- 7 Ekim 2020
- 2.873
- 3.817
- 83
Dün ve bugün pikti. Havuç kaynatıp içtim catlasın diye ama bakalımm. Birazdan yine test yapıcam çatlama olmuş mu diye.Bugün yumurtlama olan kızlar umarım güzel sonuçlar elde ederiz
Hoşgeldin canıımYa Allah diyip bende bir giriş yapayım bakalım.selam çiçek anne adayları
Aleyküm selam hoş geldin tatlımYa Allah diyip bende bir giriş yapayım bakalım.selam çiçek anne adayları
HoşbuldummmHoşgeldin canıım
Sağol canım inşallah hepimiz içinAleyküm selam hoş geldin tatlımhayırlı sonuçlar gelsinnnn
Benim ovulasyon testine de bakabilir misinizOzaman ikinci defa yumurtluyorsun
Benim yumurtlama 9 Mayıs görünüyordu 10 Mayısta bel ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti hissettim hafif akıntı da vardı test 9 Mayıs'ta böyleydiHadi toplaşalim kızlar yeni ay yeni başlangıçlar.
Bu ay benim doğum günüm bana ve sizlere uğur getirsin
Daha pik deil canım denemeye devamBenim ovulasyon testine de bakabilir misiniz
Takvime göre bakma canım testlerle deneBenim yumurtlama 9 Mayıs görünüyordu 10 Mayısta bel ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti hissettim hafif akıntı da vardı test 9 Mayıs'ta böyleydi
Pik olduğunu nasıl anlayacağım yeni yeni yapmaya başladım çok anlayamadim belirtileri hissettim ama sanırım testi de yanlış zamanda yaptımDa
Daha pik deil canım denemeye devam
İkisinin aynı koyulukta çıkması gerek yada kontrol çizgisinden daha koyu olması gerek canım bak bir örnek atayımPik olduğunu nasıl anlayacağım yeni yeni yapmaya başladım çok anlayamadim belirtileri hissettim ama sanırım testi de yanlış zamanda yaptım
Anladım teşekkür ederim peki sıvı alımına dikkat etmek gerekiyormuş değil mi hangi saatte yapayım testi daha doğru olurİkisinin aynı koyulukta çıkması gerek yada kontrol çizgisinden daha koyu olması gerek canım bak bir örnek atayım
Bir de benim yaptıklarım bu kadar kötü çıkmadı hiç sebebi ne olabilirİkisinin aynı koyulukta çıkması gerek yada kontrol çizgisinden daha koyu olması gerek canım bak bir örnek atayım
en pek dikkat etmedim ama son bir saat sıvı almamış olmaya dikkat edersen iyi olur testin saati önemli deil diye biliyorum ama hep aynı saatlerde yapmaya çalış ben genelde işten eve geçince öğleden sonra 4 gibi falan yapıyorumAnladım teşekkür ederim peki sıvı alımına dikkat etmek gerekiyormuş değil mi hangi saatte yapayım testi daha doğru olur
Yumurtlama deildir Oyüzden çıkmamıştır hep böyle koyu çıkmaz ki birde tek testle kalma yaptın birti deil çizgin şüpheliyse bir saat sonra tekrar yapBir de benim yaptıklarım bu kadar kötü çıkmadı hiç sebebi ne olabilir
Pik değil canım yapmaya devamBenim yumurtlama 9 Mayıs görünüyordu 10 Mayısta bel ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti hissettim hafif akıntı da vardı test 9 Mayıs'ta böyleydi
Pik değil canım ama pik yakın. Ben de 10 11 Mayıs pik gördüm. 9 mayısta akıntı geldi. (Normalde yumurtlama günü geliyor sanıyordum.) Ertesi gün pik gördüm. 3 gündür de ağrılarım var. Bugün de bakıcam çatlama olmuş mu diye.Benim yumurtlama 9 Mayıs görünüyordu 10 Mayısta bel ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti hissettim hafif akıntı da vardı test 9 Mayıs'ta böyleydi
Çatlama olduğunu nasıl anlıyoruz peki çatlama olmazsa değerlendirmek iise yaramaz değil miPik değil canım ama pik yakın. Ben de 10 11 Mayıs pik gördüm. 9 mayısta akıntı geldi. (Normalde yumurtlama günü geliyor sanıyordum.) Ertesi gün pik gördüm. 3 gündür de ağrılarım var. Bugün de bakıcam çatlama olmuş mu diye.
Anladım teşekkür ederim ben sıvı alımına dikkat ederek yapayımYumurtlama deildir Oyüzden çıkmamıştır hep böyle koyu çıkmaz ki birde tek testle kalma yaptın birti deil çizgin şüpheliyse bir saat sonra tekrar yap
Çatlama pikten sonra sonra t çizgisi silik olursa oluyor. Ben de 13.30 14.00 gibi bakacagım inşallahÇatlama olduğunu nasıl anlıyoruz peki çatlama olmazsa değerlendirmek iise yaramaz değil mi
Yaptıktan sonra buraya resim atabilir misiniz örnek olsun bana daÇatlama pikten sonra sonra t çizgisi silik olursa oluyor. Ben de 13.30 14.00 gibi bakacagım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?