- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.741
afiyet olsun canim.bence abarti degil 4 kasikKahvaltı 12.00
2 yumurta 1 yulaf kepeği ile omlet (müthiş tok tutuyor bu omlet beni)
Beyaz peynir
5 zeytin
Salatalik
Ara 1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran 2 erik
20.00
1 tabak yumurtalı yeşil fasulye
4 kaşık kadar makarna (imam osurursa cemaat sıçarmışMefkurem yimiyecedin dün o püskivvitleri )
Cacik
Bol su
güya bir de menülere yorum yapmıyorum, karışmayan halim bu hihihihievet evet aynen kesinlikle bende böyle düşünüyorum abla
sonuç belli fastfood u canın çekmiyor tam tersi yersen onları,,, canın acı çekiyooorrr o yüzden şu bilinçaltını canım çekti gibi yalanlarla kandırma daaaaa istemiyor işte bedenin :)))))Nugget yazıyodu içinde tavuk yoktu sadece chilili kızmarmış peynirdi onu ben de anlamadım
telefondan dami giremez acaba?a.s. söylerim gülüm çok sevinir bilgisayar başına oturup yazabilse kesin o da sırf sohbet için olsa kk ye üye olur çok hevesleniyor bizim muhabbetlerimize:)
tsk ederimAminnnnama Mefkurem affetmemiş kuzum
Bende bceremiyorum dün öğlen bitti dedim ki almayacağım bugün markete alışverişe gittim dayandım almadım eve yürürken başka marketten aldım
Menü güzel canım afiyet olsun canım hiç bişey diyebileceğim yanı yok cidden
İki gevrek derken bildiğimiz gevrek hani bizim buralarda gevrek denip ülke genelinde simit denilen hani yuvarlak susamlı olandan 2 yusyuvarlak tane mi yedin
Kızarmış olan şeyleri sevmedim canım bide sucuklu yumurta bence pek tercih etme. Gülüm bişey yemek yada yiyecek seçme huyun var mı mesela bazıları yumurtayı haşlayarak yiyemez ya ondan soruyorum eğer öyleyse böyle zevk alıyorum dersen çok sıkıyor gibi de olmak istemem ama özellikle o patates kızartması olmamalıydı
Oooo cancağzım ne gözel bir menü aman yarappim inçeçik olacaksın
bide menü diye yazmış ayıp ayıp
Enam ne kadan da güzel hatunsun kız sen bayıldım bende boy yok tavuk gibi geziyom ortada
Yukardaki yorumun aynını yapıyorumtavuk gibi gezince az gıdıklayam diye 4 yumurta yedim Ama yumurta şimdi ondan yarın yumurtanın y sşnş yemem canım sanırım
afiyet olsun. Öyle biseyi ilk kez duydumKahvaltı 12.00
Beyaz peynir
5 zeytin
Salatalik
Ara 1 bardak süt
20.00
4 kaşık kadar makarna (imam osurursa cemaat sıçarmışMefkurem yimiyecedin dün o püskivvitleri )
Cacik
Bol su
afiyet olsuniyi aksamlar menum
3 kasik yogurt
7 hurma(yanimda goturmustum)
18.00
4 cicek dolmasi
4 pazi dolmasi
su 2.5 lt
spor 1 saat yuruyus 180 puanFit mutlu anne
Hic yürümemektan daha iyi 40 dk da az degilbu arada yürüyüşü yapıp geldim , şansıma hava o kadar güzeldi ki 2 tur yürümek istedim ama eşim tek tişörtle çıkmıştı üşüdüm diye tutturdu 1 tur yürüdük geldik 40 dk yani :=((
eniste bey kiyak gecmis sana kendi avcuylaSelam millet ben geldim bol protein menü ile geldim
Sabah
2 yumurtadan az peynirli omlet
Domates-salatalık-biber
1 dilim peynir
Ara
Yarım çay bardağı kadar süt(evden tam çıkmadan)
Bundan sonra dışarı çıktığım için biraz geçiştirmeli oldu
Ara
Eniştenizin 1 avcuna benim 2 avcuma sığacak kdar fındık
Maden suyu
Akşam
2 yumurta ile menemen
Biraz peynir
Çay (şekersiz)eceboce
kiz masAllah sen gayet iyisin boyle bence insAllah istedgn kiloya inersin ama bizim de psikolojimizle oynama burger falan yazıp@CurukElma @elfkkk yoğun istek üzerine fotom geliyo kızlarsonra nası siliniyo onu da anlatın bi de yorum alayım bari.
saol cnmbugun aksam gectik ablamlara..sikildik artik...insan evini ozluyo artik 3 4 gun yetiyo gercekten...bi 2 3 gunde ablamlarda kaliriz sikilmazsak..funduz gecistirdim menumu.aksam ablamlarsa yedim cok sikur ev yemegi.
afiyet olsun.spor olunca dahada guzel olurdu.
insallah tutabilirsin kendini.
afiyet olsun.ben begendim.:)
aksam.olmamis gercekten.
afiyet olsun:)
anaaam kiz naptin yok simit degildi yediğim valaAminnnnama Mefkurem affetmemiş kuzum
Bende bceremiyorum dün öğlen bitti dedim ki almayacağım bugün markete alışverişe gittim dayandım almadım eve yürürken başka marketten aldım
Menü güzel canım afiyet olsun canım hiç bişey diyebileceğim yanı yok cidden
İki gevrek derken bildiğimiz gevrek hani bizim buralarda gevrek denip ülke genelinde simit denilen hani yuvarlak susamlı olandan 2 yusyuvarlak tane mi yedin
Kızarmış olan şeyleri sevmedim canım bide sucuklu yumurta bence pek tercih etme. Gülüm bişey yemek yada yiyecek seçme huyun var mı mesela bazıları yumurtayı haşlayarak yiyemez ya ondan soruyorum eğer öyleyse böyle zevk alıyorum dersen çok sıkıyor gibi de olmak istemem ama özellikle o patates kızartması olmamalıydı
Oooo cancağzım ne gözel bir menü aman yarappim inçeçik olacaksın
bide menü diye yazmış ayıp ayıp
Enam ne kadan da güzel hatunsun kız sen bayıldım bende boy yok tavuk gibi geziyom ortada
Yukardaki yorumun aynını yapıyorumtavuk gibi gezince az gıdıklayam diye 4 yumurta yedim Ama yumurta şimdi ondan yarın yumurtanın y sşnş yemem canım sanırım
belkim o da katılır aramiza bu gidislealeykum selam az sonra mesaj atar selamınızı söylerim gülüm çok mutlu olacak kesin :)
afiyet olsun cnm makarnanın yanina yazdigina baya güldümKahvaltı 12.00
Beyaz peynir
5 zeytin
Salatalik
Ara 1 bardak süt
20.00
Cacik
Bol su
Hic yoktan iyidir cnm tempo nasıldı etiket edersn eklerim listeyebu arada yürüyüşü yapıp geldim , şansıma hava o kadar güzeldi ki 2 tur yürümek istedim ama eşim tek tişörtle çıkmıştı üşüdüm diye tutturdu 1 tur yürüdük geldik 40 dk yani :=((
Afiyet olsun canım aksam dolma cok olmus bence gun icinde başka seyler yemis olsaydin aksami abartmazdn sanki cok dengesiz geldi menun banaiyi aksamlar menum
3 kasik yogurt
7 hurma(yanimda goturmustum)
18.00
4 cicek dolmasi
4 pazi dolmasi
su 2.5 lt
spor 1 saat yuruyus 180 puanFit mutlu anne
eniste bey kiyak gecmis sana kendi avcuylaafiyet olsun cnm
ne o hemen açıkla banaanaaam kiz naptin yok simit degildi yediğim vala
telefondan girer mi bilmem de zayıflamaya niyeti yok her gün ıvır zıvır yiyor az da olsa, vee her gün tatlı kurabiye poğaça benzeri şeyler pişiriyortelefondan dami giremez acaba?
tsk ederim
afiyet olsun. Öyle biseyi ilk kez duydum
afiyet olsun
Hic yürümemektan daha iyi 40 dk da az degil
at gibi koştura koştura hızlı tempo yürüdük valla :))Hic yoktan iyidir cnm tempo nasıldı etiket edersn eklerim listeye
aramıza katılırsa hepimiz zıvanadan çıkarız hatun pişirmeye hiç erinmez sabah erkenden kalkıp yemeğini 1-2 çeşit hamur işini yapıp hazır eden biri kaç kere revani yapıp iyi kabarmadı yada şerbeti iyi değil diye tekrar bir borcam daha yapmışlığı var :)eniste bey kiyak gecmis sana kendi avcuylaafiyet olsun cnm
kiz masAllah sen gayet iyisin boyle bence insAllah istedgn kiloya inersin ama bizim de psikolojimizle oynama burger falan yazıp
saol cnm
anaaam kiz naptin yok simit degildi yediğim vala
belkim o da katılır aramiza bu gidisle
afiyet olsun cnm makarnanın yanina yazdigina baya güldüm
Diğer adi galeta :)))ne o hemen açıkla bana
Dışarıda yedik ben bu ızgara tavuklu salaayı bulmak için biraz uğraştımyaav akşam menüde salata da varmış senin kız niye salata yemiyiiii senin tavuk ızgara onun ki niye kızarmış tavuk ayrı ayrı pişirme yaaa yazık sana o da ızgara yesin :)
niyeti yoksa zor o istelefondan girer mi bilmem de zayıflamaya niyeti yok her gün ıvır zıvır yiyor az da olsa, vee her gün tatlı kurabiye poğaça benzeri şeyler pişiriyor
hava güzel olunca gaza gelmiştim daha yürüyesim vardı çok güzel serindi yaa dönüşte bari kafeye gideyim dedim ona da yok dedi eve geldim çay yaptım kös kös oturuyorum :)
Ben normalde öyleyim istearamıza katılırsa hepimiz zıvanadan çıkarız hatun pişirmeye hiç erinmez sabah erkenden kalkıp yemeğini 1-2 çeşit hamur işini yapıp hazır eden biri kaç kere revani yapıp iyi kabarmadı yada şerbeti iyi değil diye tekrar bir borcam daha yapmışlığı var :)
tamam o zaman ben de evde yediniz sandım ne uğraşıyorsun ayrı ayrı pişiriyorsun dedim gülüm :))Dışarıda yedik ben bu ızgara tavuklu salaayı bulmak için biraz uğraştım
Ondan önce onun yemeğini söylemiştik
Maalesef bu defa böyle oldu
Ouuvvvv maşşşşşallah@CurukElma @elfkkk yoğun istek üzerine fotom geliyo kızlarsonra nası siliniyo onu da anlatın bi de yorum alayım bari.
zuhal abla açıklamış galeta da deniyor snrmavuç değil kürek kürek
ne o hemen açıkla bana
ekle kızat gibi koştura koştura hızlı tempo yürüdük valla :))
aaaa ben pazar günü de baya yürüdüm onu da mı eklesem :)
hay masAllah bi ara bende surekli yapiordm vala buzlugum pasta kurabiye dolduruyordm gelenlere ikramlik 3-5 3-5 bizde yiyorduk bayadr yapmıyorum cok şükür rahatımaramıza katılırsa hepimiz zıvanadan çıkarız hatun pişirmeye hiç erinmez sabah erkenden kalkıp yemeğini 1-2 çeşit hamur işini yapıp hazır eden biri kaç kere revani yapıp iyi kabarmadı yada şerbeti iyi değil diye tekrar bir borcam daha yapmışlığı var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?