9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bunlar

Eklentiler

• 1000151531.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 1000151536.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bu çatlama iğnesini her ay mı yaptırıyorsunuz. Dr bu yumurta çatlamaz biz iğne yapalım mı diyor nasıl oluyor
Yok canım her ay deil yani bir tedavi süresi vardır kişiye göre ben iki defa denemiştim bu ay tekrar denemek istedim yumurta takibi yapıyor doktor ilaç kullanıyoruz sonra iğne veriyor bu şekilde

Yumurtlama gunumu bu ay bilmiyorum yukleyince görüntü gidiyor ama reglime bugunu saymazssak 8 gun vat

Ben ovulasyon testi yapıyorum canım henüz yumurtlama donemine girmedim erken diye düşünüyorum.. hadi hayırlısı olsun senin için inşallah bu ay olur

Bende göremedim canım 8 gün varmış adetine bence çok erken sonuç öğrenmek için.. bazen gününde yapılmayan testler yanlış gösterebilir bide kaset test yapmışsın kaset testler genelde regl gecikmesinde yapılır ya da ilişki üzerinden 15 gün geçtikten sonra doğru sonuç verir

Akıntı görüldüğü zamanlar önemli..test kullanmıyorsaniz günaşırı ilişki ile devam edin regl bittikten sonra.. yani birgün durup diğer gün...

Test yapmicam bir sure

Akıntı görüldüğü zamanlar önemli..test kullanmıyorsaniz günaşırı ilişki ile devam edin regl bittikten sonra.. yani birgün durup diğer gün...
Gün aşırı olmasının bir sebebi var mı, yani gün aşırı olması üst üste olmasından daha mı iyi?

Gün aşırı olmasının bir sebebi var mı, yani gün aşırı olması üst üste olmasından daha mı iyi?
Tabiki.. her gün olursa sperm kalitesi düşer günaşırı dan fazlası da bayatlamasina sebpe olur. En önerilen günaşırı.. sperm sorununuz yoksa yumurtlama dönemi her gün değerlendirme yapın isterseniz

Ya Allah diyip bende bir giriş yapayım bakalım. selam çiçek anne adayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…