Aşırı sakinim şimdi belki de kendimi böyle kandırıyorum. Daha 22 yaşındayım biliyorum atlatır hayatıma devam ederim ama şimdi öyle güçsüz hissediyorum ki her şey üstüme yıkılmış da altında kalmış gibiyim. Son bir şans daha vermiştik iliskimize çok inanıyordum toplagacagimiza çünkü daha 9 gün önce sarılıp opuyordum hic sorun yoktu. İnsan bı sorun olsa hisseder di mı? Bakışları davranışları aynıydı. Nolduysa geçen pazartesi oldu bı şey için tartıştık sonra baya usteledik konuyu. Zaten askerden gelmişti ordan gelince fazla agresif fazla sinirliydi üstüne bir de işsizliği çok takmaya başladı. Bende üstüne gitmişim böyle tartışmalarla destek olamadık birbirimize. Böyle böyle içindeki inanç yok olmuş. Aramızdaki o farklı şeyi artık hissetmiyorum diyor. Ama 9 gün önce her şey iyiydi diyorum bı 9 günde olmadı bakıyorum hep böyleydi diyor. Haklı belki de ama kabul etmiyor içim. Canım, can yoldaşım her seyimdi. İçim çok kötü ayrılığın ölümden ne farkı varmış ki?
Bı kere daha buluşmak istedigimi söyledim. İçimde artık hiç umut kalmadı barışmak ikna etmek için istemiyorum buluşmayı. Sadece son bir kere daha gormek istiyorum dedim. Helallesir ayriliriz dedim. İstemedi basta öyle daha zor olur tek başına gideceksin daha kötü hissedersin kıyamam dedi. Baya zor oldu ikna etmem. Aslında niye istedim bende bilmiyorum sırf bı kere daha gormek istiyorum onu. Sanki gerçek değil gibi bunlar sanki oturdum başkasının hayatını izliyorum. Canını hiç acitmak istemiyorum kötü sözler etmek istemiyorum. İyi hatırlayalım istiyorum ama böyle böyle nasıl unutacağım bilmiyorum.
Bı kere daha buluşmak istedigimi söyledim. İçimde artık hiç umut kalmadı barışmak ikna etmek için istemiyorum buluşmayı. Sadece son bir kere daha gormek istiyorum dedim. Helallesir ayriliriz dedim. İstemedi basta öyle daha zor olur tek başına gideceksin daha kötü hissedersin kıyamam dedi. Baya zor oldu ikna etmem. Aslında niye istedim bende bilmiyorum sırf bı kere daha gormek istiyorum onu. Sanki gerçek değil gibi bunlar sanki oturdum başkasının hayatını izliyorum. Canını hiç acitmak istemiyorum kötü sözler etmek istemiyorum. İyi hatırlayalım istiyorum ama böyle böyle nasıl unutacağım bilmiyorum.