9 aylık bebeğim varken hamile kalmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim yok ayriyiz
Resmiyette boşanma olmadı henüz.

Siz boşanacaktınız, hatta çocuğunuz yeni doğduğunda tek taşınızı satmak istediniz, arkadaşınızdan borç para istediniz. Biz de sizinle burada üzüldük dertlendik. Gururdan nafaka bile istemem dediğinizde, pişman olursunuz alın çocuğunuzun hakkını yazıldı. Üniversiteye devam etmek sınavlarınıza girmek istiyordunuz ama bebekle sıkışıp kalmıştınız, annenize kanser teşhis, konmuştu. Yani şimdi tekrar başa mı döndünüz, size bu kadar sorun yaratan adamla tekrar mı barıştınız? Millete çemkiriyorsunuz ama insanlar soru sormakta haksız mı? O konunuzda kaç kişi yorum yaptı iyi dileklerde bulundu, yol gösterdi, manevi olarak yanınızda durdu. Hiç bir şey olmamış, kötü şeyler yaşanmamış gibi yeniden konu açıyorsunuz. Bundan sonra dikkat edicem 3. olmasın diye yazdınız. Bu hamilelikte korunmadınız demek mi bu?

Eski konularınız duruyor, silinmiyorlar.

ben yazacaktım siz yazdınız . profiline bakıyordum M mavimavi33 okuyun lütfen.

Ağustos 2023 de İranlı sevgili konusu var
2024 de 1,5 yıllık evliyim 5 aylık hamileyim diyor
Ekim 2024 de 7 sene sonra oğluma kavuştum yazmış .32 yaş 3. Üniversite demişsiniz ?

İkinci evlilik mi bu ? İlkinde şiddet vardıysa kafam karıştı

Son düzenleme:
Ay o kadar eskiyi okumadım ben

Bir arkadaşımın başına aynı durum geldi hatta o 9 ay sonra bile değil daha erken hamile kalmıştı. Kayınvalidesi destekçisi olduğu için bayağı yardım etmişti. Şu anda kızlar bayağı yakın arkadaş, çok tatlilar. Destekçi olmadan realist olmak gerekirse zor ama imkansız değil tabii ki. Özen ve ilgi istiyor

İnsan olamazsınız.
Zira bir insan size demiş ki intihar düşündüm lohusa dönemimde lafa gitti incitici yazmayın.
:)
Kötülüğünde boğul

İyi de korundum diyorsunuz. korunsaydınız olmazdı yani. Sizin için intihara sürükleyecek kadar kötü bir şey olsa sevişmezdiniz bile. Kondomsuz adamı da yanınıza yanaştırmazdınız.

teselli bekliyorsunuz sanki havadan biri gelip spermi rahminize bırakmış gibi. 1 çocuk annesi kadın nasıl çocuk yapılıyor biliyordur heralde.

9 ay geçene kadar diğeri baya büyümüş olur.

9 ay geçene kadar diğeri baya büyümüş olur.

İnsan olamazsınız.
Zira bir insan size demiş ki intihar düşündüm lohusa dönemimde lafa gitti incitici yazmayın.
:)
Kötülüğünde boğul
O mesajda incitici bir şey yok ki. Ne bu beddualar falan. İntihar düşünen insan kendini döven insanla sevişirken bi zahmet korunsun. Burada kimse kimseyi pışpışlamak zorunda değil.

Iki lafınızdan biri intihar etmeyi düşünmek. Çocuğunuzu etkileyecek olan şey bir kardeşden ziyade psikolojisi bozuk bir anne, annesini döven bir babadır. Bian önce profesyonel destek arayışına girin ve şimdiden kendinizi yeni bir lohusalık dönemine, iki çocuklu hayata hazırlayın.

Rahme düştü diye bu şartlar altında doğurmak zorunda değilsiniz o halde.

Benim de ikizlerim var, 2 yasindalar. Daha yeni yeni birbirleri ile oynamaya basladilar ama 5 dk oyun varsa 6. dakika kavga oluyor. Hic kolay is degil, tam zamanli calisiyorum ve cogu zaman kocam da vardiyali calistigindan evde olmuyor ama yapabilecegim birsey yok. Tadini cikarmaya calisiyorum o yuzden.
Konu sahibinin isi kolay degil ve dogum yaptigi zaman da ilk cocugu 2 yasina yakin olacak. Biraz zorlu zamanlari olur ama aldirmayi dusunmuyorsa durumu kabullenip yoluna devam etmesi lazim.
Bana gore ikiz bebeklerden daha zoru sanki 1 yenidogan ve 1 adet de 2 yas alti cocuk.

Size korunma yöntemi hakkında yorum yazanlara kızmayın, kendinize kızın. Nasıl düzgün korunmadim bu kadar zor günler geçirdiğim halde diye düşünün. İlişkiye başlamadan önce eşiniz condom kullanacakti , ilişkinin ortasında değil! Zevk suyundada sperm var diye kaç sefer yazdık . Tahmin ediyorum ki eşiniz ilişkinin ortasında condom bile kullanmadı, geri çekilme yaptınız , bidaha aynısını tekrarlamayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…