9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Genelde reglim böyle başlıyor canım aşırı derecede üzgünüm kaç aydır deniyoruz olmuyor dün fena kaşık ağrım vardı belliydi testte negatif çıkmıştı zaten nasip değilmiş
Motivasyonunu düşürme canım nasıl günlerdir bana umut olduysaniz sen de o umutla devam et ben inanıyorum en kısa zamanda bize o çift çizgiyi atacaksın

Motivasyonunu düşürme canım nasıl günlerdir bana umut olduysaniz sen de o umutla devam et ben inanıyorum en kısa zamanda bize o çift çizgiyi atacaksın
İnşallah canım bilmiyorum Bayram diğer ay da malesef eşimin memleketine gidecek yumurtlama o zamana denk geliyor o ayda kalacak

Eklentiler

• IMG_5389.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 64
Kan verdim pozitif ama çok düşük değer canım
Canım ya yükselir inşallah salı günü mü vereceksin tekrar anca tutunuyordur çok yenj öğrendiğin için değerin düşük çok sevindim seninle aynı günleri değerlendirdik bat günümuz aynı ama ben yarın regli olacağım inşallah bende hamilelik yaşarım en kısa sürede dua et bizlere de var mı değişik belirtiler şuanda

Salı günü vericem canım tekrar.. Mide yanmam mide kazınması gibi bir his var bugün bir de kasık sızlaması var. Dua ediyorum bekleyen herkes alsın güzel haberi inşallah

Kızlar çok acilll desteğinize ihtiyacım var biliyorsunuz bugün bat günüm öğlen 2 damla kahverengi leke geldi bi daha da gelmedi regl oldum sandım rahatlamak için duşa girdim hala lekem gelmedi sizce lekelenmemidir yoksa reglim ilk defa bu kadar bekledi normalde hemen olduğu gün gelir

İlk hamileliğimde benimde öyle gelmişti. inşallah hamilesindir canım. Sen test yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…