9 aylık bebeğim varken hamile kalmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle yaşla alakası yok. İkizlerim bazen çok iyi oyun arkadaşı oluyorlar. Ama kıskançlık ve kavga da azımsanacak kadar az değil

Konu sahibi artık olan olmuş. Kötü ve olumsuz düşünme. Direkt ikiz çocuk sahibi oldum. 2 çocuklu ve prematüre bebek bakmak zorunda kaldım. Kendim yenidoğan yoğunbakim hemşiresiydim onun kolaylığı oldu ama 7 24 bebek bakmakla hastanede bir nöbet bakıp eve gidip yatmak ayrı şeyler tabi ki.
Yakın arkadaşım bebeği 5 aylıkken tekrar gebe kaldı. Bebeğini emzirmeye devam etti. Hatta ikinci bebeği doğunca tandem bile yaptı. Sonra sırayla bıraktırdı. Yardımcısi olmadı. Ama bir şekilde büyüttü. Biri 4 biri 3 yaşında şuan zor olacak ama güzel olacak. Güzel yanlarını düşün kendini strese sokma. Bu bebek doğunca da korunma yöntemini gözden geçir. Tekrar 3. Bebek istemezsin sanırım

Süt korur + takvim yönetimi + geri çekilme. Ama kendisi şimdi gelip eleştirilmemek için hap + prezervatif diyecek :d
İnsan olamazsınız.
Zira bir insan size demiş ki intihar düşündüm lohusa dönemimde lafa gitti incitici yazmayın.
:)
Kötülüğünde boğul

Yaa ne güzel pozitif durumlar teşekkür ederim. Umarım benim de böyle bir öyküm olur:) çocuklarınızı sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah.

Yok 3.olmaz dikkat ederim lohusa dönemimi atlatmış olurum şimdi tecrübeli olacağım için umarım depresyon geçirmem.

Süt korur + takvim yönetimi + geri çekilme. Ama kendisi şimdi gelip eleştirilmemek için hap + prezervatif diyecek :d

Gerçek depresyonu hiç yaşamamışsınız belli :) alaya varmak intihar meyilli kişilerde tetikleyici olur.
He Ben de ilk kez yaşamıştım.
Ama kalp olması yetiyor nazik davranmak için.

Çok teşekkür ederim…
Gerçekten böyle cümlelere o kadar ihtiyacım var ki şu an

Aynen de öyledir boşuna vicdan yapıyor konu sahibi zaten istemese bir sürü yöntem var engelleyen.sürpriz hikayelerine kimse inanmıyor artık yıl olmuş 2025.

Amin. İnşallah
Muhtemelen depresyona girmeye vaktin olmayabilir ben lohusa depresyonuna girdigimi ve çıktığımı 2 sene sonra farkettim girsen de anlayamıyorsun o sıra kosturmaktan. Ama tecrübeli olduğun için 2. Daha kolay geçer Allah ın izniyle. Sağlıcakla kucağına al

Aynen de öyledir boşuna vicdan yapıyor konu sahibi zaten istemese bir sürü yöntem var engelleyen.sürpriz hikayelerine kimse inanmıyor artık yıl olmuş 2025.
Ya gerçekten çok değişik bir kafa yaşıyorsunuz .
Kolumu kesseler zor durumdayım intihar bile düşündüm kafam gidik incitmeyin diyen bir insana böyle bir yorum yazmam.

Hakikaten kötü insanlara bu yaşa geldim hala şaşırıyorum.

Deneyimlenmişimdir inşallah tabi :)) daha yeni yeni bir şeylere ayıyorum. Çok zor gelmişti bana.

İntihar düşünecek kadar kötüyseniz korunsaydınız diyoruz biz de işte. Gerçekten korkan insan öyle yapar çünkü. Haftada 5 tane bu minvalde konu açılıyor burada, hiç mi okumadınız. Yıl olmuş 2025. Envai çeşit yöntem vardı. Hamile kalmanız için kimse bir şey demiyor, korunuyordum deyip insanlara yalan söylemek yanlış olan ve geri çekilme yöntemini, süt korur anlayışını korunma yöntemi olarak saymak. Bu forumu okuyan gençler yanlış yönlendirmeye maruz kalabilir

Son düzenleme:

Sorunlu bir kişi hüzünlü bir kişi sence akıllıca kararlar verebilir mi?
Benim için kabus gibi zamanlardı.
Lohusaydım
Lohusa dönemim kendimce tam bitti bitecekken büyük bir fiziksel şiddet gördüm üstüne de hamile kaldım.

Eşinizden mi?

Herhangi bi şey sonucu derdini anlatan bir insanı rencide edici şekilde konuşmanın manası ne peki?
Kadıncağız öyle ya da böyle içini rahatlatacak bir şeyler duymak istemiş, bu yüzden buraya yazmış. Azarlanmak için ya da şöyle yapsaydım böyle yapsaydın hıh diye üstten üstten laflar işitmek için değil. Ki bunların bir anlamı da yok. İnsanların moralini bozup enerjisini düşürümce elinize ne geçiyor yani? Ne bu agresyon, bu düşüncesizlik, bu anlayışsızlık…

Bende öğrendiğim de 9.5 aylıktı galiba. Şuan oğlum 15 aylık. Bende 25 haftalığım. Allah kolaylığını verir inşallah. Doğumda 18 aylık olmuş olacak.

İkiz gibi büyüyeceksiniz, evet bakımı zor fakat avantaji da var. İkisi arkadaş olacak, başka arkadaş aramayacaksiniz, tek çocuğu eğlemek çok zor illa yanına yaşıtı bir çocuk olmalı. Birini buyuturken harcadiginiz efor 1 birimse ikisi için 1.5 birim olacak. İkisi birden büyüyüp çıkacak. Kizlarim arasında 2.5 yaş var. Önce bende çok korktum depresyona falan girdim. Biraz büyüyünce öyle güzel arkadaş oldular ki boşuna üzülmüşum dedim. Allah kolaylık versin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Dayakçı kocasına 9 ay arayla 2 çocuk veren insan da bizahmet eleştirilsin ya. Yetişkin bir insan nasıl aldığı kararların sorumluluğundan lohusalığı bahane edip kaçamaz. Hadi bir kere hamile kaldın, ikinciyi yapmaz, en çok onun korunması gerekirdi çünkü şiddet görüyor. O çocuklar nasıl bir ortamda büyüyecek? Bu çağda bu cehalet insanın sinirlerinin bozulmaması mümkün değil, buyurun siz pış pışlayın lakin benim yorumum da sizi ilgilendirmez

Kocası dayakcimiymis, nerden biliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…