sağol canım.ailesini de aramıyor ki bana üzüldüklerini söylüyorlar..o kadını asla kabul etmiceklerini söylüyolar..o pişman olacak diyolar kadının ayarttığını savunuyolar ama olan bana oldu işte yalnız kalan hevesi kursağında kalan benim..
vallahı ınsanlar artık aldatmada sınır tanımıyor bazen oyle olaylar oluyorkı şok oluyorum zamanında tanıdıgım ınsan dıyemıyorum anlayın kocasını çok severdı sözde onu aldatmış neler yapmış şimdi evlı bır erkegın dostuymuş duşunun yanı böyle pıslıkler oluyor arada artık erkek kız aldatma ayrımı kalmamış.çokk eskilerden aklımda kalan bışı daha var komşum memlekete gıderdı adam gununu gun ederdı hayy allahım ne ınsanlar var
canım geçmiş olsun üzülme herşey birgün yoluna girer ilk zamanlar çok acı çekersin ama yaran zamanla kabuk bağlar.. o seni kaybettiğine yansın bir gün çok pişman olur yuva yıkanın yuvası olmaz olursada er geç bozulur..İnşallah aynı acıyı allah onada yaşatsın ki anlasın senin ne kadar acı çektiğini..:80:
Bana yalan gibi gelmedi zaten toplamda 3 konu açmış hepside diğer 2 konuda bu konunun devamı niteliğinde ve sahte olduğu için konunuzdan devam edin dendiği için kapatılmış maalesef böyle konular çoğunlukta keşke sizin dediğiniz gibi yalan olsa...