9 aylık evliyim eşim komşumun eşiyle çekip gitti...lütfen bana yardımcı olun!!!

destek alıyorum zaten ilaç kullanıyorum.intihar bile geliyo insanın aklına ama artık biraz daha iyi gibiyim canım bilmiyorum Allah büyük bakalım ne zamana kadar sürecek

bu işin öncesi de vardr emin olun....öle üç beş yalık bi işe benzemiyo...geçmişleri vardr...

cnm sadece gün önce falan kadınla beraber msj attılar birbirlerini çok seviyolarmış.bni hiç sevmemiş.tazminatı davayı falan soyledim.kadın diyo ki alamazsın imam nikahıyla da yasarız diyor bide.

ayy allahım allah ikisini de bildiği gibi yapsın, şimdi ağzımda kötü laf çıkacak, gerisini sen anla işte ama sakıııın merak etme herkes ektiğini errr ya da geçç mutlakaaaa biçiyor o çocuklara çook üzüldüm çok yazık

ayrılırlarsa kadın gene döner yüzsüzlükle kocasına allahım yaa.. kınamamak lazım tövbe yarabbim.

ne oldu bu topluma böyle, allah iyilerle karşılaştırsın

canım çok zor bir durum ama yapabiliyorsan sessiz kal. o kadın bırak eşini çocuklarını bırakabiliyorsa zaten konuşmaya bile degmez. sende otur dua et çocugun yokmuş.birde çocugun olsaydı düşün yaşayacagı acıları. çok acı çekeceksin elbet ama gececek. bu dünyadaki en büyük acı evlat acısıymış. insanlar ona bile alışıyor.
birde merak etme onlar asla mutlu olamayacaklar. kadın şimdi mutlu kadınlar başka bir kadınla savaşırken hiç birşey gözleri görmez. kısa bir süre var merak etme onların durumunu göreceksin.

destek alıyorum zaten ilaç kullanıyorum.intihar bile geliyo insanın aklına ama artık biraz daha iyi gibiyim canım bilmiyorum Allah büyük bakalım ne zamana kadar sürecek

saçmalama silkin bi allah korusun ne intiharı yaa, insanız hepimiz hayatta bu maalesef biliyorum insan acı çekerken geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inan bana geçecek sen çöpsüz üzümsün yeniden pırıl pırıll bir yaşama başlayacaksın kolay demiyorum yanlış anlama ama olacak !!!!! ben de şuan farklı bir nedenden dolayı depresifim, hariçten gazel okuyorum sanmaa

cnm sadece gün önce falan kadınla beraber msj attılar birbirlerini çok seviyolarmış.bni hiç sevmemiş.tazminatı davayı falan soyledim.kadın diyo ki alamazsın imam nikahıyla da yasarız diyor bide.

canım o mesajı sakın silme.
konuşursan o konuşmaları kaydet.
sakın onlara sen mesaj atma.
o kadına da adama da hem maddi hem manevi tazminat davası aç.
Zaten bunları bir avukata danışıp öğrenmişsindir.
ne yüzsüz kadınmış be.! ay ben bile bu kadar sinir oldum yani.
İmam nikahıyla yaşarmış bide..yüzsüzlüğe bak..
Sadece imam nikahı kıyınca namuslu mu oluyolar bunlar anlamadım ben?
onu niye kıyıyolarsa amaç ne yani.. umarım onları süründürene kadar uğraşırsın canım allah yardımcın olsun..

cnmatlattım inş.inancım sayesinde o düşünceyi ama onun perişanlığını pişmanlığını görmek istemiyorum değil.

cnm inş......bi görsem

cnm kaçtıklarından sonra öğrendim.

maalesef bazılarımız böyle piyon gibi kullanılıyoruz işte...başkası için bizleri ezenleri allah kahretsin..evlilik bi formaliteydi büyük ihtimal. ya da kaçış...ya da daha yakın olmak...bilemiyorum ama gel gör ki sen piyon oluyosun burda...sen kimsenin ahı kimseye kalmaz bunu iyi bil ve rahat yaşa...unutmak zor olacak ama yeni hayatına da alışacaksın merak etme...sil baştan ve daha düzgün bi hayat...bunun için mücadele et. asla yılma..seni düşünmeyenler için sakın kendini heder etme..yeri gelir hıçkırıklarla ağla ama başını hiç öne eğme.sakın..!!!

konu bana da fake gıbı geldı cunku ,yasadıgınız cıddı bır olay ıken sız oldukca sogukkanlı yorumlar yapmıssınız kı ,konu da 3 satırlık cumleden ıbaret .eger gercekten yasadıysanız bu olayı ,esınıze ve kactıgı bayana tazmınat davası acabılırsınız .sımdı aldatılan esler ,hem esınden hem de aldatıldıgı kadından soke soke mahkeme kararıyla tazmınat alabılıyorlar .attıgı mesaja ne yanıt verın ne de sılın .dırek mahkemeye sunun .

canım tabi uğraşıcam dediğin bütün davaları açtım.duruşmA ekimde.ama tek korkum bunda para yok ya harcadılar çünkü altınlar suyunu çekti bişey alamzsam diye korkuyorum.adresi de belli değil.istanbuldalar ama.yani böyle pürüzler var

Bencede fake olabilir.....
Ben sadece filmlerde falan olur zannederdim eğer gerçekse bu olay Allah yardımcın olsun çok üzücü bişey

canım bütün davaları tabi ki açtım.inş.kazanırım süründürürüm.tek umudum zaten o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…