9.Kattan Düştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım korusun sıfa versı ınsallah bısey olmamıstır. Rabbım kımseyı evladıyla sınamasın olur kaza bu gelıyorum demez ama onlemde sart benım evın camların kulpları sokulu cocukların acabılecegı yerdekıler. Cocuk bu bılmezz ay dusunmesı bıle kotu. Haber alırsanız yazın

Arkadaşlar Merhaba,

Dışarıdan geldik, polisler tüm site bizim binanın önüne toplanmış yukarı bakıyor. Ocağı mı açık unuttum diye can hıraş panikledim, 10 katlı binamız. 9. katın balkonundan 4 yaşında çocuk düşmüş.

Bina girişi çimenlik, çocukları olay yerinden eve kaçırırken şöyle göz ucuyla baktım kan falan yoktu.Çimenlik acaba yumuşak düşüş sağlamış mıdır? İnşallah sağlamıştır.

Şu sıcak günlerde camları, balkonları bir kez daha kontrol edelim, dua etmek isterseniz çocuğa şifa dileyelim istedim.
Ah kuzum benim yaa inşallah bişey olmaz benim arkadasımın kızı 4.kattan düştü ama malesef kurtulamadı ama o betona düşmüş.. İnşallah kurtulur amin

Arkadaşlar Merhaba,

Dışarıdan geldik, polisler tüm site bizim binanın önüne toplanmış yukarı bakıyor. Ocağı mı açık unuttum diye can hıraş panikledim, 10 katlı binamız. 9. katın balkonundan 4 yaşında çocuk düşmüş.

Bina girişi çimenlik, çocukları olay yerinden eve kaçırırken şöyle göz ucuyla baktım kan falan yoktu.Çimenlik acaba yumuşak düşüş sağlamış mıdır? İnşallah sağlamıştır.

Şu sıcak günlerde camları, balkonları bir kez daha kontrol edelim, dua etmek isterseniz çocuğa şifa dileyelim istedim.
Oyy kuzum biseyi yoktur inşallah . Habersiz bırakmayın ne olur

7.katta oturuyorum en korktugum sey.kizim 4 yasinda bu yasina kadar elimden geldigince dikkat ettim sicaktan pissem de asla olmadigim bi yerin penceresini acmadim.bazen bi anlikta oluyor en dikkat eden kisininde basina geliyor

7.katta oturuyorum en korktugum sey.kizim 4 yasinda bu yasina kadar elimden geldigince dikkat ettim sicaktan pissem de asla olmadigim bi yerin penceresini acmadim.bazen bi anlikta oluyor en dikkat eden kisininde basina geliyor
Evet mesela geçen sene bir çocuk düşmüştü balkondan , sosyal medyada son derece kötü yorumlar okumuştum annesi dikkat etmemiştir vs. Ve annesi bu yorumları görüp altına cevap yazmıştı evde bakıcısı , babası ve ben vardım ama yine de başımıza geldi diye. Bazen ne kadar dikkat edersek de olabiliyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan

Evet mesela geçen sene bir çocuk düşmüştü balkondan , sosyal medyada son derece kötü yorumlar okumuştum annesi dikkat etmemiştir vs. Ve annesi bu yorumları görüp altına cevap yazmıştı evde bakıcısı , babası ve ben vardım ama yine de başımıza geldi diye. Bazen ne kadar dikkat edersek de olabiliyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan
14 aylık kızım var. Sürekli tetikteyim. Saniyede neler yapıyor inanamıyorum. Asla doğru bulmuyorum bu yorumları... Çok acımasızca...

Eklentiler

• 20200715_193854.webp
    20200715_193854.webp
    42 KB · Görüntüleme: 166
Ben de cok korkuyorum bundan o yuzden cami sadece yukardan acip havalandiririm asla tam acmam.kedim de var zaten artik balkon kapisini bile acmiyorum cocuklari da kediyi de balkona kontrollu cikartiyorum.Allah korusun bir anlik dalginlik cok aci sonuclar dogurabiliyor.
bugun antalyada da esiyle sorun yasayip babasinin evine donen bir kadin once dokuz aylik bebegini sonra kendini atmis dokuzuncu kattan.cok etkilendim bundan da.
Allah sifalik versin yavrucaga insaallah olmemistir cok zor bir durum.

Arkadaşlar Merhaba,

Çok üzüldüm ah kuzumm 🥺 inşallah iyileşir içim parçalandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X