorum senin yaşlarda olup yumurtasi çok kaliteli olup hormonları harika insanlar tanıyorum tabiki de sen yinede doktora bir sor git tabiİki kez yumurtladığımı sanmıyorum belkide çatlama olmuyor benim lh yükseliyor ovulasyon testi pik yapıyor ama ondan sonra testin silikleşmesi çatlama olduğu anlamına gelmiyormuş 38 yaşındayım iki kere pek mümkün değil gibi
Canım bilimsel olarak doktorun dediği daha doğrudur diye düşünüyorum ki gözümün önünde ölçtü gösterdi 20mm di bende yıllardır ovalüsyon kullanıyorum ki ovalüsyonla çok da gebe kaldım ama dediğim gibi pike yakındı bugün piktir muhtemelen sıvı alımına dikkat de etmemiştim bakalım testini atarmısın bakayım biAA bir gebenin günlüğüne 20mm diyolardi ki.. ben kullandım onlar ilk bebek istedigim günler. Hatta üç ay kullandım piki görüyodum.. güvenli aslında. İnnovita da iki ay kullandım ondada skinti yaşamadım acaba doktor doğru baktı mi senin yumurtaya ben ona takıldım. Aynen evet bide akşam bak bakalım ama hep aynı saatler ve sıvı alımına dikkat ederek yap.. bak benimki bugunde yaparim belkide bugünde daha da pik olur bilemiyorum iki ay önce öyle olmuştu
yumurtalarım zayıftı güçlendirmek için takviye kullanıyordum geçen ay ovulasyon testin de hiç pik görmedim ve regli oldum bu ay da pikten geçilmedi ama bilmiyorum ki işte beklemekten başka çare yok malesefGöstermiyor ama yüzde 80 catliyodur ben mart ayında siliklestiginde değerlendirdik gayet tuttu ama kimyasala döndü. O gün catlamasanbile o günler çatlıyor ve belli olmaz yaşla ilgisi olduğuna ben inanmıyorum senin yaşlarda olup yumurtasi çok kaliteli olup hormonları harika insanlar tanıyorum tabiki de sen yinede doktora bir sor git tabi
Akşam bakacağımyumurtlamadan öncede sümüksü akıntı oluyormuş berrak renkti 12 mayısta açık pembe gibi olabiliyormuş bugünki açık sarı benim dünden beri günlük ped vardı sabah da yeniledim akıntı yeni oldu bugün çatlama oldu sanki yarın sabaha kadar vaktim var
Reglin az kaldı demi canımyumurtalarım zayıftı güçlendirmek için takviye kullanıyordum geçen ay ovulasyon testin de hiç pik görmedim ve regli oldum bu ay da pikten geçilmedi ama bilmiyorum ki işte beklemekten başka çare yok malesef
Pik olmadan önce test hafif diğer günlere göre koyulaşmıştı o günü değerlendirdim, ertesi gün pik oldu onu değerlendirdim. ( Benim pikim çok kısa sürüyor yumurtlama günü testi iki kez yaptım, birinde piki gördüm ve zaten vücut yumurtlama sinyalini verdi o günü de değerlendirdim ama tahminimce bir gün önce değerlendirmek faydalı oldu. Çünkü spermin olgunlaşması 6-12 saati bulabiliyor. Siz döngünüzün kaçıncı günündeydiniz?Geçer geçer olumlu düşünün vardır inşallahgünleri nasıl değerlendirmiştiniz? Bende ovulasyon yapıyorum piki bekliyorum daha
şimdi şöyle çoğunlukla 22 günde bir döngüm ama bazen 25 oluyor 29 a kadar uzadığı oldu düşükten sonra dengesiz oldu biraz sanırım yumurtlama geç olduğu için uzayacak yineReglin az kaldı demi canım
Tam pik deil canım benimde böyle çıktı dünAA bir gebenin günlüğüne 20mm diyolardi ki.. ben kullandım onlar ilk bebek istedigim günler. Hatta üç ay kullandım piki görüyodum.. güvenli aslında. İnnovita da iki ay kullandım ondada skinti yaşamadım acaba doktor doğru baktı mi senin yumurtaya ben ona takıldım. Aynen evet bide akşam bak bakalım ama hep aynı saatler ve sıvı alımına dikkat ederek yap.. bak benimki bugunde yaparim belkide bugünde daha da pik olur bilemiyorum iki ay önce öyle olmuştu
Ben de çok şaşkınım biz seni hamile diye bildik hep. Belki yeni yeni hcg salgılanıylrdur amamvalla ben şaşırmadım beklemiyordum zaten bu aydan sonra bırakıyorum test yapmayı herşeyi olursa olur çok yoruldum
Belirti var mı varsa ne zaman başladıCevabınız için çok teşekkür ederimhenüz 7 gün geçti bakalım nasıl geçecek bu zaman
14. Günüm canım.Pik olmadan önce test hafif diğer günlere göre koyulaşmıştı o günü değerlendirdim, ertesi gün pik oldu onu değerlendirdim. ( Benim pikim çok kısa sürüyor yumurtlama günü testi iki kez yaptım, birinde piki gördüm ve zaten vücut yumurtlama sinyalini verdi o günü de değerlendirdim ama tahminimce bir gün önce değerlendirmek faydalı oldu. Çünkü spermin olgunlaşması 6-12 saati bulabiliyor. Siz döngünüzün kaçıncı günündeydiniz?
Valla bu sabah test yaptım erken gebelik hayalet çizgi bile yok ilişki ve ilk pikten sonra bugün 13 gün bilmiyorum ki bugünki ovulasyon testim de baya silik dün ki de 15 mayıs 3 mayıstaki gibi koyu bugünü de değerlendiricem artık hayırlısı 12 ve 13 martta da ilişki olmuştu değişik bir durum ben de anlam veremiyorumBen de çok şaşkınım biz seni hamile diye bildik hep. Belki yeni yeni hcg salgılanıylrdur amam
Ovulasyondan sonraki 6. Günde sabah uyandığımda parlak kırmızı lekelenme gördüm, diğer belirtiler sanıyorum ki klasik yaşadığım pms belirtileri ile aynı (göğüs hassasiyeti vs). Çok kendimi dinlediğim için kuruntu yapmak istemiyorum ama o lekelenme çok kafamı karıştırdı. Mesela sigara kokusu gibi eskiden önemsemediğim kokulardan tiksinir oldum ama bence kesinlikle kuruntu yapıyorumBelirti var mı varsa ne zaman başladı
Yaaa hadi bakalım bizede haber verrr
Yok ay durun. Ovü testi yaptımGebelik testi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?