nası yardımcı olucaz?
adam zaten çekip gitmiş.gerimi getirelim?:82:
en fazla diyiceğimiz geçmiş olsundur
kaçtığı komşu kadını daha önceden tanıyormuydunuz
evlılığınızın 6. ayında yasanan bır durum bu sanırım. cok yenıymıs gecmıs olsun... öncelıkle sevının bence... kendını bastan bellı etmıs... ya daha sonrakı zamanlarda atıyorum sızınde cocuğunuz olduktan sonra ve senelerınızı verdıkten sonra bu durum yasansaydı o zaman yıkımı ve zararları daha cok olurdu... bosanma davasını acmıssınız zaten.. kısa zamanda kendınızı toparlamaya calısın ve onunuze bakın derım ben... kendınız ve hayatınıza daır planlar yapmaya baslayın... yere sıkı basın..
merhabalar herkese..arkadaşlar 9 aylık evliyim.eşimi sevdiğim için evlendim.3 ay oldu.eşim komşumun 3 çocuklu karısıyla beni yüzüstü bırakıp altınlarımla çekip gitti.ev kurmuşlar birbirlerini seviyolarmış öyle dediler.çok acı çekiyorum...boşanma davasını açtım tazminat davası da tabiki..ama bu hafifletmiyo acımı..
aynen böylece kaldım ya..
nekdar sürede tanıyıp evlendinz ki..hoş kimseyi tam anlamıyla tanımak mümkün degilde bukadarınada pesss
bence kendini üzmeye bile değmez.....öyle bir insanla evli kalman hata olur..donuna kadar al tekmeyi bas..allah kahretsin böylelerini....dua etki yıllarını vermeden 9 ayda kurtulacaksın ondan..
çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum ama bu kadarıyla kurtulduğuna şükret.yolun başında kendini göstermiş eşin yıllar sonra olsaydı daha çok canın yanardı.al tazmiatını nafakanı allaha havale et kendi yolunu çiz canımallah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?