- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Eşim yok ayriyiz
Resmiyette boşanma olmadı henüz.
ben yazacaktım siz yazdınız . profiline bakıyordum M mavimavi33 okuyun lütfen.Siz boşanacaktınız, hatta çocuğunuz yeni doğduğunda tek taşınızı satmak istediniz, arkadaşınızdan borç para istediniz. Biz de sizinle burada üzüldük dertlendik. Gururdan nafaka bile istemem dediğinizde, pişman olursunuz alın çocuğunuzun hakkını yazıldı. Üniversiteye devam etmek sınavlarınıza girmek istiyordunuz ama bebekle sıkışıp kalmıştınız, annenize kanser teşhis, konmuştu. Yani şimdi tekrar başa mı döndünüz, size bu kadar sorun yaratan adamla tekrar mı barıştınız? Millete çemkiriyorsunuz ama insanlar soru sormakta haksız mı? O konunuzda kaç kişi yorum yaptı iyi dileklerde bulundu, yol gösterdi, manevi olarak yanınızda durdu. Hiç bir şey olmamış, kötü şeyler yaşanmamış gibi yeniden konu açıyorsunuz. Bundan sonra dikkat edicem 3. olmasın diye yazdınız. Bu hamilelikte korunmadınız demek mi bu?
Eski konularınız duruyor, silinmiyorlar.
Siz boşanacaktınız, hatta çocuğunuz yeni doğduğunda tek taşınızı satmak istediniz, arkadaşınızdan borç para istediniz. Biz de sizinle burada üzüldük dertlendik. Gururdan nafaka bile istemem dediğinizde, pişman olursunuz alın çocuğunuzun hakkını yazıldı. Üniversiteye devam etmek sınavlarınıza girmek istiyordunuz ama bebekle sıkışıp kalmıştınız, annenize kanser teşhis, konmuştu. Yani şimdi tekrar başa mı döndünüz, size bu kadar sorun yaratan adamla tekrar mı barıştınız? Millete çemkiriyorsunuz ama insanlar soru sormakta haksız mı? O konunuzda kaç kişi yorum yaptı iyi dileklerde bulundu, yol gösterdi, manevi olarak yanınızda durdu. Hiç bir şey olmamış, kötü şeyler yaşanmamış gibi yeniden konu açıyorsunuz. Bundan sonra dikkat edicem 3. olmasın diye yazdınız. Bu hamilelikte korunmadınız demek mi bu?
Eski konularınız duruyor, silinmiyorlar.
İkinci evlilik mi bu ? İlkinde şiddet vardıysa kafam karıştıİnsanların müdahil olmasından o kadar nefret ediyorum ki...
Benim de şiddetli geçimsizlik vardı ilk evlilikte.
Bir kuzenim bosanacağımı duyunca başka biri olduğunu konuşmuş hakkımda. Ondan boşanıyordur vs demiş.
Gıcık oluyorum ya boşanma sonrası böyle müdahalelere..ne tahmin yürütüyorsun sanki senin hayatın.
Evet okudum konularını, barışmışlar demekki, haklarında hayırlısı olsun.ben yazacaktım siz yazdınız . profiline bakıyordum M mavimavi33 okuyun lütfen.
Ay o kadar eskiyi okumadım benAğustos 2023 de İranlı sevgili konusu var
2024 de 1,5 yıllık evliyim 5 aylık hamileyim diyor
Ekim 2024 de 7 sene sonra oğluma kavuştum yazmış .
İkinci evlilik mi bu ? İlkinde şiddet vardıysa kafam karıştı
kızanların demek ki bi bildikleri varmışAy o kadar eskiyi okumadım ben
İnsan olamazsınız.
Zira bir insan size demiş ki intihar düşündüm lohusa dönemimde lafa gitti incitici yazmayın.
:)
Kötülüğünde boğul
9 ay geçene kadar diğeri baya büyümüş olur.çok kötüyüm kızlar
Bebeğim 9 aylık oğlum, gecikti öylesine test yaptım ve pozitif. Tekrar yaptım yine pozitif…
Şok içerisindeyim nasıl oldu diye.
oğluma haksızlık etmekten çok korkuyorum.
Böyle bir durumda olan anneler küçükken tekrar hamile kalanlar deneyimlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
Dipnot Daha lohusa depresyonumdan yeni yeni çıkıyordum ki böyle oldu. İntiharı bile düşündüğüm olmuştu öyle kafam gitmişti lütfen incitici yorum yazmayın.
9 ay geçene kadar diğeri baya büyümüş olur.çok kötüyüm kızlar
Bebeğim 9 aylık oğlum, gecikti öylesine test yaptım ve pozitif. Tekrar yaptım yine pozitif…
Şok içerisindeyim nasıl oldu diye.
oğluma haksızlık etmekten çok korkuyorum.
Böyle bir durumda olan anneler küçükken tekrar hamile kalanlar deneyimlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
Dipnot Daha lohusa depresyonumdan yeni yeni çıkıyordum ki böyle oldu. İntiharı bile düşündüğüm olmuştu öyle kafam gitmişti lütfen incitici yorum yazmayın.
Bana da sanki 3-4 kişi hesabı paylaşıyorlar gibi geldi. Çünkü bu kadar tutarsızlık mümkün değil.ben yazacaktım siz yazdınız . profiline bakıyordum M mavimavi33 okuyun lütfen.
O mesajda incitici bir şey yok ki. Ne bu beddualar falan. İntihar düşünen insan kendini döven insanla sevişirken bi zahmet korunsun. Burada kimse kimseyi pışpışlamak zorunda değil.İnsan olamazsınız.
Zira bir insan size demiş ki intihar düşündüm lohusa dönemimde lafa gitti incitici yazmayın.
:)
Kötülüğünde boğul
Sorunlu bir kişi hüzünlü bir kişi sence akıllıca kararlar verebilir mi?
Benim için kabus gibi zamanlardı.
Lohusaydım
Lohusa dönemim kendimce tam bitti bitecekken büyük bir fiziksel şiddet gördüm üstüne de hamile kaldım.
Benim de ikizlerim var, 2 yasindalar. Daha yeni yeni birbirleri ile oynamaya basladilar ama 5 dk oyun varsa 6. dakika kavga oluyor. Hic kolay is degil, tam zamanli calisiyorum ve cogu zaman kocam da vardiyali calistigindan evde olmuyor ama yapabilecegim birsey yok. Tadini cikarmaya calisiyorum o yuzden.Kesinlikle yaşla alakası yok. İkizlerim bazen çok iyi oyun arkadaşı oluyorlar. Ama kıskançlık ve kavga da azımsanacak kadar az değil
Konu sahibi artık olan olmuş. Kötü ve olumsuz düşünme. Direkt ikiz çocuk sahibi oldum. 2 çocuklu ve prematüre bebek bakmak zorunda kaldım. Kendim yenidoğan yoğunbakim hemşiresiydim onun kolaylığı oldu ama 7 24 bebek bakmakla hastanede bir nöbet bakıp eve gidip yatmak ayrı şeyler tabi ki.
Yakın arkadaşım bebeği 5 aylıkken tekrar gebe kaldı. Bebeğini emzirmeye devam etti. Hatta ikinci bebeği doğunca tandem bile yaptı. Sonra sırayla bıraktırdı. Yardımcısi olmadı. Ama bir şekilde büyüttü. Biri 4 biri 3 yaşında şuanzor olacak ama güzel olacak. Güzel yanlarını düşün kendini strese sokma. Bu bebek doğunca da korunma yöntemini gözden geçir. Tekrar 3. Bebek istemezsin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?