9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar aranızda bu ay çatlatma iğnesi olan var mı ?

Bugün doktorumla görüştüm benim hormonlarım şuanda düzgün eşimin testleri de iyi çıktı ama taşıyıcı olduğum bir genetik hastalık var eşimin de test yaptırması gerektiğini söyledi, eğer onda yoksa problem yok ama varsa genetik taramalı tüp bebek gerekir dedi çok moralim bozuldu. Bu arada eşimde olma ihtimali çok düşük çünkü çok rastlanan bir hastalık değil,sorun şu ki genetik testin sonucu 2 ayda çıkıyor, bi yanım diyor ki bence ovulasyonla devam et olursa zaten o sırada test sonuçları çıkmış olur ona göre önlem alınır ama bir yanım da beklemen lazım diyor

Çok geçmiş olsun canım genetik hastalık ne bu arada stres yapma herşey güzel olacak kafanı bunlara sakın yorma vücudun bunu hisseder

Canım bu testi noldu da verdin ? Benim düşüncem beklemen gerektiği yönünde şakaya gelmez bazı şeyler.. eşinde var ya da yok bilemiyoruz tabiki yoktur inşallah olmasında ama kafan rahat bir sekilde sonuç beklesen öyle devam etsen daha iyi değil mi? İster istemez sende stres yaratir diye düşünüyorum..

Haklısın evet zaten tüm modumu düşürdü beklemek en iyisi en sağlıklısı.. Böbrek üstü bezlerin değerlerinden şüphelendi endokrin hocam, 17 hidroprogesteron ve dheas değerlerinden dolayı istemişti genetik testi. Fiziksel olarak aktif değil bende hastalık ama pkos gibi hormonlarımı etkiliyor bu da yumurtlamada bozukluk vs yapabiliyormuş

Anladım canım geçmiş olsun nelerin nereden etkileyeceği belli olmuyor ya ama skma canını eşinde çıkmayacağını düşün o zaman daha iyi rahatlarsın ama şuan dediğim gibi bir yol izlemen gerekiyor tabi yine senin hayatın senin kararındır ... Bende de Akdeniz anemisi taşıyıcılığı var çok önemli bişey değil ama eğer esimdede olsaydı büyük skintiydi onda çıkmadı.. seninde eşinde çıkmayacaktır inşallah rahat ol rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Canımsın teşekkür ederim en iyisi testi beklemek bu sırada da sizlerin güzel haberlerini alacağım inşallah

Canımsın teşekkür ederim en iyisi testi beklemek bu sırada da sizlerin güzel haberlerini alacağım inşallah
İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimiz verelim bu güzel haberi inşallah

İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimiz verelim bu güzel haberi inşallah
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum , akıntı gördüğümüzde mi ilişki sık olmalı sonrasında mı ? Ben test kullanmıyorum ama kafam çok karıştı bu ay akıntı gördüğümde ilişki oldu sonra iki gün olmadı gebe kalamadım şuan reglim . Bilginiz varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Akıntı gördüğünüz günleri üst üste değerlendirin bilinen bir sperm sorunu yoksa

Kızlar bayadır yazmıyordum nasılsınız ? Ben bu ay femara kullanıyorum yarın ilacın son günü önümüzdeki perşembe yada cuma günü doktora yumurta kontrolüne gidecem duruma göre çatlatma iğnesi verir diye düşünüyorum sizler ne durumdasınız ? cansin001 simge43

Kızlar bu çatlama iğnesini her ay mı yaptırıyorsunuz. Dr bu yumurta çatlamaz biz iğne yapalım mı diyor nasıl oluyor

Ben 9 gun kaldi adetime beklemedeyim bakalim test yaptim sanki var gubu geldi markasi lobuqick atarim cekince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…