9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

şimdi şöyle çoğunlukla 22 günde bir döngüm ama bazen 25 oluyor 29 a kadar uzadığı oldu düşükten sonra dengesiz oldu biraz sanırım yumurtlama geç olduğu için uzayacak yine
Bakalım hadi bu ay nasıl olacak benim de şekerim var sürekli ölçüm yapıyorum acaba bu da etkili mi bilmiyorum gebeliğe

Ben kendimi dinlememe rağmen hiç bir şey hissetmiyorum ama daha erken sanırım senin için de inşallah yerleşmiştir

yumurtalarım zayıftı güçlendirmek için takviye kullanıyordum geçen ay ovulasyon testin de hiç pik görmedim ve regli oldum bu ay da pikten geçilmedi ama bilmiyorum ki işte beklemekten başka çare yok malesef
Haklısın ama yinede Doktora gidebilirsin yumurtlama var mı oluyor mu ne boyutta diye burda baktiranlar var diye biliyorum. Farkında olmadan beklemekte zor hemde zaman kaybi olmasin

Tam pik deil canım benimde böyle çıktı dün
Pik canim kalite düşüyor paylaşınca ikisi aynı koyulukta ama benim daha belirgin olurdu o da başka test olduğu için anlayamiyorum.. innovita kullanıyodum ben bu ay bu markayi aldım memnun kalmadım bianda pik oluyor diğerinde yavaş yavaş artışı görüyodum

Ben kendimi dinlememe rağmen hiç bir şey hissetmiyorum ama daha erken sanırım senin için de inşallah yerleşmiştir
İnşallah hepimizin istediği gibi olur her şey

Ayy arkadaşlar keşke yumurtanın döllenip döllenmediğini gösteren bir şey olsaydı bende daha 8 gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.14ünde çatladı.
Çok yoğun deneme olmamak kaydıyla yaklalık 13 aydır istiyoruz 2.bebeği

Bende 12 aydır ilk bebeği istiyorum senin yine bir varmış çok şükür

Bende 12 aydır ilk bebeği istiyorum senin yine bir varmış çok şükür
Allah'ım öncelikle hiç anneliği tatmamış kalbinde taşıyanlara nasip etsin sonra da bizlere inşaAllah
Ben bu ay çok umutluyum işk kez bu ay çok net şekilde çatlama gördüm inşaAllah tutunur ve bunda çörekotu karışımının faydası olduğunu düşünüyorum.Diğer aylarda da lh yükselip eşit oluyordu ama bunay ilk defa diğer çizgiden çok çok koyu oldu.

Amin inşallah inşallah
Eğer faydasını görmüş olursan tutarsa bende yaparım genelde ben avokado yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…