Ben de gördüm canım bu markayı hiç bilmiyorum ama umarım doğrudur kan ver bence emin olursunKızlar Bebetime yaptım testi. Siz görüyor musunuz bilmiyorum ama ben bakınca görüyorum. Yani bu testte pozitif çıktı. Sizce doğru mudur?
Hemen kan vermek istemiyorum biraz daha bekleyeceğim yarın da başka marka ile bakacağım. Bende ilk defa gördüm bu testiBen de gördüm canım bu markayı hiç bilmiyorum ama umarım doğrudur kan ver bence emin olursun
Benim de sizin gibi sökülmedi.stresten galiba.Ben konuşurum canım hala tam sökülmedi morelim ona da bozuk niye geciktim niye tam sökülemedim anlamadım
Ay ben yarın kan verecegim ama üç gündür testlerde pozitif çıkıyordu şimdi yazınızı görünce merak ettim ben de ovulasyon yaptım sıvı alımına dikkat etmeden benimki de bu şekildeEki Görüntüle 3596726 Kızlar merhaba önceki sayfaları okuduysanız hatırlarsınız benimde değerlerim kontrol de kat artışıma bakılıyor. Önceden bu HCG değeri var ovülasyonda testin pik oluyor diye okumuştum. Merak ettim yaptım doğruymuşsıvı alımına hiç dikkat etmedim. Bir fikir olur belki size de
Bizi de güncelle canım hayirlisi olsun şimdidenHemen kan vermek istemiyorum biraz daha bekleyeceğim yarın da başka marka ile bakacağım. Bende ilk defa gördüm bu testi
Tamam canım. İnşallah hala umudum yok inanasım gelmiyor. Daha önce de çok yalancı pozitif gördüğüm için.Bizi de güncelle canım hayirlisi olsun şimdiden
Hangi marka testiniz? Burda da artış görünüyor benceAy ben yarın kan verecegim ama üç gündür testlerde pozitif çıkıyordu şimdi yazınızı görünce merak ettim ben de ovulasyon yaptım sıvı alımına dikkat etmeden benimki de bu şekilde
Gebelik testleri awox mimea ve artimed di onları önceki sayfalarda görebilirsiniz bu attığım ovulasyon testi de miratechHangi marka testiniz? Burda da artış görünüyor bence
Aynen bat bugün mü sizin benim hala vişne çürüğü sökülemedimBenim de sizin gibi sökülmedi.stresten galiba.
Kuzum hayırlı olsun çok sevindim bende görüyorum ama bata var senin yükselir merak etmeKızlar Bebetime yaptım testi. Siz görüyor musunuz bilmiyorum ama ben bakınca görüyorum. Yani bu testte pozitif çıktı. Sizce doğru mudur?
GördümKızlar Bebetime yaptım testi. Siz görüyor musunuz bilmiyorum ama ben bakınca görüyorum. Yani bu testte pozitif çıktı. Sizce doğru mudur?
Evet daha var ama yalancı pozitif olmasından korkuyorumKuzum hayırlı olsun çok sevindim bende görüyorum ama bata var senin yükselir merak etme
İnşallah inşallahGördümay hadi inşallah
Baska marka var mı elindeTamam canım. İnşallah hala umudum yok inanasım gelmiyor. Daha önce de çok yalancı pozitif gördüğüm için.
Var üç farklı marka daha var.Baska marka var mı elinde
Yarın yap mutlaka haberdar etVar üç farklı marka daha var.
Elendim kızlar çok üzgünüm
Adetiniz geçti miTamam canım. İnşallah hala umudum yok inanasım gelmiyor. Daha önce de çok yalancı pozitif gördüğüm için.
Tamam canım. Karnımın sağ tarafında göğsüme doğru vuran bir ağrı var. Dün farkettim göğüslerim büyümüş. Bir de aşırı şişkin ve gazlı hissediyorum o kadar. Sağ kaşığıma hala ara ara batma oluyor.Yarın yap mutlaka haberdar etbelirti var mı
Yok ay daha 6 gün varAdetiniz geçti mi
Ben çizgi gördüm inşallah bebişiniz sizinledirTamam canım. Karnımın sağ tarafında göğsüme doğru vuran bir ağrı var. Dün farkettim göğüslerim büyümüş. Bir de aşırı şişkin ve gazlı hissediyorum o kadar. Sağ kaşığıma hala ara ara batma oluyor.
Yok ay daha 6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?