- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.401
afiyet olsun canımHerkese günaydın
Hemen dün yazmayı unuttuğum menüyü yazayım
Sabah(9:40)
1 dilim kızarmış ekmek
1kk peynir
Yeşillik
5 zeytin
Öğle(14:00)
4 YK makarna
60g ton balığı ile mix yaptım
3 YK yoğurt
Akşam(20:00)
2 dilim ekmek
1 tereyağında yumurta
Yeşillik
1 kk peynir
Sırf dışarda yememek için koşarak eve geldim kahvaltı tarzı daha masum geldi
Su: 2 lt
Kolay gelsin canımBizim temilik işi hızlandıöğledn sonra kvdemler gelecekmiş
Ben ne derseniz uyarim ablaRakibelerim
North River
askrhpozitif
Poni Bon
Fitt_anne
Ben düşündüm de yine kilo hedeflerimiz olsun ama 1 ay sonunda kimin yuzdesi fazlaysa o yenmiş olsun ne dersiniz
Kilo farklari oldugu icin haksizlik olur
Benim işime gelmicek ama
Mervenin dilegin kilosu benden az
Diyelim ben 10 onlar 8 verdi bu demek degilki ben onlari yendim :))
Poninin kilosu merveden fazla hedefi daha dusuk merve 8 poni 5 vermis olsa poni yenmiş oluyor
Bence en adili yuzde hesapliyalim biz
Siz ne dersiniz
Tamam kaptanım öyle de olur farketmezHee ne zaman basladiydin :)) kac kilo verdin
Istiyosan yine resim atabilirsin cnm ama bazen resimde ne oldugu tam anlasilmiyor
Saatleriyle liste halinde yazarsan iyi olur
Miktar ve tür belirterek
Mesela ne corbasi kaç kepce, ne ekmegi vs.
SüperrrGece gece üşenmedim kalktım kıyafet denedimnasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam bayrama yepisyeni az kullanılmış etekimi giyebilcem
Şu an bunu düşünme kilo veresin gelmez. Ben geçen sene spor salonuna gittim 1 ay nasıl sıkılaştım anlatamam hiç kilo vermediğim halde. Spora ağırlık verirsen bşy olmaz örnekleri varBenim dolabının %80 olmuyor kizlar.yeni kıyafette almak istemiyorum.dogru durust bisey bulamiyorum.ayni seyleri yıkayıp giyiyorum.kilo verince gardolabimi yenileyeceğim diyorum kendime.ama bu seferde vücudum baya sarkacak şimdiden yumuşadım.bu düşünceler kakır döngü gibi kafamda dolanıp duruyor.karin germe olmak istiyorum.ama benim 2.sezeryanim çok kötü gecti.korkuyorumda .
Gözün aydın ablaaBen 1 saat daha uyumusum kalktim 1 kahve ictim simdi ama hic halim yok
Son 2 gündür cok yorulmustum
Ilk hafta diye inş boyledir
biraz alisinca o kadar yorgunluk hissetmemmi acaba
Yoksa baya zor geliyor
Aksam benim kiz geldi
Bilmiyenler berlinde okuyor 2 hafta tatili var
Öğleden sonra cocuklar gelir,
Yemek falan yapmam lazim
Karnim ac kalkip kahvaltiyi hazirlayabilsem iyi olacak :)))
İyi düşünmüşsün abla ama bn yarış dışı devam ediyim. Kendimi biliyorm 5 kilo vermek için bile 1 saat spor yapmam lazm ki yapamıyorum daha 30.dk bantta yürüdüm dikişlerde sızı oldu.benm hedefim 5 kilo vermek 5.1 bile değil :) çünkü ben önceki kilo verme zamanı bile ayda en fazla 4 verdimRakibelerim
North River
askrhpozitif
Poni Bon
Fitt_anne
Ben düşündüm de yine kilo hedeflerimiz olsun ama 1 ay sonunda kimin yuzdesi fazlaysa o yenmiş olsun ne dersiniz
Kilo farklari oldugu icin haksizlik olur
Benim işime gelmicek ama
Mervenin dilegin kilosu benden az
Diyelim ben 10 onlar 8 verdi bu demek degilki ben onlari yendim :))
Poninin kilosu merveden fazla hedefi daha dusuk merve 8 poni 5 vermis olsa poni yenmiş oluyor
Bence en adili yuzde hesapliyalim biz
Siz ne dersiniz
Yabancı bi yerde bnde yapamıyorm niranın dediğini bi dene istersn ablaKizlar işe basliyali benim wc duzenim bozuldu
Normalde ben sabah kalkinca sirkeli suyumu 1 tk yag icerdim
Simdi onu yapamiyorum iş yerinde wc ye gitmemek icin
3 gündür cikmiyorum, stresinde etkisi vardir
Nasil yapsamki acaba
Geçmiş olsun canmToparlanmaya çalışıyorum kuzum
Ne iğne ne serum tam geçirmedi. Ataklar halinde yaşıyorum. Ota oka hasta olup duruyorum ya
Dilekk karşındakini eritirsin dilinle vallaAblam hem zeki hem güzel hem de adil nasilda bütün özellikleri toplamışsin sen
Ben full kıyma ile yapıyorum abla pirinç falan yokSenin tarif nasıl canım merak ettim, benimki ile aynı olmayabilir.
Ya poni nasıl spor yapicaz biz ben sporsuz istediğim performansi alamıyorum kilo verme konusundaSüperrr
Şu an bunu düşünme kilo veresin gelmez. Ben geçen sene spor salonuna gittim 1 ay nasıl sıkılaştım anlatamam hiç kilo vermediğim halde. Spora ağırlık verirsen bşy olmaz örnekleri var
Gözün aydın ablaa
İyi düşünmüşsün abla ama bn yarış dışı devam ediyim. Kendimi biliyorm 5 kilo vermek için bile 1 saat spor yapmam lazm ki yapamıyorum daha 30.dk bantta yürüdüm dikişlerde sızı oldu.benm hedefim 5 kilo vermek 5.1 bile değil :) çünkü ben önceki kilo verme zamanı bile ayda en fazla 4 verdim
Yabancı bi yerde bnde yapamıyorm niranın dediğini bi dene istersn abla
Geçmiş olsun canm
Dilekk karşındakini eritirsin dilinle valla
bı atak yapalım dimi amaabla son 10 kiloya banaa da iyi olur beni de ekleyin beni de
Afıyet olsun canım
Cep delikmiş ablam ya dusuvermis herhaldetugcee cok guzel cnm masallah cok iyi gidiyorsun
Ama takimdan cok uzaksin cnm
tekrar listeye hosgeldin bebegimmm
Böyle guzel eksileri ilerdede bekliyoruzgecen haftasonun iyi gecmedigi halde çok guzel rakam
olsunnnnncok guzel cnm daha ne olsun
Bugün sporada baslamisin bide seker orucu eminim haftaya daha iyi olacak
yarina kadar gezmeyemi gittilerki
superrrrr tatlim cok sevindim senin adina
hedef tutmasada yinede guzel cnm
Yuzden 1 i gectigi icin kabul
aman yarabbimmmmmveremiyom diyen nirana bakin hele harikaaaaaaa tatlim
Inan cok mutlu oldummmmm
2 kilo verdigin icinmi acaba
koruma icin bu arti cok normal ve guzel cnm hem zaten ödem var diyosun
ponicikkk ne guzel bi eksiiiii coook tebrikler cnm ayni performansi bekliyorum listedeyken
kilona göre cok az degil tatlim yuzden 1 e yaklasiyor tabiki katkın oldu
Bu hafta leslie 5 k yi yapsana
haticem eksi olman tabiki guuzel cnm
Ama bu hafta kacamaklarin vardi yanlis hatirlamiyosam pek sporda yapmadin
insan azmedip vazgecmedikten sonra verilmicek kilo yok tatlim
Seninde ilk hedefe az kalmis
Hadi birazdaha gayret :))))
dun aksam menun oyle olmasaydi eminim daha iyi olurdu cnm yinede guzel gitmis tebrikler
cok guzel eksi cnm tebrikler
kacamaklardan göremiyor olabilirmisin dilek
Yinede guzel cnm
Ama cepte olan 2 kilo nereye kacti
hilalll harikasin cnm
Sen en iyisi izine cik is yerinden
Isler bitene kadar tatile git :))
sorumlulugunu bilen dusunceli cekirgem
vavvv merveee gizli gizli nasil verdin kizzzzcok guzel baslangic tatlim
gecmis olsun cnm
Dudukluye kac para verdin
Kıymadan başka ne koyuyorsun, soğan, vsBen full kıyma ile yapıyorum abla pirinç falan yok
bu 1 aylik süreçte cnm yarisimiz kabulmüabla son 10 kiloya banaa da iyi olur beni de ekleyin beni de
dun isten gelince ictim işe yaramadi cnmsabah ki rutini akşama çek abla birkaç güne alışır düzenin akşama göre
anaaa hani siz girumceye gidiyodunuz haber vermedimiydinizBizim temilik işi hızlandıöğledn sonra kvdemler gelecekmiş
hosgeldinn hepfitim
Ooo baya iyi gitmiş o kilodaTamam kaptanım öyle de olur farketmez
Bi aydır diyetteyim 6 kilo kadar gitti
sagol cnmGözün aydın
basta hemen 1 saat zaten zor olur cnm kendini zorlamadan yapabildigin kadar yapdüşünmüşsün abla ama bn yarış dışı devam ediyim. Kendimi biliyorm 5 kilo vermek için bile 1 saat spor yapmam lazm ki yapamıyorum daha 30.dk bantta yürüdüm dikişlerde sızı oldu.benm hedefim 5 kilo vermek 5.1 bile değil :) çünkü ben önceki kilo verme zamanı bile ayda en fazla 4 verdim
dilek hanimcim dünkü menü yazilmadi muhtemelen kacamak var diye düşünüyorumTunaydin kızlar annemlere geldik burdayiz bugün, birazda kalabalık olacaz bugünde böyle gecicek yarına Allah kerim
bu hafta o açığı kapatirsin artikCep delikmiş ablam ya dusuvermis herhalde
Kıyma soğan salça maydonoz dere otu baharat okadar =)Kıymadan başka ne koyuyorsun, soğan, vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?