Bakalım hadi bu ay nasıl olacak benim de şekerim var sürekli ölçüm yapıyorum acaba bu da etkili mi bilmiyorum gebeliğeşimdi şöyle çoğunlukla 22 günde bir döngüm ama bazen 25 oluyor 29 a kadar uzadığı oldu düşükten sonra dengesiz oldu biraz sanırım yumurtlama geç olduğu için uzayacak yine
Ben kendimi dinlememe rağmen hiç bir şey hissetmiyorum amaOvulasyondan sonraki 6. Günde sabah uyandığımda parlak kırmızı lekelenme gördüm, diğer belirtiler sanıyorum ki klasik yaşadığım pms belirtileri ile aynı (göğüs hassasiyeti vs). Çok kendimi dinlediğim için kuruntu yapmak istemiyorum ama o lekelenme çok kafamı karıştırdı. Mesela sigara kokusu gibi eskiden önemsemediğim kokulardan tiksinir oldum ama bence kesinlikle kuruntu yapıyorumçünkü hcg yükselmeden bu belirtilerin hiçbiri olmaz deniyor. Belirtiler de lekelenme günü falan başlamıştır sanırım yani psikolojik olma ihtimali çok yüksek
Pik görmüş müydünYok ay durun. Ovü testi yaptımböyle çıktı bu ne demek oluyor şimdi?
Bilmiyorum ki.Pik görmüş müydün
Haklısın ama yinede Doktora gidebilirsin yumurtlama var mı oluyor mu ne boyutta diye burda baktiranlar var diye biliyorum. Farkında olmadan beklemekte zor hemde zaman kaybi olmasinyumurtalarım zayıftı güçlendirmek için takviye kullanıyordum geçen ay ovulasyon testin de hiç pik görmedim ve regli oldum bu ay da pikten geçilmedi ama bilmiyorum ki işte beklemekten başka çare yok malesef
Pik canim kalite düşüyor paylaşınca ikisi aynı koyulukta ama benim daha belirgin olurdu o da başka test olduğu için anlayamiyorum.. innovita kullanıyodum ben bu ay bu markayi aldım memnun kalmadım bianda pik oluyor diğerinde yavaş yavaş artışı görüyodumTam pik deil canım benimde böyle çıktı dün
Normal böyle çıkmasıYok ay durun. Ovü testi yaptımböyle çıktı bu ne demek oluyor şimdi?
Ovulasyondan sonraki 6. Günde sabah uyandığımda parlak kırmızı lekelenme gördüm, diğer belirtiler sanıyorum ki klasik yaşadığım pms belirtileri ile aynı (göğüs hassasiyeti vs). Çok kendimi dinlediğim için kuruntu yapmak istemiyorum ama o lekelenme çok kafamı karıştırdı. Mesela sigara kokusu gibi eskiden önemsemediğim kokulardan tiksinir oldum ama bence
İnşallah hepimizin istediği gibi olur her şeyBen kendimi dinlememe rağmen hiç bir şey hissetmiyorum amadaha erken sanırım senin için de inşallah yerleşmiştir
Benim de catlamanin 3. Günü ve hiç bir belirti yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyetiYok yaçatlamamın 4.günü bugün. Senin kaç gün oldu
Bence erken ya hissetmek içinBenim de catlamanin 3. Günü ve hiç bir belirti yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti
Öyle mi dersin belirti adet gecikmesinden sonra belli olur heralde eğer tuttuysa daBence erken ya hissetmek için
Herşey etkileyebiliyor aslın da benim troid vardı geçen sene o bile etkilediBakalım hadi bu ay nasıl olacak benim de şekerim var sürekli ölçüm yapıyorum acaba bu da etkili mi bilmiyorum geb
yani evet zaten randevum var salı günü bir gideyim de gerisi AllahkerimHaklısın ama yinede Doktora gidebilirsin yumurtlama var mı oluyor mu ne boyutta diye burda baktiranlar var diye biliyorum. Farkında olmadan beklemekte zor hemde zaman kaybi olmasin
Aynen canimyani evet zaten randevum var salı günü bir gideyim de gerisi Allahkerim
Bende 12 aydır ilk bebeği istiyorum senin yine bir varmış çok şükürAyy arkadaşlar keşke yumurtanın döllenip döllenmediğini gösteren bir şey olsaydı bende daha 8 gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.14ünde çatladı.
Çok yoğun deneme olmamak kaydıyla yaklalık 13 aydır istiyoruz 2.bebeği
Aa bende de tsh yüksek 5.9 du 3.9 a düşmüş bu ayHerşey etkileyebiliyor aslın da benim troid vardı geçen sene o bile etkiledi
Çatlamadan 8.9. Günler de belirti olabiliyormuşÖyle mi dersin belirti adet gecikmesinden sonra belli olur heralde eğer tuttuysa da
Allah'ım öncelikle hiç anneliği tatmamış kalbinde taşıyanlara nasip etsin sonra da bizlere inşaAllahBende 12 aydır ilk bebeği istiyorum senin yine bir varmış çok şükür
Amin inşallah inşallahAllah'ım öncelikle hiç anneliği tatmamış kalbinde taşıyanlara nasip etsin sonra da bizlere inşaAllah
Ben bu ay çok umutluyum işk kez bu ay çok net şekilde çatlama gördüm inşaAllah tutunur ve bunda çörekotu karışımının faydası olduğunu düşünüyorum.Diğer aylarda da lh yükselip eşit oluyordu ama bunay ilk defa diğer çizgiden çok çok koyu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?