9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Merhaba kizlarrr sat 30 Nisan 12 ve 13 Mayıs'ta ovulasyon testinde pik gördüm 14 Mayıs'ta çizgi siliklesti .adetim düzenli olmadığı için şu kadar gün veremiyorum.dun awox marka erken gebelik testi yaptım ve anında ikinci çizgi belirdi sonra artimed kaset test yaptım ve onda da aynı şekilde oldu.bugun mimea diye bir erken gebelik testi yaptım yine bu şekilde .sizce yalancı pozitif midir yoksa gerçekten bebiş mi geliyordur? fotoğraftaki testler sırasıyla anlattığım şekilde

Eklentiler

• 1000051397.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 59
Bu arada sadece 11 ve 12 mayısı değerlendirebilmistim

Mutlaka bi tanesi doğrudur bence gebelik var kan ver canım regl dönemine ne kadar kaldı

Bu ay gynoseed jel kullandım bir de yazmayı unutmuşum

Belirtilerin var mı bugün yapsaydın tekrar eğer yapmadıysan yaptıysan çift çizgi çıktıysa kan ver bence
Belirti olarak sürekli bir kasık ağrım var son birkaç gündür bulantılarım var ateş basıyor ara ara ,göğsüm şiş hafif hassasiyet var ve yumurtlama döneminden sonra hep beyaz akıntım devam etti .bir de bu aralar kilo vermeme rağmen herkes yüzün ne kadar değişmiş dolmuş toparlanmış diyor mimea yazan erken gebelik testini bugün yapmıştım onda da çift çizgi çıktı salı günü kan verecegim canım .zaman gecmiyor girip sizin yazilarinizi okudukça o kadar motive oldum ki anlatamam iyi ki varız

Hayır canım yalancı deil bence hamilesin hayırlı olsun belirtilerin nelerdi ?

Sizde iyi ki varsınız burada birbirimize destek oluyoruz bu grubun şansına inanıyorum diğer aydan gelen arkadaşlarımız bu ay hep gebe haberlerini aldılar darısı başımıza bugün regl günüm umarım bende olmam da o güzel haberleri veririm sizlere

Test yapmadınız mı hiç ?

Hayır canım yalancı deil bence hamilesin hayırlı olsun belirtilerin nelerdi ?
Ay insAllah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza canım kasık ağrısı yumurtlama döneminden sonra hiç geçmedi zaten son günlerde bulantı ve ara ara ateş basması eklendi göğsüm şiş hafif hassasiyet var bir de son dönemlerde kilo vermeme rağmen herkes yüzümün dolduğunu toparlandigini söyleyip test yap bir diyordu zaten o yüzden huylanip yapmıştım test çünkü diğer belirtiler hemen hemen regl belirtileriyle aynı

Ben günlerdir yazılarınızı okuyorum açıkçası bu ay oldukça stresli bir ay oldu benim için o yüzden pek değerlendiremedim negatif olur diye düşünüyordum ama yazılarınızı okudukca umudum artmıştı .umarım sen de yarın bize güzel haberi verirsin canım sağlıkla huzurla bebişlerimize kavusalim bir an önce

Amin inşallah kızlara söylüyorum gebe kalırsam cidden grup açacağım aynı ay doğumları yaparız mayıs anneleri diye

Umarım regl değil de yerleşme kanamasıdırama regl ise de diğer ayda güzel haberlerini bekleyeceğim
Genelde reglim böyle başlıyor canım aşırı derecede üzgünüm kaç aydır deniyoruz olmuyor dün fena kaşık ağrım vardı belliydi testte negatif çıkmıştı zaten nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…