9 aylık evliyim eşim komşumun eşiyle çekip gitti...lütfen bana yardımcı olun!!!

canım sağol boşanmaktan vazgeşmek değil de yani ne bileyim pişmanlığını görmek affetmem için bana yalvarmasını da istiyorum..yani bu duyguyu yaşamak istemiyorum o günün hayalini kurarak mutlu oluyorum..yoksa boğuluyorum yediremiyorum..anladın mı

yani o nun o halini görmek yaşamak istiyorum inan bu ençok istediğim şey.......

yani o nun o halini görmek yaşamak istiyorum inan bu ençok istediğim şey.......

ne kadar acımasız yorumlar var yaa siz cam fanusun içindemi yaşıyosunuz böle şey olmaz diyosunuz

konuya gelince

bundan 17-18 sene önce bu olayın benzeri bizim başımıza geldi

iki çocuklu bir kadın babamla birlikte kaçtı şuan acıdığınız çocukların yerinde ben vardım

bide bazıları yok sen üni mez. şöförlemi evlendin gibi bi yorum yapmış

benim görümcem siyasal mezunuyken işsiz bir eşle evlenmiş

yaptığı normal bişi değil ama bu tür evlilikler var

nası yardımcı olucaz?
adam zaten çekip gitmiş.gerimi getirelim?:82:
en fazla diyiceğimiz geçmiş olsundur

ne kadar acimasiz bi cvp ya aynisi sizinde basiniza gelsinde görelim bi bu kadar sogukkanli olbiliyomusunuz aman size laf anlatmaya bile degmez parmagim yorulmasin

cnm bnm gecmis olsun sükret ki böyle birinden cabucak kurtulmusuun ins rabbim sana daha iyilerini cikarsin karsina ki o kisinin varligini bile unut aminnn

amim cbn sağolasım inş.eski günlerime dönmeyi çok istiyorum çok yorgunum artık

mahkemeye verin mutlaka
yüklü bir tazminat davası açın..
kazanan siz olursunuz..
herşey onların aleyhine....
dua etmekten başka bi çaremiz olsaydı keşke...
rabbim yadım etsin...
en fazla 1 ay daha sürer sefaları..
hatta belki şimdiden bitmiştir....
senin yandığın gibi onlarda yanacak hiç merak etme..
burda olmasa ahirette olacak...

Son düzenleme:

cnm sağolasın inş.dediğin gibi olur zaten açtım tazminat davası inş.duruşma ekimin 19 unda.öyle istiyorum ki yazdıkARININ GRÇEK OLMASINI....

Allah sabır versin gerçekten. zor bir durum. Allah en yakın zamanda acını hafifleticek bir olay yaşatsın sana yada onlara...

Canim boswer takma s.....r et benim 10 yilik kocam anasinin kiraciysiyla giti 4 yil oldu sende bise yok adamin kani bozuk yapicak bose yok hayat devam ediyo gecen sene yeniden evlendim cok sukur mutluyum kurtulduk pisliklerden Ustune benim 10 yasinda kizikm var senin o yok enazindan takmaaaa adileri yuva sahibi olamazlarunutma

nei fake hiç anlamadım
nedene biri fake der diğerleride onu takip eder
bunlar olabilecek şeyler
neden olmasın adamın kanı bozuksa?
:26:

sağol cnm bide başlalarına insan olarak kendilerini tanıtıp yuva kurmaya çalışıyolar ya haykırmak istiyorum herkese bunlar insan değil diye...............

sağol cnm bide başlalarına insan olarak kendilerini tanıtıp yuva kurmaya çalışıyolar ya haykırmak istiyorum herkese bunlar insan değil diye...............

eskiden bi kanun vardı cürmümeşhut yapılıyordu. evlerini basıp zabıt tutturuluyordu. avukatına sorup böyle bişey yapsan, hak ediyorlar çünkü

cnm hiç üzülme en azından daha başından kurtulmuşsun ben hiç şaşırmadım okadar çok görüyorumki uzak çevremde artık bozuldu millet en azından kocan olacak adiyi kısa zamanda tanımışsın çok sevmişsindir tahmin edebiliyorum benim başıma gelse allah korusun bende donar kalırdım herhalde yapacak birşey bulamazdım ama elbet birgün ahh der ama sakın geri dönse bile affetme.... ayyyy çok kızdım eşinizee o çocuklarada çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın... eşini çok sevdin diye sakın kendini suçlama kavun değilki koklayıp alasın iyiki erkenden öğrenmişsin ne kadar şe....siz olduğunu sakın üzülme inşallah güzel bir hayatın olur sana onu unutturacvak yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın rabbim seni

cnm sağolasınn gerçekten donup kaldım bir kez arama zahmetine bile girmiyo o kadar basit yani..

Arkadaşlar hemen fake demeyin ben üniversiteyi Edirne'de okudum. Oturduğumuz apartmanda evli bir adam karşı apartmandaki evli bir kadınla kaçmıştı üstüne üstlük adam bir süre sonra adam kaçırdığı kadını kendi evine getirdi. Kadının kocası bu duruma daha fazla dayanamayıp evi satıp gitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…