- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.721
Ah biz kadınların işi hiç biter mi bacım ama cogunu hallettimEwttt tamamdır artık burdayımmmm inş inş
Cok iyi menü
Ablacım son ara dışında harika bence iyi Bi eksi gelir inş
Mükemmellll olmuş
İnş canım inş
Ayyy harika bi irade Maşallah canım
Sarmalar dışında cok cok iyi canım
Canımmm nasılsın bugün.. Dualar et inş.. Rabbim gönlüne ferahlık versin
Bittimi bari acaba canım?
Bence boyuna göre ideal kilodan canım.. Fiziğini cok merak ettim cok hoştur bnce:)
ve aleykum selam keşkeeee düşünse ama hiç niyeti yok :))60.8 mişin cnm
tugcem bikac sene sonra inan bugünlerini aricaksin
O zamanda niye bos yere kendime eziyet etmişim diceksin
O yuzden bugunlerinin kiymetini bil cnm
aleyküm selam cnm bizdende selam söyle
Kilo vermeyi düşünürse bekleriz :))
daha toparlanamidinizmi cnm
Zaten bayrama bikac gün kalmis, Allah muhabbetinizi artirsin
vergisiz fiyatı 2.47 tl miş vergili en ucuzu 14 tl millet tütün ekip eski usul sarıp içecek ya da bırakacak :))))Aynen
Burda daha da pahali
Hahahaha son yorumlar cuk oturdu tavuklu olanlar hahahaAminnnnama Mefkurem affetmemiş kuzum
Bende bceremiyorum dün öğlen bitti dedim ki almayacağım bugün markete alışverişe gittim dayandım almadım eve yürürken başka marketten aldım
Menü güzel canım afiyet olsun canım hiç bişey diyebileceğim yanı yok cidden
İki gevrek derken bildiğimiz gevrek hani bizim buralarda gevrek denip ülke genelinde simit denilen hani yuvarlak susamlı olandan 2 yusyuvarlak tane mi yedin
Kızarmış olan şeyleri sevmedim canım bide sucuklu yumurta bence pek tercih etme. Gülüm bişey yemek yada yiyecek seçme huyun var mı mesela bazıları yumurtayı haşlayarak yiyemez ya ondan soruyorum eğer öyleyse böyle zevk alıyorum dersen çok sıkıyor gibi de olmak istemem ama özellikle o patates kızartması olmamalıydı
Oooo cancağzım ne gözel bir menü aman yarappim inçeçik olacaksın
bide menü diye yazmış ayıp ayıp
Enam ne kadan da güzel hatunsun kız sen bayıldım bende boy yok tavuk gibi geziyom ortada
Yukardaki yorumun aynını yapıyorumtavuk gibi gezince az gıdıklayam diye 4 yumurta yedim Ama yumurta şimdi ondan yarın yumurtanın y sşnş yemem canım sanırım
aleykum selam az sonra mesaj atar selamınızı söylerim gülüm çok mutlu olacak kesin :)insAllah cnm saolasin
Ayy aleyküm selam sende slm söyle
acikmaz misin ama cnm ya sadece hıyarla Allah muhabbetinizi artirsin biz nerdeyse bayramdan bayrama gorusecez kaynimlarla
gittim ablacim onemli bisey yok dedi ilac yazdı yanagimdaki sislik icinde krem yazdi indi şükür o da biraz
griptim cnm ruzgqra kapildim snrm baya sifahi kapmistim şükür atlatiyorum saolasin
afiyet olsun cnm
Hurma ye cnm cok gec olmadan 1 ya da 3 tane
Burda sigaranın fiyatı felaket türkiyede yine iyi valla, türkiyede 10 liraysa burda 10 eurovergisiz fiyatı 2.47 tl miş vergili en ucuzu 14 tl millet tütün ekip eski usul sarıp içecek ya da bırakacak :))))
cimcimem hem gelişme çağındasın hem de yağ yakımı hızlansın diye öğle akşam yemeklerine 1 kase yoğurt ekle gülüm hem başta yoğurt yersen iştahını da dizginler böylece kızartmaya v.s. çok da gönlün kaymazİyi akşamlar ablalarım menümü yazayım
Sabah 10 civarı
Bir buçuk kk peynir
Domates salatalık
Sucuklu yumurta
Yarım dilim ekmek
İkindi 15:15
6 yk hindi sote
Akşam 19:00
Bir avuç kızarmış patates
İki dilim ekmek
Kızarmış tavuk
Su miktarı 2 lt
Kovalamayın lütfen
yaav akşam menüde salata da varmış senin kız niye salata yemiyiiii senin tavuk ızgara onun ki niye kızarmış tavuk ayrı ayrı pişirme yaaa yazık sana o da ızgara yesin :)Menümü yazayım güzel hatunlar
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
13.00
3 fırın köfte
15.00
5 adet çiğ badem
19.00
3 yk ızgara tavuk göğüs bir kase salata
Su 2 litre
1 sene oldu eşimle birakali daha bişey sahibi olamadık ama olsunBurda sigaranın fiyatı felaket türkiyede yine iyi valla, türkiyede 10 liraysa burda 10 euroya benim eşimin rahmetli anane ve dedesi bi koş oturup hesap yapmışlar, sigarayı bırakıp evin kazanını değiştirmişler 80 lerde, karı koca sigarayı bırakınca 6 ayda koca kazanın parası birikiyormuş o zamanlar. Yani düşünün
bence nugget senin bağırsakları bozdu yazın dışarıdan tavuklu yemek yemeyin gülüm yaaaBir de şuraya menü yazcam küfür gibi
Sabah
2 yumurtama
Maydonoz
Sade kahve
Ara
1 elma 2 kuru kayısı
Öple
Hamburger
Patates
Chilili peynir nugget
Akşam
Kabak
1 yk yoğurt
Su 2 litre
Soda 300 ml
Çay 300 ml
Spor
Bölgesel 10 dakka 20 puan
Bisiklet 60 dakka 180 puan
Toplam 200 puan @bi prenses annesi
Burger kingi görmeyen kaldıysa şimdi sövebilir
eee benimde 52 okeydir ama 55 balıketi durur canım normal yani anlarımHahahaha son yorumlar cuk oturdu tavuklu olanlar hahahakaptan affetmedi giydirdi lafı bana, bence akşam bitur daha azar kayacak, niye düştü öyle kan şekerim hiç anlamadım, patrona sinirlendim acaba ondan mı oldu ki
Çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin , ayrıca bodur tavuk her daim piliçtir diye de bi laf vardır hatırlatırım
Ya şimdi 59-60 semaları fıstık gibi ama bazı kareler biraz daha verse iyi olur diyor popo karesi meselaama mesela 63.5 da hafiften balıkete kaçıyo o toto yani. 2 haftada 4 kilo verdiğim gerceğini atlamayalım lütfen
aha diğer tavuk da gelmiş ben 4 sen 3 yumurta yemişsin canımKahvaltı 12.00
2 yumurta 1 yulaf kepeği ile omlet (müthiş tok tutuyor bu omlet beni)
Beyaz peynir
5 zeytin
Salatalik
Ara 1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran 2 erik
20.00
1 tabak yumurtalı yeşil fasulye
4 kaşık kadar makarna (imam osurursa cemaat sıçarmışMefkurem yimiyecedin dün o püskivvitleri )
Cacik
Bol su
ben bulup okuyayım kilit noktaları sana özet geçerim gülümNe var ne yoksa gitmis
Kiz burdan at silersin sonra bizde görelim
Toparlamaya basladin sanirim kuzum
Valla kitap okuyacak vaktim bile yok abla ya
Aleykum selam ablam
Nasil oldunuz baharim toparladinizmi biraz daha
Afiyet olsun canim
Kiz aksam aksam cikarma bisilerr
Gevrek dışında iyi canim afiyet olsun
Patates dışında iyi canim sadece ekmegi beyaz tüketmebence senin menünde ekmek olabilir gelişim donemindesin herşeyi kisman iyi olmaz diye düşünüyorum
Afiyet olsun kuzum
evet evet aynen kesinlikle bende böyle düşünüyorum ablayaav akşam menüde salata da varmış senin kız niye salata yemiyiiii senin tavuk ızgara onun ki niye kızarmış tavuk ayrı ayrı pişirme yaaa yazık sana o da ızgara yesin :)
Nugget yazıyodu içinde tavuk yoktu sadece chilili kızmarmış peynirdi onu ben de anlamadımbence nugget senin bağırsakları bozdu yazın dışarıdan tavuklu yemek yemeyin gülüm yaaa
tü tü tüüü maşallahhhhh@CurukElma @elfkkk yoğun istek üzerine fotom geliyo kızlarsonra nası siliniyo onu da anlatın bi de yorum alayım bari.
sağ selamet gitsin dönsün inşallah arkadaşınızMenumu yazayım çok geç olmadan eşim işten gelince de arkadaşlar gelicek çay içmeye.cocuk afrinde görevli gitmeden bı ugrayalim dediler aslında misafir ağırlayacak günümde değilim ama bu gelenler kıymetli bizim için hayır diyemezdim
araba alırdık yaavf şimdiye kadar içtiğim sigara parasıyla gerçi alsak da fark etmez ben yine eşimin arabasına binerdim kullanmayı bilmiyommmmmmBurda sigaranın fiyatı felaket türkiyede yine iyi valla, türkiyede 10 liraysa burda 10 euroya benim eşimin rahmetli anane ve dedesi bi koş oturup hesap yapmışlar, sigarayı bırakıp evin kazanını değiştirmişler 80 lerde, karı koca sigarayı bırakınca 6 ayda koca kazanın parası birikiyormuş o zamanlar. Yani düşünün
ee ne demisler yemegin salcalisi kadinin kalcalisi.bence yakisiyo.Arkamı dönüp de foto çekemedimtoto var bende toto o incecik vucuda yusyuvarlak, bi de arka üst bacağımda var, işte belki 55 e inemem de 57 olur güzel olur . Yoksa dedim ya zati 36-34 beden giyiyorum amma velakin bu öğlen yediğim burger King i paklamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?