- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
peki o kadının kocası ne yaptı?
ne yapmayı düşünüyomuş yada konuştun mu hiç?
kadının çocukları noldu?
canımcım üzülme, bak çok gençmişsin, seneye de mesleğine kavuşacakmışsın.. yuva yıkanın yuvası olmaz.. onlar mutlu olamayacaklar.. o kadının kocası ne yapsın? kadın 3 çocuğuyla eşini bırakıp gitmiş.. sen daha şanslısın.. geleceğe odaklan.. olanları geçmişte bırak. düşünüp düşünüp canını sıkma..
cnm kadının kocası kaısını kabul ediyo ama geri
gelen yok.çocuklara kadının kocasının annesi bakıyo.
arkadaşım bak bir çok kişi fake olduguna inanıyor. gerçek mi bu olay. biraz daha detay ver istersen. gerçekten çok agır bir durum ama sen içini dökmemişsin konunun başında.
canım tabi ki gerçek.boyle bişeyin yalanı olur mu hiç.içimi dökmek için bu siteye uye oldum o yuzden konu açtım.boşanma davasını açtım zaten.ekim de dava.ama tazminat davasını da açtım.inş.onları süründürürüm az da olsa yüreğim huzura kavuşur. 3 aydır nasıl yaşıyorum gelin bana sorun 3 yıl da daha uzun geldi.
cnm kadının kocası kaısını kabul ediyo ama geri
gelen yok.çocuklara kadının kocasının annesi bakıyo.
Çocuğun olmadan bu adamın gerçek yüzünü gördüğün için kendini şanslı kabul etmelisin bence.
Birlikte yaşadığı kadının kocası yok mu? Annesi babası yok mu? Eşinin ailesi bu duruma ne diyor?
Anladım canım..
ne iğrenç insanmış bunlar böyle..
Peki eşinle bi şekilde konuştun mu?(eşin demek gelmedi içimden ama)
Boşanma davası açıldığında ya da açtığını biliyor mu işte?
peki eşinle sorunlarınız varmıydı. ne ara tanışıp kaynaşıp kaçtılar. hiç mi fark etmedin. eşinin ailesi ne diyo. senin ailen ne yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?