canım sağol boşanmaktan vazgeşmek değil de yani ne bileyim pişmanlığını görmek affetmem için bana yalvarmasını da istiyorum..yani bu duyguyu yaşamak istemiyorum o günün hayalini kurarak mutlu oluyorum..yoksa boğuluyorum yediremiyorum..anladın mıSudenil hiç üzülme canım Allah onların cezalarını verecektir
Ve emin ol yuva yıkanın yuvası olmaz
Kaldı ki onlar 2 yuva birden yıktılar sadece senin yuvan değil yıkılan
Diğer adamda aynı şekilde acısını ve utancını yaşıyor
Senin şuan yapman gereken Allaha el açıp dua etmen,rahatlaman...
Allahım sana sabrını verecektir
Boşanma davanı da aç çatır çatır taznminatını,nafakanı ,altınlarını da al
Diğer kadının kocasını da şahit tut
Sürünsün reziller..sakın boşanmaktan vazgeçme
Unutma sen boşamazsan o koca sana geri dönmeyecek
Sen sadece zamanı biraz geri almış olacaksın
Er yada geç bu boşanma gerçekleşecek
Zaten bu adamla yürüyemezsin artık
Boyu posu devrilsin şeytanından bulsun reziller
canım sağol boşanmaktan vazgeşmek değil de yani ne bileyim pişmanlığını görmek affetmem için bana yalvarmasını da istiyorum..yani bu duyguyu yaşamak istiyorum o günün hayalini kurarak mutlu oluyorum..yoksa boğuluyorum yediremiyorum..anladın mı
canım sağol boşanmaktan vazgeşmek değil de yani ne bileyim pişmanlığını görmek affetmem için bana yalvarmasını da istiyorum..yani bu duyguyu yaşamak istiyorum o günün hayalini kurarak mutlu oluyorum..yoksa boğuluyorum yediremiyorum..anladın mı
nası yardımcı olucaz?
adam zaten çekip gitmiş.gerimi getirelim?:82:
en fazla diyiceğimiz geçmiş olsundur
ne kadar acimasiz bi cvp ya aynisi sizinde basiniza gelsinde görelim bi bu kadar sogukkanli olbiliyomusunuz aman size laf anlatmaya bile degmez parmagim yorulmasin
cnm bnm gecmis olsun sükret ki böyle birinden cabucak kurtulmusuun ins rabbim sana daha iyilerini cikarsin karsina ki o kisinin varligini bile unut aminnn
mahkemeye verin mutlaka
yüklü bir tazminat davası açın..
kazanan siz olursunuz..
herşey onların aleyhine....
dua etmekten başka bi çaremiz olsaydı keşke...
rabbim yadım etsin...
en fazla 1 ay daha sürer sefaları..
hatta belki şimdiden bitmiştir....
senin yandığın gibi onlarda yanacak hiç merak etme..
burda olmasa ahirette olacak...
Allah sabır versin benim merak ettiğim sey severek mi yoksa görücü usuluyle mi evlendiniz
Canim boswer takma s.....r et benim 10 yilik kocam anasinin kiraciysiyla giti 4 yil oldu sende bise yok adamin kani bozuk yapicak bose yok hayat devam ediyo gecen sene yeniden evlendim cok sukur mutluyum kurtulduk pisliklerden Ustune benim 10 yasinda kizikm var senin o yok enazindan takmaaaa adileri yuva sahibi olamazlarunutma
sağol cnm bide başlalarına insan olarak kendilerini tanıtıp yuva kurmaya çalışıyolar ya haykırmak istiyorum herkese bunlar insan değil diye...............
cnm hiç üzülme en azından daha başından kurtulmuşsun ben hiç şaşırmadım okadar çok görüyorumki uzak çevremde artık bozuldu millet en azından kocan olacak adiyi kısa zamanda tanımışsın çok sevmişsindir tahmin edebiliyorum benim başıma gelse allah korusun bende donar kalırdım herhalde yapacak birşey bulamazdım ama elbet birgün ahh der ama sakın geri dönse bile affetme.... ayyyy çok kızdım eşinizee o çocuklarada çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın... eşini çok sevdin diye sakın kendini suçlama kavun değilki koklayıp alasın iyiki erkenden öğrenmişsin ne kadar şe....siz olduğunu sakın üzülme inşallah güzel bir hayatın olur sana onu unutturacvak yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın rabbim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?