allah yardımcın olsun. bu yaşadığın şeyin geleceğini etkilemesine izin verme sakın dök için rahatla, depresyona sürüklenmemen lazım unutma ifade edilmeyen duygu hasta eder
aldatılmanın acısı ölüm acısından kötüymüş, psikiyatrlar öyle diyor :44: travma sonrası stres bozukluğu yaşamak normal, ama bireyin yaşadıklarıyla baş edebilme yetisini geri kazanma sürecinde aksaklıklar olursa eğer bir uzmandan yardım almak gerekiyormuş... kendine biraz zaman ver, bu duygusal durumundan kurtulamayacak gibi olursan sakın bir uzmandan yardım istemekten çekinme lütfen
cnm sadece gün önce falan kadınla beraber msj attılar birbirlerini çok seviyolarmış.bni hiç sevmemiş.tazminatı davayı falan soyledim.kadın diyo ki alamazsın imam nikahıyla da yasarız diyor bide.
cnm 3 aile üst üste komşuyduk yani biz bnm babam yok 9 yıl oldu vefat edeli.üst kayınvalide yani eşimler onların üstünde o kadın ve ailesi vardı bnm le nişanlıyken zaten ilişkiler varmış.annemden saklıyoruz il dışında abimle kalıyor.bakıma muhtaç rahatsız yani.söylemedik daha ona.yanı çok zor bi durumdayız.mahvettiler .....
destek alıyorum zaten ilaç kullanıyorum.intihar bile geliyo insanın aklına ama artık biraz daha iyi gibiyim canım bilmiyorum Allah büyük bakalım ne zamana kadar sürecek
nişanlıyken ilişkilerinin olduğunu ne zamandan beri biliyorsun cnm.
cnm sadece gün önce falan kadınla beraber msj attılar birbirlerini çok seviyolarmış.bni hiç sevmemiş.tazminatı davayı falan soyledim.kadın diyo ki alamazsın imam nikahıyla da yasarız diyor bide.
saçmalama silkin bi allah korusun ne intiharı yaa, insanız hepimiz hayatta bu maalesefbiliyorum insan acı çekerken geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inan bana geçecek sen çöpsüz üzümsün yeniden pırıl pırıll bir yaşama başlayacaksın kolay demiyorum yanlış anlama ama olacak !!!!! ben de şuan farklı bir nedenden dolayı depresifim, hariçten gazel okuyorum sanmaa
canım çok zor bir durum ama yapabiliyorsan sessiz kal. o kadın bırak eşini çocuklarını bırakabiliyorsa zaten konuşmaya bile degmez. sende otur dua et çocugun yokmuş.birde çocugun olsaydı düşün yaşayacagı acıları. çok acı çekeceksin elbet ama gececek. bu dünyadaki en büyük acı evlat acısıymış. insanlar ona bile alışıyor.
birde merak etme onlar asla mutlu olamayacaklar. kadın şimdi mutlu kadınlar başka bir kadınla savaşırken hiç birşey gözleri görmez. kısa bir süre var merak etme onların durumunu göreceksin.
cnm kaçtıklarından sonra öğrendim.
cnmatlattım inş.inancım sayesinde o düşünceyi ama onun perişanlığını pişmanlığını görmek istemiyorum değil.
Allah sabır versin...
Arkadaşın da dediği gibi attıkları mesajları silme
canım o mesajı sakın silme.
konuşursan o konuşmaları kaydet.
sakın onlara sen mesaj atma.
o kadına da adama da hem maddi hem manevi tazminat davası aç.
Zaten bunları bir avukata danışıp öğrenmişsindir.
ne yüzsüz kadınmış be.! ay ben bile bu kadar sinir oldum yani.
İmam nikahıyla yaşarmış bide..yüzsüzlüğe bak..
Sadece imam nikahı kıyınca namuslu mu oluyolar bunlar anlamadım ben?
onu niye kıyıyolarsa amaç ne yani.. umarım onları süründürene kadar uğraşırsın canım allah yardımcın olsun..
konu bana da fake gıbı geldı cunku ,yasadıgınız cıddı bır olay ıken sız oldukca sogukkanlı yorumlar yapmıssınız kı ,konu da 3 satırlık cumleden ıbaret .eger gercekten yasadıysanız bu olayı ,esınıze ve kactıgı bayana tazmınat davası acabılırsınız .sımdı aldatılan esler ,hem esınden hem de aldatıldıgı kadından soke soke mahkeme kararıyla tazmınat alabılıyorlar .attıgı mesaja ne yanıt verın ne de sılın .dırek mahkemeye sunun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?