- 25 Mayıs 2025
- 437
- 462
- 18
- 24
Motivasyonunu düşürme canım nasıl günlerdir bana umut olduysaniz sen de o umutla devam et ben inanıyorum en kısa zamanda bize o çift çizgiyi atacaksınGenelde reglim böyle başlıyor canım aşırı derecede üzgünüm kaç aydır deniyoruz olmuyor dün fena kaşık ağrım vardı belliydi testte negatif çıkmıştı zaten nasip değilmiş
İnşallah canım bilmiyorumMotivasyonunu düşürme canım nasıl günlerdir bana umut olduysaniz sen de o umutla devam et ben inanıyorum en kısa zamanda bize o çift çizgiyi atacaksın
11 ya da 12. Gün canımYumurtlamadan sonra kaçıncı günün canım
Bekliyoruz
BomboşHadi bakalım sıra sende ver güzel haberi bize canım
Regline daha var canım belki geç döllenmedir11 ya da 12. Gün canım
Bomboşneyse nasip artık
Hayırlısı canım ama daha erken 14.gün hatta 17.gün çıkanı gördüm bu platform da inşallah vardır11 ya da 12. Gün canım
Bomboşneyse nasip artık
İnşallah bakalım nasip diyelim. Umudum yokta test aldım regl olana kadar yaparım artıkRegline daha var canım belki geç döllenmedir
İnşallah evet bekleyeceğim biraz daha bakalımHayırlısı canım ama daha erken 14.gün hatta 17.gün çıkanı gördüm bu platform da inşallah vardır
Hayırlısı canım inşallah vardırNegatif çıktı perşembe günü yaptım erken gebelik predictor yaptım artık geçmesini bekliyorum çünkü kaşık ağrılarım var olurum diye yapmıyorum
Bekle canım biraz daha belli olmaz11 ya da 12. Gün canım
Bomboşneyse nasip artık
Yarın bata 6 gün kalmış olacak.Bekle canım biraz daha belli olmaz
Normalde 30 günde bir regl oluyorum 24 nisanda olmuştum 12-13 yumurtalama olunca geçikme olur 27-28 gibi olurum diyordum 24 ünde oldum aynıReglin bugün müydü belki yerleşme falandır bende bugün bekliyorum regli
Bekle bakalım nasıl olacak inşallah durmuşturNormalde 30 günde bir regl oluyorum 24 nisanda olmuştum 12-13 yumurtalama olunca geçikme olur 27-28 gibi olurum diyordum 24 ünde oldum aynı
Yerleşme değil regl çok belli
Canım çizgi var aslında ama kurumami değil mi anlamadım sen bi kan ver olmazsa yarın hem netleşmiş olur acaba var mj yok mu demektenseİnşallah canım.. Ben dayanamadım yine yaptımnolur kızmayın çok darladım sizi ama paylaşabilecegim bi siz varsınız
Eki Görüntüle 3596019
Aaaaa hamile misin canımKızlarr sonucum cıktııı 9.5 cıktıama çok düşük bi değer salı tekrse kan vermemi istedi dr
Kan verdim pozitifCanım çizgi var aslında ama kurumami değil mi anlamadım sen bi kan ver olmazsa yarın hem netleşmiş olur acaba var mj yok mu demektense
Canım ya yükselir inşallahKan verdim pozitifama çok düşük değer canım
Salı günü vericem canım tekrar.. Mide yanmam mide kazınması gibi bir his var bugün bir de kasık sızlaması var. Dua ediyorum bekleyen herkes alsın güzel haberi inşallahCanım ya yükselir inşallahsalı günü mü vereceksin tekrar anca tutunuyordur çok yenj öğrendiğin için değerin düşük çok sevindim seninle aynı günleri değerlendirdik bat günümuz aynı ama ben yarın regli olacağım inşallah bende hamilelik yaşarım en kısa sürede dua et bizlere de var mı değişik belirtiler şuanda
İnşallah canım yaSalı günü vericem canım tekrar.. Mide yanmam mide kazınması gibi bir his var bugün bir de kasık sızlaması var. Dua ediyorum bekleyen herkes alsın güzel haberi inşallah
İlk hamileliğimde benimde öyle gelmişti.Kızlar çok acilll desteğinize ihtiyacım var biliyorsunuz bugün bat günüm öğlen 2 damla kahverengi leke geldi bi daha da gelmedi regl oldum sandım rahatlamak için duşa girdim hala lekem gelmedi sizce lekelenmemidiryoksa reglim ilk defa bu kadar bekledi normalde hemen olduğu gün gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?