Konuyu sonuna kadar okuyamadım polise başvurdun mu?
Koca çok geniş mezhepli kadına dön diyor , kadın dönmek istemiyor
senin kocan af bile dilemiyor , yaptığının iğrenç birşey olduğunu bile idrak edemiyor
Madem o kadını senle evlenmeden önce seviyordu , niye senle evlendi ?
Senle evlenmekle işleri zorlaştırmış sadece :26:
Kadında da gurur yok , imam nikahı ile yaşarım diyor.. evli bir adamla hemde
Herşey yanlış , nerden bakrsan bak..
Tek yol boşanmakk
cnm inş bnmde ahım çok derin çok içten.gerçi kadın ahımın tutacağına falan ianmıyor çekeceğimiz varsa çekeriz cbn diyor bide utanmadan.davam zaten ekimde tatlım 19 ekimde artık davadan sonra da dönse hiç önemi yok bitti geçti dicem...bende davamdan vazgeçmiyorumcanım sana gercek bir olay anlatacagım. en yakın arkadasımın annesi bizzat yasamıs sahit olmus.
koyde bir komsuları varmıs. adam devlet demir yollarında raylarla ilgili bir isi varmıs. karısı da kendi halinde bir kadınmıs. bir cocukları varmıs biri de karnında.
komsunun kızı adamı ayartmıs. o devirde iyi para alan bir adam. evi var. evli olsa ne yazar?
adam karısını kovmus. kadın aglaya aglaya karnında bebegi birininde elişnden tutarak koyune donmus. donerken de beddua etmis. insallah raylarda kesim kesim kesilirsin, evinde baykuslar biter. kıza da sen de insallah aynen benim gibi kalırsın demis.
aynısı olmus. adam trenin altında kalmıs kesilmis ölmüs. yeni karısının da bir cocugu kucuk digeri karnında dul kalmıs. baba evine dönmüs. evi de harabeye donmus. gercekten yabani hayvanlar kuslar tunemis evine.
yani canım kimsenin yaptıgı kimsenin yanına kalmısyor. senin yapacagın is aslında cok basit. Allah'ım sana sukurler olsun. her iste vardır bir hayır. bana bu adamın yuzunu daha colugum cocugum olmadan gosterdigin icin sana sukurler olsun. de.
ac davanı. geri doner pisman olur vs diye dusunme. gecmise bakma. onune bak. yasadıgın acı kolay degil. yenilir yutulur degil. bırak kendi camurlarında bogulsunlar.
merhabalar herkese..arkadaşlar 9 aylık evliyim.eşimi sevdiğim için evlendim.3 ay oldu.eşim komşumun 3 çocuklu karısıyla beni yüzüstü bırakıp altınlarımla çekip gitti.ev kurmuşlar birbirlerini seviyolarmış öyle dediler.çok acı çekiyorum...boşanma davasını açtım tazminat davası da tabiki..ama bu hafifletmiyo acımı..
canım sağol.budün evlilik yıldönümüm.yani 9 aylık evliyken 3 ay önce gittiler.öğrenciyim inş.seneye öğretmen olucam tabi okulumu bitirebilirsem bu kafayla...çok değer veriyodum çok seviyodum niçin nden yaptı anlayamıyorum..
9 aylık evliysen nasıl yıldönümün olur ki
daha bi sene olmamış ki evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?