Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah biz kadınların işi hiç biter mi bacım ama cogunu hallettim

ve aleykum selam keşkeeee düşünse ama hiç niyeti yok :))

Menumu yazayım çok geç olmadan eşim işten gelince de arkadaşlar gelicek çay içmeye.cocuk afrinde görevli gitmeden bı ugrayalim dediler aslında misafir ağırlayacak günümde değilim ama bu gelenler kıymetli bizim için hayır diyemezdim

Hahahaha son yorumlar cuk oturdu tavuklu olanlar hahaha kaptan affetmedi giydirdi lafı bana, bence akşam bitur daha azar kayacak, niye düştü öyle kan şekerim hiç anlamadım, patrona sinirlendim acaba ondan mı oldu ki
Çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin , ayrıca bodur tavuk her daim piliçtir diye de bi laf vardır hatırlatırım
Ya şimdi 59-60 semaları fıstık gibi ama bazı kareler biraz daha verse iyi olur diyor popo karesi mesela ama mesela 63.5 da hafiften balıkete kaçıyo o toto yani. 2 haftada 4 kilo verdiğim gerceğini atlamayalım lütfen

aleykum selam az sonra mesaj atar selamınızı söylerim gülüm çok mutlu olacak kesin :)

vergisiz fiyatı 2.47 tl miş vergili en ucuzu 14 tl millet tütün ekip eski usul sarıp içecek ya da bırakacak :))))
Burda sigaranın fiyatı felaket türkiyede yine iyi valla, türkiyede 10 liraysa burda 10 euro ya benim eşimin rahmetli anane ve dedesi bi koş oturup hesap yapmışlar, sigarayı bırakıp evin kazanını değiştirmişler 80 lerde, karı koca sigarayı bırakınca 6 ayda koca kazanın parası birikiyormuş o zamanlar. Yani düşünün

cimcimem hem gelişme çağındasın hem de yağ yakımı hızlansın diye öğle akşam yemeklerine 1 kase yoğurt ekle gülüm hem başta yoğurt yersen iştahını da dizginler böylece kızartmaya v.s. çok da gönlün kaymaz

Kahvaltı 12.00
2 yumurta 1 yulaf kepeği ile omlet (müthiş tok tutuyor bu omlet beni)
Beyaz peynir
5 zeytin
Salatalik

Ara 1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran 2 erik

20.00
1 tabak yumurtalı yeşil fasulye
4 kaşık kadar makarna (imam osurursa cemaat sıçarmış Mefkurem yimiyecedin dün o püskivvitleri)
Cacik

Bol su

yaav akşam menüde salata da varmış senin kız niye salata yemiyiiii senin tavuk ızgara onun ki niye kızarmış tavuk ayrı ayrı pişirme yaaa yazık sana o da ızgara yesin :)

1 sene oldu eşimle birakali daha bişey sahibi olamadık ama olsun

bence nugget senin bağırsakları bozdu yazın dışarıdan tavuklu yemek yemeyin gülüm yaaa

eee benimde 52 okeydir ama 55 balıketi durur canım normal yani anlarım
aha diğer tavuk da gelmiş ben 4 sen 3 yumurta yemişsin canım Gaptanım için yaptığım yoruma koptum ama burda

ben bulup okuyayım kilit noktaları sana özet geçerim gülüm

yaav akşam menüde salata da varmış senin kız niye salata yemiyiiii senin tavuk ızgara onun ki niye kızarmış tavuk ayrı ayrı pişirme yaaa yazık sana o da ızgara yesin :)
evet evet aynen kesinlikle bende böyle düşünüyorum abla

@CurukElma @elfkkk yoğun istek üzerine fotom geliyo kızlar sonra nası siliniyo onu da anlatın bi de yorum alayım bari.
tü tü tüüü maşallahhhhh totoşum var demiştin yaaa kız olması gerektiği gibi mükemmel görünüyorsun sakın poponu eritmeye çalışma başka yerini istersen erit ama popo olmaz ne o travestilerin ki gibi dümdüz toto mu olur kadın da demi amaaa:))

sağ selamet gitsin dönsün inşallah arkadaşınız

araba alırdık yaavf şimdiye kadar içtiğim sigara parasıyla gerçi alsak da fark etmez ben yine eşimin arabasına binerdim kullanmayı bilmiyommmmmm

ee ne demisler yemegin salcalisi kadinin kalcalisi.bence yakisiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…