9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Sabret canım zaten zamanla alışırsın ben kilom çok değil ama yinede şekeri azalttım asitli içecekler içmiyorum bayağı farketti kilo vermişim durduk yerde

Sabret canım zaten zamanla alışırsın ben kilom çok değil ama yinede şekeri azalttım asitli içecekler içmiyorum bayağı farketti kilo vermişim durduk yerde
Çok iyi yapmışsın sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek için de çok önemli gerçekten

Çok iyi yapmışsın sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek için de çok önemli gerçekten
Aynen canım herkes öyle söylüyor hatta keşke yürüyüş yapmaya da vaktim olsa yürüyüş de önemli diyolar

Kızlar merhaba bende yarın çatlatma iğnesi olacağım. Bugün yumurta takibim vardı yarın iğneyi vuracağım inşallah bu ay olur hepimizin

3.5 yıl oldu evleneli hiç korunmadık ara ara takip ettim yumurtlamayı olmadı ama tedaviye de cesaret edemedim erteledim hep, sen ne zamandır istiyorsun canım
Hayırlısı canım olur inşallah tam takip et bakalım birazda.. benim Bu ay 12.ayim 10.ayda kimyasal yaşadım

Benim.adetime 11 gun kaldi yumrtlama görmedim gubi geldi bu ay hic akintim olmadi ilk defa adetten 6 ya da 7 gu. Sonra gelen akintidan allnliyordum yapiskan ve seffaf hic gelmedi bu sefer ya da ben fark etmedim

Canım yaaa inşAllahhh ben de yarın başlıcam geçen ay kist olmuştu bu ay olmaz inşAllahhh benim doktor hiçbiri vermedi yaaa ben de ovulasyon testi denedim tutmuştu ama boş gebelik oldu bakalım bu ay ne olcak sat 29 nisan benim dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…