Sabret canım zaten zamanla alışırsın ben kilom çok değil ama yinede şekeri azalttım asitli içecekler içmiyorum bayağı farketti kilo vermişim durduk yerdeYa öyle yapmaya çalışıyorum şekeri falan da kesmiştim ve hormonlarım zaten zor düzeldi ama nasıl açtı vitaminler iştahımı anlatamam kilo alırsam kötü etkileyecek ama bir şekilde sabretmeye çalışıyorum
Çok iyi yapmışsın sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek için de çok önemli gerçektenSabret canım zaten zamanla alışırsın ben kilom çok değil ama yinede şekeri azalttım asitli içecekler içmiyorum bayağı farketti kilo vermişim durduk yerde
Aynen canım herkes öyle söylüyor hatta keşke yürüyüş yapmaya da vaktim olsa yürüyüş de önemli diyolarÇok iyi yapmışsın sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek için de çok önemli gerçekten
Ayy hadi inşallah seninde duyalım güzel haberleriniKızlar merhaba bende yarın çatlatma iğnesi olacağım. Bugün yumurta takibim vardı yarın iğneyi vuracağım inşallah bu ay olur hepimizin
Evet aslında sabah ve akşam 10ar dakika bile olsa yürüyebilsek o kadar iyi olur kiAynen canım herkes öyle söylüyor hatta keşke yürüyüş yapmaya da vaktim olsa yürüyüş de önemli diyolar
Güzel haberlerle inşallah, güzel düşün stres yapmamaya çalışKızlar merhaba bende yarın çatlatma iğnesi olacağım. Bugün yumurta takibim vardı yarın iğneyi vuracağım inşallah bu ay olur hepimizin
Yapalım bence hep öneriyorlarEvet aslında sabah ve akşam 10ar dakika bile olsa yürüyebilsek o kadar iyi olur ki
Hadi inşallah güzel haberlerimiz olsunnnSelamlar tüm hamiş adaylarına
Bu ay inşallah olur hepimizin. Benim de yumurtalama 14-15 mayıs sanırım.. 10 undan itibaren denemelere başlayacagız inşallah
Bence de yapalım ne kadar olsa kardırYapalım bence hep öneriyorlar
İnşallah kuzum 2 yıl oldu artık olsun çok istiyorumAyy hadi inşallah seninde duyalım güzel haberlerini
İnşallah kuzumGüzel haberlerle inşallah, güzel düşün stres yapmamaya çalış
Tabi canım sen ne zamandır istiyorsunBence de yapalım ne kadar olsa kardır
Olur inşallah canım stres yapmamak gerekİnşallah kuzum 2 yıl oldu artık olsun çok istiyorum
3.5 yıl oldu evleneli hiç korunmadık ara ara takip ettim yumurtlamayı olmadı ama tedaviye de cesaret edemedim erteledim hep, sen ne zamandır istiyorsun canımTabi canım sen ne zamandır istiyorsun
Hayırlısı canım olur inşallah tam takip et bakalım birazda.. benim Bu ay 12.ayim 10.ayda kimyasal yaşadım3.5 yıl oldu evleneli hiç korunmadık ara ara takip ettim yumurtlamayı olmadı ama tedaviye de cesaret edemedim erteledim hep, sen ne zamandır istiyorsun canım
Çok üzücü olmuştur eminim kiHayırlısı canım olur inşallah tam takip et bakalım birazda.. benim Bu ay 12.ayim 10.ayda kimyasal yaşadım
Canım yaaa inşAllahhhSelamlar, benim de sat 30 nisan, yarın ovulasyon testine başlayacağım çünkü pkosum, uğurlu bir ay olsun hepimizedoktor multivitamine başlattı ve sağlıklı besleneyim derken iştah açıklığından mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?