İnşallah güzel haberlerle canımBende dün oldum iğneyi heyecanla adeti bekleyegim artık
Yok canım her ay deil yani bir tedavi süresi vardır kişiye göre ben iki defa denemiştim bu ay tekrar denemek istedim yumurta takibi yapıyor doktor ilaç kullanıyoruz sonra iğne veriyor bu şekildeKızlar bu çatlama iğnesini her ay mı yaptırıyorsunuz. Dr bu yumurta çatlamaz biz iğne yapalım mı diyor nasıl oluyor
Göremedim canım ama yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiBunlar
Maalesef ben göremedim kaç gün geçti yumurtlamadan ?Bunlar
Daha varmış bence bir iki gün kala tekrar yapınYumurtlama gunumu bu ay bilmiyorum yukleyince görüntü gidiyor ama reglime bugunu saymazssak 8 gun vat
Henüz Yumurtlama dönemine girmedim canım senin değerlendirmeler bitti mıCansin sen ne durumdasin bu ay
Ben ovulasyon testi yapıyorum canım henüz yumurtlama donemine girmedim erken diye düşünüyorum.. hadi hayırlısı olsun senin için inşallah bu ay olur
Bende göremedim canım 8 gün varmış adetine bence çok erken sonuç öğrenmek için.. bazen gününde yapılmayan testler yanlış gösterebilir bide kaset test yapmışsın kaset testler genelde regl gecikmesinde yapılır ya da ilişki üzerinden 15 gün geçtikten sonra doğru sonuç verirBunlar
Akıntı görüldüğü zamanlar önemli..test kullanmıyorsaniz günaşırı ilişki ile devam edin regl bittikten sonra.. yani birgün durup diğer gün...Merhaba ben bir şey sormak istiyorum , akıntı gördüğümüzde mi ilişki sık olmalı sonrasında mı ? Ben test kullanmıyorum ama kafam çok karıştı bu ay akıntı gördüğümde ilişki oldu sonra iki gün olmadı gebe kalamadım şuan reglim . Bilginiz varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Bitti artık 1 hafta kaldi artikadeteHenüz Yumurtlama dönemine girmedim canım senin değerlendirmeler bitti mı
Test yapmicam bir sureBende göremedim canım 8 gün varmış adetine bence çok erken sonuç öğrenmek için.. bazen gününde yapılmayan testler yanlış gösterebilir bide kaset test yapmışsın kaset testler genelde regl gecikmesinde yapılır ya da ilişki üzerinden 15 gün geçtikten sonra doğru sonuç verir
Bitti artık 1 hafta kaldi artikadete
Bencede yapma canım ya bende öyle yoruldum sanki bu ay test yapmicam direkt adet gecikmesi beklicem gecikirse test yaparımTest yapmicam bir sure
Gün aşırı olmasının bir sebebi var mı, yani gün aşırı olması üst üste olmasından daha mı iyi?Akıntı görüldüğü zamanlar önemli..test kullanmıyorsaniz günaşırı ilişki ile devam edin regl bittikten sonra.. yani birgün durup diğer gün...
Sperm sorunu yoksa yumurtlama zamanı 3 gün üst üste öneriliyor ovulasyon testi kullanırken, ama sorun varsa gün aşırı daha iyiymiş.Gün aşırı olmasının bir sebebi var mı, yani gün aşırı olması üst üste olmasından daha mı iyi?
Tabiki.. her gün olursa sperm kalitesi düşer günaşırı dan fazlası da bayatlamasina sebpe olur. En önerilen günaşırı.. sperm sorununuz yoksa yumurtlama dönemi her gün değerlendirme yapın istersenizGün aşırı olmasının bir sebebi var mı, yani gün aşırı olması üst üste olmasından daha mı iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?