- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.761
Ekliyorum cnmpazar günü 2 saatten fazla ama biz 2 saat diyelim,
normal tempo yürüyüş 120*1=120 puan
salı 40 dk tempolu yürüyüş 40*2 =80 puan
Fit mutlu anne
Mutfakta harciyacagi zamani buraya gelse belki şefke gelir :))aramıza katılırsa hepimiz zıvanadan çıkarız hatun pişirmeye hiç erinmez sabah erkenden kalkıp yemeğini 1-2 çeşit hamur işini yapıp hazır eden biri kaç kere revani yapıp iyi kabarmadı yada şerbeti iyi değil diye tekrar bir borcam daha yapmışlığı var :)
maşallah becerikli hatunsun bayram tatlısını bile kendin yapıyorsunniyeti yoksa zor o isen güzeli ev ya ayagini uzat dinlen
Ben normalde öyleyim isteHamur isi Benim isim bayiliyorum Therapie oluyor bana mutfak Cok seviyorum yapmasini Ama daha yok malesef. Bayrama ins baklava acarim Birde helva kavururum yeter
Tempolu 3 puan cnm :))pazar günü 2 saatten fazla ama biz 2 saat diyelim,
normal tempo yürüyüş 120*1=120 puan
salı 40 dk tempolu yürüyüş 40*2 =80 puan
Fit mutlu anne
Sen yemicen dimiiiayrama ins baklava acarim Birde helva kavururum yeter
geçen sene ben de sürekli poğaça yada el açması börek yapıyordum sabah eşim yanına alıp gitsin diye ama hiiiç tadına bile bakmıyordum her hafta istiyorlardı işin güzeli canım da çekmiyordu :)zuhal abla açıklamış galeta da deniyor snrm
ekle kız
hay masAllah bi ara bende surekli yapiordm vala buzlugum pasta kurabiye dolduruyordm gelenlere ikramlik 3-5 3-5 bizde yiyorduk bayadr yapmıyorum cok şükür rahatım
Sende bisey yapmiyorsan kimse yapmiyor demektirmaşallah becerikli hatunsun bayram tatlısını bile kendin yapıyorsun
ben mecbur olmasam mutfağın kapısından geçmem herhalde bir de canım sıkılıyor diye akşam netten film dizi açıp izlerken elim oyalansın diye mantı sarma börek yapıyorum, nette film olmasa onu da yapmam
teşekkürler can paremmmEkliyorum cnm
Sevindim kuzumyorumsuzum
Cok sukur cnm toparladim bklm saol cnm
Afiyet olsun canimSelam millet ben geldim bol protein menü ile geldim
Sabah
2 yumurtadan az peynirli omlet
Domates-salatalık-biber
1 dilim peynir
Ara
Yarım çay bardağı kadar süt(evden tam çıkmadan)
Bundan sonra dışarı çıktığım için biraz geçiştirmeli oldu
Ara
Eniştenizin 1 avcuna benim 2 avcuma sığacak kdar fındık
Maden suyu
Akşam
2 yumurta ile menemen
Biraz peynir
Çay (şekersiz)eceboce
Kizlar oylama baslatiyorum bu hatunu gruptan atiyoruz bunedir yaaa
Yemeyecen kizzzafiyet olsun menü güzel
yok yok
afiyet olsun ögle vakti dicemi demistim
dolap cikolata doluAma yemicem yenemicekler beni.
bence güzel afiyet olsun
Sen neden kilo veriyorsunkimasallah fizigin gayet iyi
Ayy bende aksam almadim dayanamadim sabah aldumAminnnnama Mefkurem affetmemiş kuzum
Bende bceremiyorum dün öğlen bitti dedim ki almayacağım bugün markete alışverişe gittim dayandım almadım eve yürürken başka marketten aldım
Menü güzel canım afiyet olsun canım hiç bişey diyebileceğim yanı yok cidden
İki gevrek derken bildiğimiz gevrek hani bizim buralarda gevrek denip ülke genelinde simit denilen hani yuvarlak susamlı olandan 2 yusyuvarlak tane mi yedin
Kızarmış olan şeyleri sevmedim canım bide sucuklu yumurta bence pek tercih etme. Gülüm bişey yemek yada yiyecek seçme huyun var mı mesela bazıları yumurtayı haşlayarak yiyemez ya ondan soruyorum eğer öyleyse böyle zevk alıyorum dersen çok sıkıyor gibi de olmak istemem ama özellikle o patates kızartması olmamalıydı
Oooo cancağzım ne gözel bir menü aman yarappim inçeçik olacaksın
bide menü diye yazmış ayıp ayıp
Enam ne kadan da güzel hatunsun kız sen bayıldım bende boy yok tavuk gibi geziyom ortada
Yukardaki yorumun aynını yapıyorumtavuk gibi gezince az gıdıklayam diye 4 yumurta yedim Ama yumurta şimdi ondan yarın yumurtanın y sşnş yemem canım sanırım
Kolay gelsin kuzuMenumu yazayım çok geç olmadan eşim işten gelince de arkadaşlar gelicek çay içmeye.cocuk afrinde görevli gitmeden bı ugrayalim dediler aslında misafir ağırlayacak günümde değilim ama bu gelenler kıymetli bizim için hayır diyemezdim
DilekkkkKahvaltı 12.00
2 yumurta 1 yulaf kepeği ile omlet (müthiş tok tutuyor bu omlet beni)
Beyaz peynir
5 zeytin
Salatalik
Ara 1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran 2 erik
20.00
1 tabak yumurtalı yeşil fasulye
4 kaşık kadar makarna (imam osurursa cemaat sıçarmışMefkurem yimiyecedin dün o püskivvitleri )
Cacik
Bol su
Olur ablammben bulup okuyayım kilit noktaları sana özet geçerim gülüm
Afiyet olsun canimiyi aksamlar menum
3 kasik yogurt
7 hurma(yanimda goturmustum)
18.00
4 cicek dolmasi
4 pazi dolmasi
su 2.5 lt
spor 1 saat yuruyus 180 puanFit mutlu anne
keşkeeee gelse lafına bile strese giriyor hatun, çok bahsettim buradan aile gibiyiz herkes samimi bol muhabbetli diye heveslendi ama sadece muhabbetine zayıflama işine ı ıhhMutfakta harciyacagi zamani buraya gelse belki şefke gelir :))
Aynen abla bayram tatlısı da yaomicam bu bayram buzlukta var gerci bi tepsi ama sütlaç ikram etmeyi düşünüyorum daha hafif en azindan serbetli bende yememis olurumgeçen sene ben de sürekli poğaça yada el açması börek yapıyordum sabah eşim yanına alıp gitsin diye ama hiiiç tadına bile bakmıyordum her hafta istiyorlardı işin güzeli canım da çekmiyordu :)
en iyisi hiç yapmamak yaa
Bastan tek muhabbete gelsinkeşkeeee gelse lafına bile strese giriyor hatun, çok bahsettim buradan aile gibiyiz herkes samimi bol muhabbetli diye heveslendi ama sadece muhabbetine zayıflama işine ı ıhh
ilk sayfa da 2 puan diye gördümTempolu 3 puan cnm :))
oklavayla yufka açamıyorum(merdaneyle açıyorum ) tatlı açıp yapamıyorum amaaaSende bisey yapmiyorsan kimse yapmiyor demektir
Bu bayram bende yapmicam tatliAynen abla bayram tatlısı da yaomicam bu bayram buzlukta var gerci bi tepsi ama sütlaç ikram etmeyi düşünüyorum daha hafif en azindan serbetli bende yememis olurum
Önce 2 puandi da 3 yaptik cnmilk sayfa da 2 puan diye gördüm
Spor Bildirim örneği
Leslie 3 mil 45 dk *3=135
Tempolu yürüyüş 40 dk *2=80
Toplam 215 puan
böyle yazınca çok çok tempolu koşar gibi 3 puan sandım
atmayalım kızzz ,valla resimlere bakınca bu hatun bile zayıflamaya çalışıyor, yuuf benim topuğuma tüküresim geldi kendi kendimeSevindim kuzum
Afiyet olsun canim
Kizlar oylama baslatiyorum bu hatunu gruptan atiyoruz bunedir yaaa
Yemeyecen kizzz
Ayy bende aksam almadim dayanamadim sabah aldum
Kolay gelsin kuzu
Dilekkkk
Olur ablamm
Afiyet olsun canim
harikasın gülüm de sütlacı da dolap da saklamak lazım yer olacak mı ki onu da hesap etAynen abla bayram tatlısı da yaomicam bu bayram buzlukta var gerci bi tepsi ama sütlaç ikram etmeyi düşünüyorum daha hafif en azindan serbetli bende yememis olurum
Çok güldümKahvaltı 12.00
2 yumurta 1 yulaf kepeği ile omlet (müthiş tok tutuyor bu omlet beni)
Beyaz peynir
5 zeytin
Salatalik
Ara 1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran 2 erik
20.00
1 tabak yumurtalı yeşil fasulye
4 kaşık kadar makarna (imam osurursa cemaat sıçarmışMefkurem yimiyecedin dün o püskivvitleri )
Cacik
Bol su
Baklavayi merdaneyle yapabilirsin cnm ben öyle yapıyorumoklavayla yufka açamıyorum(merdaneyle açıyorum ) tatlı açıp yapamıyorum amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?