İnşallah canım Perşembe yaptım erken gebelik canım negatif çıkmıştı 2 önce de innovita yaptım negatif ama bilmiyorum ilk defa geldi başıma belirtilerim de yok hiç bi şekilde senin nasıl oldu ilk gebeliğin canımİlk hamileliğimde benimde öyle gelmişti.inşallah hamilesindir canım. Sen test yaptın mı?
Bi test yap canım yaKızlar çok acilll desteğinize ihtiyacım var biliyorsunuz bugün bat günüm öğlen 2 damla kahverengi leke geldi bi daha da gelmedi regl oldum sandım rahatlamak için duşa girdim hala lekem gelmedi sizce lekelenmemidiryoksa reglim ilk defa bu kadar bekledi normalde hemen olduğu gün gelir
Üzülmek istemiyorum o yüzden test bile almadım erken gebelik haricinde acaba yerleşme böyle mi bilmiyorum çünkü dün çok ağrım vardı bugün eser yok ağrıdanBi test yap canım yavardır blkii
Koyu leke de oluyor açık renk de benim bat salı. Bi saat önce gördüm leke ben de sütlü kahve gibi bi renkÜzülmek istemiyorum o yüzden test bile almadım erken gebelik haricinde acaba yerleşme böyle mi bilmiyorum çünkü dün çok ağrım vardı bugün eser yok ağrıdan
Valla benim 15 Kasım 2021 yumurtlamaydı hiç unutmuyorum. Reglime 4 gün kala silik şekilde çıkmıştı. 27 kasımda kan verdim 36 küsür değerle öğrendim. Hatta öyle bir yükseldiki doktor ikiz olmasından şüphelenmiştiİnşallah canım Perşembe yaptım erken gebelik canım negatif çıkmıştı 2 önce de innovita yaptım negatif ama bilmiyorum ilk defa geldi başıma belirtilerim de yok hiç bi şekilde senin nasıl oldu ilk gebeliğin canım
Ay bakalım bekleyeceğim yarın da olmazsa bir umut olabilir diyorumKoyu leke de oluyor açık renk de benim bat salı. Bi saat önce gördüm leke ben de sütlü kahve gibi bi renk
Ama biraz koyu da olabiliyor dediğin gibi
Walla hiç gebelik geçirmedim canım ben o yüzden bilemiyorum 35 yaşındayım artık anne olmak istiyorum negatif çıktığı için dün pek umutlu değildim ama bugün lekelenme olunca acaba mı dedim kaşık ağrım falan da yok şuanValla benim 15 Kasım 2021 yumurtlamaydı hiç unutmuyorum. Reglime 4 gün kala silik şekilde çıkmıştı. 27 kasımda kan verdim 36 küsür değerle öğrendim. Hatta öyle bir yükseldiki doktor ikiz olmasından şüphelenmiştihatırladığım tek şey dehşet bir kaşık ağrısı çekmiştim. Bıçak saplanır gibi bir acıydı. Onun harici hiçbir şey hatırlamıyorum. Ha bir de ilk koyu kahve leke sonra 3-4 damla pembe kan gelmişti. Annem zamanla her şeyi unutacaksın demişti. Gerçekten unutuluyormuş. Sanki ilk gebeliğim olacak gibi şu anda. Her şeye sıfırdan başlamışım gibi
İnşallah isteyen herkese nasip olur canım inşallah. İnanın o kadar çok istiyorum ki sizlerinde olsunWalla hiç gebelik geçirmedim canım ben o yüzden bilemiyorum 35 yaşındayım artık anne olmak istiyorum negatif çıktığı için dün pek umutlu değildim ama bugün lekelenme olunca acaba mı dedim kaşık ağrım falan da yok şuan
Canım benim de yengem son gebeliğinde dördüncü ayda fark etmiştiİnşallah canım Perşembe yaptım erken gebelik canım negatif çıkmıştı 2 önce de innovita yaptım negatif ama bilmiyorum ilk defa geldi başıma belirtilerim de yok hiç bi şekilde senin nasıl oldu ilk gebeliğin canım
Allahım hepinizden bin kere razı olsun umarım bizde yaşarız anneliği sizler gibi inşallah sizde aynı duyguları tekrar yaşarsınız canımİnşallah isteyen herkese nasip olur canım inşallah. İnanın o kadar çok istiyorum ki sizlerinde olsunburada paylaştığınızda bile çok seviniyorum
Ay umarım öyledir yarın bakacağım olmazsam bir umut iş çıkışı test alıp yapacağım canım teşekkür ederim dua etCanım benim de yengem son gebeliğinde dördüncü ayda fark etmiştiilk üç ay düzenli gününde ve normal miktarda regl görmüş yaşı da 40 ın üzerinde olduğu için dördüncü ay regl olmayınca menopoz zannedip doktora gittiğinde öğrenmişti hamile olduğunu.o yüzden bence tekrar bir test yap umarım hamişsindir
2 gün sonra test yap canım regle dönmezse, inşallah yerleşmedirKızlar çok acilll desteğinize ihtiyacım var biliyorsunuz bugün bat günüm öğlen 2 damla kahverengi leke geldi bi daha da gelmedi regl oldum sandım rahatlamak için duşa girdim hala lekem gelmedi sizce lekelenmemidiryoksa reglim ilk defa bu kadar bekledi normalde hemen olduğu gün gelir
Bende adetim 3 gün geçince lekelenme oldu ilk gebeligim de açık pembeydi ara ara oldu bazen acik kahve oldu inşallah yerleşmedir canım yarına olmazsan test yap biÜzülmek istemiyorum o yüzden test bile almadım erken gebelik haricinde acaba yerleşme böyle mi bilmiyorum çünkü dün çok ağrım vardı bugün eser yok ağrıdan
İnşallah canım bakalım ilk defa heyecanlandım2 gün sonra test yap canım regle dönmezse, inşallah yerleşmedir
Kaşık ağrım dün fenaydı bugün hiç yok sende öyle bi şey olmuşmuydu canım inşallah gebeliktirBende adetim 3 gün geçince lekelenme oldu ilk gebeligim de açık pembeydi ara ara oldu bazen acik kahve oldu inşallah yerleşmedir canım yarına olmazsan test yap bi
Regle daha var canım erkenden test yapıp moralini bozmaKızlar ovulasyon testi yapmadım lakin 12. Günde tek ilişki yaşayabildik eşim yurtdışına gitti şimdi 21. Gündeyim ve alt karnım inanılmaz şiş ve sert. Regle 8 gün kala kahverengi hafif akıntı oldu. Tutmuş mudur sizce
İnsan ümitleniyor işte:) …..Regle daha var canım erkenden test yapıp moralini bozma
Bekle bekle benim düştüğüm hataya sakın düşme inşallah bebeğin seninledirİnsan ümitleniyor işte:) …..
Kasık ağrısı oluyo çünkü vücut adet olacağını saniyor o yüzden yerleşme olduğu için de ağrılar oluyo gebelik varsa inşallah vardır ben negatifi görünce içimdeki umut ışığı da söndü ama sen negatiften pozitife döndürürsen benim de içim de umut ışığı olacak canımKaşık ağrım dün fenaydı bugün hiç yok sende öyle bi şey olmuşmuydu canım inşallah gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?