9 aylık evliyim eşim komşumun eşiyle çekip gitti...lütfen bana yardımcı olun!!!

Koca çok geniş mezhepli kadına dön diyor , kadın dönmek istemiyor
senin kocan af bile dilemiyor , yaptığının iğrenç birşey olduğunu bile idrak edemiyor
Madem o kadını senle evlenmeden önce seviyordu , niye senle evlendi ?
Senle evlenmekle işleri zorlaştırmış sadece :26:
Kadında da gurur yok , imam nikahı ile yaşarım diyor.. evli bir adamla hemde
Herşey yanlış , nerden bakrsan bak..
Tek yol boşanmakk

canım sana gercek bir olay anlatacagım. en yakın arkadasımın annesi bizzat yasamıs sahit olmus.

koyde bir komsuları varmıs. adam devlet demir yollarında raylarla ilgili bir isi varmıs. karısı da kendi halinde bir kadınmıs. bir cocukları varmıs biri de karnında.

komsunun kızı adamı ayartmıs. o devirde iyi para alan bir adam. evi var. evli olsa ne yazar?

adam karısını kovmus. kadın aglaya aglaya karnında bebegi birininde elişnden tutarak koyune donmus. donerken de beddua etmis. insallah raylarda kesim kesim kesilirsin, evinde baykuslar biter. kıza da sen de insallah aynen benim gibi kalırsın demis.

aynısı olmus. adam trenin altında kalmıs kesilmis ölmüs. yeni karısının da bir cocugu kucuk digeri karnında dul kalmıs. baba evine dönmüs. evi de harabeye donmus. gercekten yabani hayvanlar kuslar tunemis evine.

yani canım kimsenin yaptıgı kimsenin yanına kalmısyor. senin yapacagın is aslında cok basit. Allah'ım sana sukurler olsun. her iste vardır bir hayır. bana bu adamın yuzunu daha colugum cocugum olmadan gosterdigin icin sana sukurler olsun. de.

ac davanı. geri doner pisman olur vs diye dusunme. gecmise bakma. onune bak. yasadıgın acı kolay degil. yenilir yutulur degil. bırak kendi camurlarında bogulsunlar.

gercekten sok oldum.insan yeni evlendigi karisina cocuklu bir bayani nasil tercih eder .kkkkkkkkkkkkkkkklik iclerinde var mis bunlarin .hic üzülme.bayanlarimiz da yapiyor. esimin akrabalarindan bir kadin vardi.iki tane evlenecek kizlari vardi. kadin internette bir adamla tanismis .cocuklari kocasina birakip kacip gidiyo .istanbul da adamla beraber yasamaya baslamis . ayrildigi kocasinin da mallarin da gözü.evi bana ver arabayi .o zaman bosanirim diye tehtid ediyomus. adam utancindan disari bile cikamiyodu.bayramlar da dügünlere bile gitmiyodu.kadin kizlarini kendin evlendir .ben bu saatten sonra hayatimi yasayacagim deyip duruyodu.kizlara eltisi sahip cikti. koskaca kizlar .nerde gezip tozdugu belli degil.baba iste .eltisi ilgileniyo.anne de adamla beraber yasiyo .tek kelimeyle rezillik .baska bir anlami yok.allah hepimizi kötü yola sevketmesin.

cnm ne kadar doğru özetlemişsin

cnm inş bnmde ahım çok derin çok içten.gerçi kadın ahımın tutacağına falan ianmıyor çekeceğimiz varsa çekeriz cbn diyor bide utanmadan.davam zaten ekimde tatlım 19 ekimde artık davadan sonra da dönse hiç önemi yok bitti geçti dicem...bende davamdan vazgeçmiyorum

benim canım anneciğim de aynısını yaşamıştı
o zamanlar ben 2,5 yaşındaydım
çocuğunun olmadığına şükret! sadece bunu diyorum
ve allah bol sabır versin

Gerçekten çok üzüldüm..Maalesef son zamanlarda bu tür olaylar çok arttı.İnsanlarımız Maneviyattan uzaklaştıkça en önemli olgu olan Ahlaktan da uzaklaştı.Karşıdaki insana saygı,onu düşünerek hareket etme gibi güzel ahlaklar oldukça azaldı.Yalan aldatma zina almış başını gidiyor.Devletimizin bu tür olaylara bir çözüm bulması gerekmektedir.Televizyon bu tür olayların artmasında en büyük etkenlerden birisi diye düşünüyorum.Açıyorsunuz Televizyonu eşinizle çoluğunuzla çocuğunuzla güzel bir şey izleyelim diyorsunuz.Ama yokk!! Tüm diziler ahlaksızlıkla dolu.Ve dizi seni esir ediyor.Yanlış olduğunu bile bile izliyorsunuz.Topluma Aşkı Memnu gibi diziler ile öyle kuvvetli bir tohum saçıldı ki yeşermemesi için hiçbir neden yok.Geriye sadece sulamak kaldı.İnsanların toprağı da bu duruma elverişli ise o zaman seyret sen filmi.Allah yardımcın olsun canım ablacım.Takma kafana hiçbir yanlış kimsenin yanına kalmaz.Bol bol dua et.Allah'ım sabır versin sana.Acınması gereken en büyük insanlar da çocuklar.Maalesef olan çocuklarımıza oluyor.İnsanın eşini seçerken çok ince eleyip sık dokuması gerekiyor.İşini değiştirebiliyorsun ama eşini değiştiremiyorsun.
Sevgilerimle

şaka gibi bencede kurtulduğunuza şükredin karaktersiz bi insandan ...

yuva yıkanın yuvası olmaz bide bikaç sene sonra gelip pişmanım der bu tipler boşver kurtulduğun için şükret arkadaşım ..

inanmıyorum 3 çocuk annesi haa ne insanlar var dünya da inanamıyorum yaa yuh hakikatten

9 aylık evliysen nasıl yıldönümün olur ki
daha bi sene olmamış ki evleneli

gerçekten oluyo insanın kanını donduruyolar resmen..
komsumuzun kızı evlendi kocası bu kızın öz teyzesiyle kaçtı..
arkadaşımın kocası diğer bir arkadaşımızla kaçtı..
gözümle görmesem kesinlikle inanmzdım.................

iyi ki hamile falan değilsin he

o zaman çok daha zor olurdu senin için.
ama gerçekten çok ağır, çok onur kırıcı bir durum.
Allah yardımcın olsun canım

ya bu hayatın düzeni mi ne, kaçan rezil kadının kocası affetmeye hazır. Allah vermesin biz gibi namuslu kadınlara biri yersiz ispatsız bir iftira atsa kocalarımız burnumuzdan getirir hele ki ispatlayamazsak kocalarımız boşar. ama bu tip kadınların kocaları acayip rahat olur...

etrafımda da çok gördüm. ben küçükken sokakta bi komşu kadın vardı 2 çocuklu evli kadın, kadın komşusunun kocası ile kırıştırıyormuş (günahı boynuna görmedim) diğer kadın rezil etti kocamı ayarrtın diye... ayartan kadının kocası son derece rahat "benim karım yapmaz" dedi. aldattığı iddia edilen adamla yüzleşmedi bile. hakkında deidkodu çıkan kadın son derece rahat eski halleri devam.

başka birinde daha gördüm. kadının tüm komşuları kadının hallerinden şikayetçi. üst komşusu diyor ki "tam kocamın geleceği saat kapı önünü süpürmeye çıkıyor mini şortla", neyse kadın en son başka bir adamla ilişkiye girdi diye duyuldu. günahını almayım görmedim. kadının kocası "yapmaz karım" dedi çıktı.

kafası önünden kalkmayan, kendini çocuklarına adamış kadına sokiakta başkası laf atsa kocası burnundan getirir....

ben anlamıyorum bu düzeni ya.

bu kadınların kocaları çok geniş mezhepli olduğundan mı böyle iffetsiz oluyorlar. öyle mi denk geliyor. zaten başta rahat kocalar mı bulup evleniyorlar? anlamadım.

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle. merak ettiğim bir konu var eşinin ailesi bu konuda ne diyor senin yanındalarmı? destek oluyorlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…