- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
şimdi niye böyle bi başlık açtınız ki? kurtulma olasılığı düşük ihtimal zaten. durduk yere moralim bozuldu biz ne yapabiliriz bu konuya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kuzum benim yaa inşallah bişey olmaz benim arkadasımın kızı 4.kattan düştü ama malesef kurtulamadı ama o betona düşmüş.. İnşallah kurtulur aminArkadaşlar Merhaba,
Dışarıdan geldik, polisler tüm site bizim binanın önüne toplanmış yukarı bakıyor. Ocağı mı açık unuttum diye can hıraş panikledim, 10 katlı binamız. 9. katın balkonundan 4 yaşında çocuk düşmüş.
Bina girişi çimenlik, çocukları olay yerinden eve kaçırırken şöyle göz ucuyla baktım kan falan yoktu.Çimenlik acaba yumuşak düşüş sağlamış mıdır? İnşallah sağlamıştır.
Şu sıcak günlerde camları, balkonları bir kez daha kontrol edelim, dua etmek isterseniz çocuğa şifa dileyelim istedim.
Oyy kuzum biseyi yoktur inşallah . Habersiz bırakmayın ne olurArkadaşlar Merhaba,
Dışarıdan geldik, polisler tüm site bizim binanın önüne toplanmış yukarı bakıyor. Ocağı mı açık unuttum diye can hıraş panikledim, 10 katlı binamız. 9. katın balkonundan 4 yaşında çocuk düşmüş.
Bina girişi çimenlik, çocukları olay yerinden eve kaçırırken şöyle göz ucuyla baktım kan falan yoktu.Çimenlik acaba yumuşak düşüş sağlamış mıdır? İnşallah sağlamıştır.
Şu sıcak günlerde camları, balkonları bir kez daha kontrol edelim, dua etmek isterseniz çocuğa şifa dileyelim istedim.
Dua edebiliriz, daha tedbirli olmak gerektiğini hatırlayabilirizşimdi niye böyle bi başlık açtınız ki? kurtulma olasılığı düşük ihtimal zaten. durduk yere moralim bozuldu biz ne yapabiliriz bu konuya
O nedir?Bende balkonlara kuş konmaz plastik bağladım. Çocuklar yaklaşamıyor. Fikir olsun. Yazın mecburen açıyoruz çünkü
Evet mesela geçen sene bir çocuk düşmüştü balkondan , sosyal medyada son derece kötü yorumlar okumuştum annesi dikkat etmemiştir vs. Ve annesi bu yorumları görüp altına cevap yazmıştı evde bakıcısı , babası ve ben vardım ama yine de başımıza geldi diye. Bazen ne kadar dikkat edersek de olabiliyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan7.katta oturuyorum en korktugum sey.kizim 4 yasinda bu yasina kadar elimden geldigince dikkat ettim sicaktan pissem de asla olmadigim bi yerin penceresini acmadim.bazen bi anlikta oluyor en dikkat eden kisininde basina geliyor
14 aylık kızım var. Sürekli tetikteyim. Saniyede neler yapıyor inanamıyorum. Asla doğru bulmuyorum bu yorumları... Çok acımasızca...Evet mesela geçen sene bir çocuk düşmüştü balkondan , sosyal medyada son derece kötü yorumlar okumuştum annesi dikkat etmemiştir vs. Ve annesi bu yorumları görüp altına cevap yazmıştı evde bakıcısı , babası ve ben vardım ama yine de başımıza geldi diye. Bazen ne kadar dikkat edersek de olabiliyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan
Böyle plastik dikenler. Millet kuş gelmesin balkona diye takıyor. Ben çocuklar demirden tırmanamasın diye yaptım. Pek işe yaradıO nedir?
Arkadaşlar Merhaba,