9 aylık evliyim eşim komşumun eşiyle çekip gitti...lütfen bana yardımcı olun!!!

canımcım üzülme, bak çok gençmişsin, seneye de mesleğine kavuşacakmışsın.. yuva yıkanın yuvası olmaz.. onlar mutlu olamayacaklar.. o kadının kocası ne yapsın? kadın 3 çocuğuyla eşini bırakıp gitmiş.. sen daha şanslısın.. geleceğe odaklan.. olanları geçmişte bırak. düşünüp düşünüp canını sıkma..

yuhhh :18:
ama bu konu gerçek mi?? inanasım gelmedi nedense.

verilmiş sadakan varmış erkenden kurtuluyosun ondan
ya yılların uçup gitseydi??
kadınında çoluğu çocuğu varmış yazık o çocuklara
ahlaksızlığa bak ya
ne oldu bu millete herkes birbirini arkasından vuruyo

Çocuğun olmadan bu adamın gerçek yüzünü gördüğün için kendini şanslı kabul etmelisin bence.

Birlikte yaşadığı kadının kocası yok mu? Annesi babası yok mu? Eşinin ailesi bu duruma ne diyor?

arkadaşım bak bir çok kişi fake olduguna inanıyor. gerçek mi bu olay. biraz daha detay ver istersen. gerçekten çok agır bir durum ama sen içini dökmemişsin konunun başında.

böyle tipler insanı evlilikten soğutuyor..nedir bu yaaa...?nasıl seviyolarmış birbirlerini? insan 6 aylık evliyken bi başkasını nasıl gözü görür de sevebilir?? ilginç doğrusu... eşin bu kadını daha önceden tanıyor olabilirmi sence?

sağol canım inan çok yıprandım kaldıramadım.ama inş.düzelicem tek istediğim onun pişmanlığını çaresizliğini görmek sanki bunu görünce rahatlıcam.

arkadaşım bak bir çok kişi fake olduguna inanıyor. gerçek mi bu olay. biraz daha detay ver istersen. gerçekten çok agır bir durum ama sen içini dökmemişsin konunun başında.

canım tabi ki gerçek.boyle bişeyin yalanı olur mu hiç.içimi dökmek için bu siteye uye oldum o yuzden konu açtım.boşanma davasını açtım zaten.ekim de dava.ama tazminat davasını da açtım.inş.onları süründürürüm az da olsa yüreğim huzura kavuşur. 3 aydır nasıl yaşıyorum gelin bana sorun 3 yıl da daha uzun geldi.

allah yardımcın olsun. bu yaşadığın şeyin geleceğini etkilemesine izin verme sakın dök için rahatla, depresyona sürüklenmemen lazım unutma ifade edilmeyen duygu hasta eder

aldatılmanın acısı ölüm acısından kötüymüş, psikiyatrlar öyle diyor :44: travma sonrası stres bozukluğu yaşamak normal, ama bireyin yaşadıklarıyla baş edebilme yetisini geri kazanma sürecinde aksaklıklar olursa eğer bir uzmandan yardım almak gerekiyormuş... kendine biraz zaman ver, bu duygusal durumundan kurtulamayacak gibi olursan sakın bir uzmandan yardım istemekten çekinme lütfen

peki eşinle sorunlarınız varmıydı. ne ara tanışıp kaynaşıp kaçtılar. hiç mi fark etmedin. eşinin ailesi ne diyo. senin ailen ne yaptı.

o adamdan çocuğun olmadığı için şükret kurtulduğun içinde tabi sen bundan sonra kendi hayatına bak boşver zaten öyle birinin huzuru bulacağınında sanmıyorum

cnm kadının kocası kaısını kabul ediyo ama geri
gelen yok.çocuklara kadının kocasının annesi bakıyo.

Anladım canım..
ne iğrenç insanmış bunlar böyle..
Peki eşinle bi şekilde konuştun mu?(eşin demek gelmedi içimden ama)
Boşanma davası açıldığında ya da açtığını biliyor mu işte?

ayni durumun bir benzeri bir yakinimizin basina gelmisti ama onun karisi birakip gitmisti.dunyalar guzeli 1,5 yasindaki kizini birakip evlerinin yanindaki parkin bekcisiyle kacti...rezil kadin, en cok kizina acimistik cok yiprandi kizcagaz kucuk yasinda 3 ev arasinda gidip geliyor hala yavrum simdi 13 yasinda bir kiz oldu....

kocası karısını kabul ediyo çocukları için ama kadın bide bana mesaj attı artık obnm kocam canım diye.yani kadın o kadar işte......kayıvalideler kesinlikle kabul etmiyolar.kadının kandırdığını düşünüyolar

cnm sadece gün önce falan kadınla beraber msj attılar birbirlerini çok seviyolarmış.bni hiç sevmemiş.tazminatı davayı falan soyledim.kadın diyo ki alamazsın imam nikahıyla da yasarız diyor bide.

peki eşinle sorunlarınız varmıydı. ne ara tanışıp kaynaşıp kaçtılar. hiç mi fark etmedin. eşinin ailesi ne diyo. senin ailen ne yaptı.

cnm 3 aile üst üste komşuyduk yani biz bnm babam yok 9 yıl oldu vefat edeli.üst kayınvalide yani eşimler onların üstünde o kadın ve ailesi vardı bnm le nişanlıyken zaten ilişkiler varmış.annemden saklıyoruz il dışında abimle kalıyor.bakıma muhtaç rahatsız yani.söylemedik daha ona.yanı çok zor bi durumdayız.mahvettiler .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…