- 24 Aralık 2024
- 1.972
- 1.013
- 48
Sağ ol canımHayırlısı olsun,çok sevindim silik çizgiyi gördüğümüz test markası Laboquik miydi
Hadi bakalım sıra sende ver güzel haberi bize canımtest aldım awox marka deneyeceğim
Bu arada sadece 11 ve 12 mayısı değerlendirebilmistimMerhaba kizlarrr sat 30 Nisan 12 ve 13 Mayıs'ta ovulasyon testinde pik gördüm 14 Mayıs'ta çizgi siliklesti .adetim düzenli olmadığı için şu kadar gün veremiyorum.dun awox marka erken gebelik testi yaptım ve anında ikinci çizgi belirdi sonra artimed kaset test yaptım ve onda da aynı şekilde oldu.bugun mimea diye bir erken gebelik testi yaptım yine bu şekilde .sizce yalancı pozitif midir yoksa gerçekten bebiş mi geliyordur? fotoğraftaki testler sırasıyla anlattığım şekilde
Mutlaka bi tanesi doğrudur bence gebelik var kan ver canım regl dönemine ne kadar kaldıMerhaba kizlarrr sat 30 Nisan 12 ve 13 Mayıs'ta ovulasyon testinde pik gördüm 14 Mayıs'ta çizgi siliklesti .adetim düzenli olmadığı için şu kadar gün veremiyorum.dun awox marka erken gebelik testi yaptım ve anında ikinci çizgi belirdi sonra artimed kaset test yaptım ve onda da aynı şekilde oldu.bugun mimea diye bir erken gebelik testi yaptım yine bu şekilde .sizce yalancı pozitif midir yoksa gerçekten bebiş mi geliyordur? fotoğraftaki testler sırasıyla anlattığım şekilde
Hiç bilmiyorum çünkü adetim düzenli değil bazen 28 günde bir oluyor bazen 32,33 günde birMutlaka bi tanesi doğrudur bence gebelik var kan ver canım regl dönemine ne kadar kaldı
Bu ay gynoseed jel kullandım bir de yazmayı unutmuşumBelirtilerim bundan 6 gün önce buraya da yazmıstım inanılmaz bir karın hareketliliği baloncuklar patlıyormus gibi oldu gece uykudan uyandım yani.. Sonrasında duruldu hiç bir şey yoktu. Dün geceden beri yins başladı baloncuklar.. Ve mide yanması çok kötü başladı normalde hiç yaşamam..
Onun haricinde ne akıntı, ne göğüs ağrısı (göğüslerim normalden de küçük şu an) hiç bir şey yok.. İştah kesilmesi var ama üç kilo vermişim bi haftada ( bazılarında tam tersi iştah artıyor)
Bu ay farklı olarak yaptıgım şeyleri de yazayım belki birinin işine yarar
-tsh ım yüksekti o düştü ilaçla biraz
-2 aydır ben proxyfemin, eşim sperra ve keçiboynuzu özü içti
- avokado ve yumurta yemeye calıştım her gün
-bir de kızlar etkisi var mı bilmiyorum ama bu sefer ilişkiden sonra yüzüstü yattm bunu burada okumuştumrahim daha ön tarata olduğu için spermler daha rahat gelir diye düşündüm belki vesiledir
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alalım inşallah en kısa zamandadualarnıza talibim ben de
Belirtilerin var mı bugün yapsaydın tekrar eğer yapmadıysan yaptıysan çift çizgi çıktıysa kan ver benceHiç bilmiyorum çünkü adetim düzenli değil bazen 28 günde bir oluyor bazen 32,33 günde bir
Belirti olarak sürekli bir kasık ağrım var son birkaç gündür bulantılarım var ateş basıyor ara ara ,göğsüm şiş hafif hassasiyet var ve yumurtlama döneminden sonra hep beyaz akıntım devam etti .bir de bu aralar kilo vermeme rağmen herkes yüzün ne kadar değişmiş dolmuş toparlanmış diyorBelirtilerin var mı bugün yapsaydın tekrar eğer yapmadıysan yaptıysan çift çizgi çıktıysa kan ver bence
Hayır canım yalancı deil bence hamilesin hayırlı olsun belirtilerin nelerdi ?Merhaba kizlarrr sat 30 Nisan 12 ve 13 Mayıs'ta ovulasyon testinde pik gördüm 14 Mayıs'ta çizgi siliklesti .adetim düzenli olmadığı için şu kadar gün veremiyorum.dun awox marka erken gebelik testi yaptım ve anında ikinci çizgi belirdi sonra artimed kaset test yaptım ve onda da aynı şekilde oldu.bugun mimea diye bir erken gebelik testi yaptım yine bu şekilde .sizce yalancı pozitif midir yoksa gerçekten bebiş mi geliyordur? fotoğraftaki testler sırasıyla anlattığım şekilde
Sizde iyi ki varsınız burada birbirimize destek oluyoruz bu grubun şansına inanıyorum diğer aydan gelen arkadaşlarımız bu ay hep gebe haberlerini aldılar darısı başımıza bugün regl günüm umarım bende olmam da o güzel haberleri veririm sizlereBelirti olarak sürekli bir kasık ağrım var son birkaç gündür bulantılarım var ateş basıyor ara ara ,göğsüm şiş hafif hassasiyet var ve yumurtlama döneminden sonra hep beyaz akıntım devam etti .bir de bu aralar kilo vermeme rağmen herkes yüzün ne kadar değişmiş dolmuş toparlanmış diyormimea yazan erken gebelik testini bugün yapmıştım onda da çift çizgi çıktı salı günü kan verecegim canım .zaman gecmiyor girip sizin yazilarinizi okudukça o kadar motive oldum ki anlatamam iyi ki varız
Test yapmadınız mı hiç ?Sizde iyi ki varsınız burada birbirimize destek oluyoruz bu grubun şansına inanıyorum diğer aydan gelen arkadaşlarımız bu ay hep gebe haberlerini aldılar darısı başımıza bugün regl günüm umarım bende olmam da o güzel haberleri veririm sizlere
Ay insAllah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza canımHayır canım yalancı deil bence hamilesin hayırlı olsun belirtilerin nelerdi ?
Negatif çıktı perşembe günü yaptım erken gebelik predictor yaptım artık geçmesini bekliyorum çünkü kaşık ağrılarım var olurum diye yapmıyorumTest yapmadınız mı hiç ?
Ben günlerdir yazılarınızı okuyorum açıkçası bu ay oldukça stresli bir ay oldu benim için o yüzden pek değerlendiremedim negatif olur diye düşünüyordum ama yazılarınızı okudukca umudum artmıştı .umarım sen de yarın bize güzel haberi verirsin canım sağlıkla huzurla bebişlerimize kavusalim bir an önceSizde iyi ki varsınız burada birbirimize destek oluyoruz bu grubun şansına inanıyorum diğer aydan gelen arkadaşlarımız bu ay hep gebe haberlerini aldılar darısı başımıza bugün regl günüm umarım bende olmam da o güzel haberleri veririm sizlere
Amin inşallah kızlara söylüyorum gebe kalırsam cidden grup açacağım aynı ay doğumları yaparız mayıs anneleri diyeBen günlerdir yazılarınızı okuyorum açıkçası bu ay oldukça stresli bir ay oldu benim için o yüzden pek değerlendiremedim negatif olur diye düşünüyordum ama yazılarınızı okudukca umudum artmıştı .umarım sen de yarın bize güzel haberi verirsin canım sağlıkla huzurla bebişlerimize kavusalim bir an önce
Şimdi lavobaya gittim kahverengi leke gelmiş regl oluyorum malesef elendim kızlar bana nasip olmadıAmin inşallah kızlara söylüyorum gebe kalırsam cidden grup açacağım aynı ay doğumları yaparız mayıs anneleri diye
Umarım regl değil de yerleşme kanamasıdırŞimdi lavobaya gittim kahverengi leke gelmiş regl oluyorum malesef elendim kızlar bana nasip olmadı
Genelde reglim böyle başlıyor canım aşırı derecede üzgünüm kaç aydır deniyoruz olmuyor dün fena kaşık ağrım vardı belliydi testte negatif çıkmıştı zaten nasip değilmişUmarım regl değil de yerleşme kanamasıdırama regl ise de diğer ayda güzel haberlerini bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?