9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

İlk hamileliğimde benimde öyle gelmişti. inşallah hamilesindir canım. Sen test yaptın mı?
İnşallah canım Perşembe yaptım erken gebelik canım negatif çıkmıştı 2 önce de innovita yaptım negatif ama bilmiyorum ilk defa geldi başıma belirtilerim de yok hiç bi şekilde senin nasıl oldu ilk gebeliğin canım

Bi test yap canım ya vardır blkii

Üzülmek istemiyorum o yüzden test bile almadım erken gebelik haricinde acaba yerleşme böyle mi bilmiyorum çünkü dün çok ağrım vardı bugün eser yok ağrıdan
Koyu leke de oluyor açık renk de benim bat salı. Bi saat önce gördüm leke ben de sütlü kahve gibi bi renk
Ama biraz koyu da olabiliyor dediğin gibi

Valla benim 15 Kasım 2021 yumurtlamaydı hiç unutmuyorum. Reglime 4 gün kala silik şekilde çıkmıştı. 27 kasımda kan verdim 36 küsür değerle öğrendim. Hatta öyle bir yükseldiki doktor ikiz olmasından şüphelenmişti hatırladığım tek şey dehşet bir kaşık ağrısı çekmiştim. Bıçak saplanır gibi bir acıydı. Onun harici hiçbir şey hatırlamıyorum. Ha bir de ilk koyu kahve leke sonra 3-4 damla pembe kan gelmişti. Annem zamanla her şeyi unutacaksın demişti. Gerçekten unutuluyormuş. Sanki ilk gebeliğim olacak gibi şu anda. Her şeye sıfırdan başlamışım gibi

Walla hiç gebelik geçirmedim canım ben o yüzden bilemiyorum 35 yaşındayım artık anne olmak istiyorum negatif çıktığı için dün pek umutlu değildim ama bugün lekelenme olunca acaba mı dedim kaşık ağrım falan da yok şuan

İnşallah isteyen herkese nasip olur canım inşallah. İnanın o kadar çok istiyorum ki sizlerinde olsun burada paylaştığınızda bile çok seviniyorum

Canım benim de yengem son gebeliğinde dördüncü ayda fark etmişti ilk üç ay düzenli gününde ve normal miktarda regl görmüş yaşı da 40 ın üzerinde olduğu için dördüncü ay regl olmayınca menopoz zannedip doktora gittiğinde öğrenmişti hamile olduğunu.o yüzden bence tekrar bir test yap umarım hamişsindir

İnşallah isteyen herkese nasip olur canım inşallah. İnanın o kadar çok istiyorum ki sizlerinde olsun burada paylaştığınızda bile çok seviniyorum
Allahım hepinizden bin kere razı olsun umarım bizde yaşarız anneliği sizler gibi inşallah sizde aynı duyguları tekrar yaşarsınız canım

Ay umarım öyledir yarın bakacağım olmazsam bir umut iş çıkışı test alıp yapacağım canım teşekkür ederim dua et

2 gün sonra test yap canım regle dönmezse, inşallah yerleşmedir

Üzülmek istemiyorum o yüzden test bile almadım erken gebelik haricinde acaba yerleşme böyle mi bilmiyorum çünkü dün çok ağrım vardı bugün eser yok ağrıdan
Bende adetim 3 gün geçince lekelenme oldu ilk gebeligim de açık pembeydi ara ara oldu bazen acik kahve oldu inşallah yerleşmedir canım yarına olmazsan test yap bi

Kızlar ovulasyon testi yapmadım lakin 12. Günde tek ilişki yaşayabildik eşim yurtdışına gitti şimdi 21. Gündeyim ve alt karnım inanılmaz şiş ve sert. Regle 8 gün kala kahverengi hafif akıntı oldu. Tutmuş mudur sizce

Regle daha var canım erkenden test yapıp moralini bozma

Kaşık ağrım dün fenaydı bugün hiç yok sende öyle bi şey olmuşmuydu canım inşallah gebeliktir
Kasık ağrısı oluyo çünkü vücut adet olacağını saniyor o yüzden yerleşme olduğu için de ağrılar oluyo gebelik varsa inşallah vardır ben negatifi görünce içimdeki umut ışığı da söndü ama sen negatiften pozitife döndürürsen benim de içim de umut ışığı olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…