Fark etmemiş olabilirdiniz ya ama belki geç olur yumurtlama bi ovulasyon testi yapın benceBenim.adetime 11 gun kaldi yumrtlama görmedim gubi geldi bu ay hic akintim olmadi ilk defa adetten 6 ya da 7 gu. Sonra gelen akintidan allnliyordum yapiskan ve seffaf hic gelmedi bu sefer ya da ben fark etmedim
Belki değerlerin çok iyidir ondan vermemiştir ya ama başlatması lazım aslındaCanım yaaa inşAllahhhben de yarın başlıcam geçen ay kist olmuştu bu ay olmaz inşAllahhh benim doktor hiçbiri vermedi yaaa ben de ovulasyon testi denedim tutmuştu ama boş gebelik oldu bakalım bu ay ne olcak sat 29 nisan benim dee
Ya tam rahim filmi falan hormonları da bakılcaktı o ay hamile kaldım bakilmadı boş gebelikti ondan sonra da bakmadım daha ben yine ovulasyon testine başladım ama bana sadece folik asit diyo başka bişi demiyoBelki değerlerin çok iyidir ondan vermemiştir ya ama başlatması lazım aslında
En önemlisi folik asit çünkü onu da çok yüksek dozda almamak gerekiyor, sen sağlıklı beslen d vitaminin b12 demirin iyi olsun en önemlisi oYa tam rahim filmi falan hormonları da bakılcaktı o ay hamile kaldım bakilmadı boş gebelikti ondan sonra da bakmadım daha ben yine ovulasyon testine başladım ama bana sadece folik asit diyo başka bişi demiyo
Canım demir depom 2.7 o kadar düşük ki anlatamam bi ilaç var ona başladım bakalım o iyi geliyo bi tekEn önemlisi folik asit çünkü onu da çok yüksek dozda almamak gerekiyor, sen sağlıklı beslen d vitaminin b12 demirin iyi olsun en önemlisi o
Aman demiri ihmal etme çoook önemli hamile olmasan da çok önemli ilacın yanında mutlaka besinlere de dikkat et önce sen sağlıklı olCanım demir depom 2.7 o kadar düşük ki anlatamam bi ilaç var ona başladım bakalım o iyi geliyo bi tek
Dikkat ediyorum çok da sağlıklı besleniyorum damardan üst üste iki kere almıştım ama düşüyo yaa ama bu ilaç yükseltti sadece ama bırakınca düşüyoAman demiri ihmal etme çoook önemli hamile olmasan da çok önemli ilacın yanında mutlaka besinlere de dikkat et önce sen sağlıklı ol
Üzülmek yok bak en azından işe yaramış, bırakmak yok o zaman mecburen, daha da iyi olacak merak etmeDikkat ediyorum çok da sağlıklı besleniyorum damardan üst üste iki kere almıştım ama düşüyo yaa ama bu ilaç yükseltti sadece ama bırakınca düşüyo
İnşAllahh canım inancım tam bu ay bakalım neler olcak yarın ovulasyon testlerine başlıyorum güzel haberler alalımmmmmÜzülmek yok bak en azından işe yaramış, bırakmak yok o zaman mecburen, daha da iyi olacak merak etme
Maalesef çok etkilendimÇok üzücü olmuştur eminim kiama çook daha güzel olacak her şey, umudumuzu kaybetmiyoruz
Keşke ovulasyon testi kullansaydin.. yinede degerlendirmissindir inşallahBenim.adetime 11 gun kaldi yumrtlama görmedim gubi geldi bu ay hic akintim olmadi ilk defa adetten 6 ya da 7 gu. Sonra gelen akintidan allnliyordum yapiskan ve seffaf hic gelmedi bu sefer ya da ben fark etmedim
Benim bat 19 Mayıs sanırım 3 4 5 Mayıs benim yumurtlamaydı elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım beklemedeyim üçüncü denememHadi toplaşalim kızlar yeni ay yeni başlangıçlar.
Bu ay benim doğum günüm bana ve sizlere uğur getirsin
Benim de adetime 11 gün kaldı elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım yumurtlama takibi yapmıyorum akıntıma göre hareket ettim umarım gebelik olurKeşke ovulasyon testi kullansaydin.. yinede degerlendirmissindir inşallah
Benim bat 19 Mayıs sanırım 3 4 5 Mayıs benim yumurtlamaydı elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım beklemedeyim üçüncü denemem
Daha erkenmis senin yumurtlama.. inşallah olur bende ovulasyonu üç aydır kullanıyorum.. ilk ay kimyasal oldu bu ay da nasip artık.. tam bir yıl olacak denemeye başlayalıBenim de adetime 11 gün kaldı elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım yumurtlama takibi yapmıyorum akıntıma göre hareket ettim umarım gebelik olur
Bence benimde ilk ay kimyasal oldu ya bu 3. Deneme ama çok değerlendiremedim çünkü eşim şehir dışına çıktı gitmeden bi denedim o tutarsa artıkDaha erkenmis senin yumurtlama.. inşallah olur bende ovulasyonu üç aydır kullanıyorum.. ilk ay kimyasal oldu bu ay da nasip artık.. tam bir yıl olacak denemeye başlayalı
İnşallah bakalımYapmaya devam edin 1 ya da 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek eğer koyulaşırsa yumurtlama bu ay erken olur belki
Hadi inşallah yine bu grupta aynı kişilerizSelamlar tüm hamiş adaylarına
Bu ay inşallah olur hepimizin. Benim de yumurtalama 14-15 mayıs sanırım.. 10 undan itibaren denemelere başlayacagız inşallah
Tutar insallah tek ilişki ile hamile kalanlar çokBence benimde ilk ay kimyasal oldu ya bu 3. Deneme ama çok değerlendiremedim çünkü eşim şehir dışına çıktı gitmeden bi denedim o tutarsa artık
İnsallah canım umarım hepimiz bu ay mutlu oluruzKızlar selam benimde takvime göre yumurtlamam yarın. Bugün çatlatma iğnesi yaptım inşallah hayırlı sonuçlar aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?