Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün herkes birbirine uzak olupta telefonlara sarılınca bağlamada sıkıntı yaşamıştık.
Görüşmeleri bugün yaptım ben

Selam Kızlar sabah gelemedim kahvaltıdan sonra film izleyelim dedik anca bitti film hemen bildirim yapayım
Cuma 71.8
Bugun 71.8
Sabıtım
Ramazan'da oruç tutanlar arasındaki en iyi tartı seninki canım
Tebrik ederim

Her zaman derim "Önce büyükler büyüklüğünü yapacak ki küçükler de küçüklüğünü yapsınlar" diye...
Yok öyle "ben büyüğüm, her hakka sahibim" diyip incitip üzmek..

IF genelde güzel sonuç veriyor canım
Sen hangi türünü yapıyorsun İF diyetinin

Barış Muslu videoları çok karşıma çıktı ama bakmak nasip olmadi. Uygun bir vakitte ilk işim ona bakmak olacak
bence hemen incele cuma günü önemli, bakınca anlarsin.
Bende çok pişmanım.
Bende o akşamdan sonra etkisi olmadi
Sen tam yapamadin ondan. Bide bence yalnız olmak lazim
olgun muzun kalorisi de yüksek canim. Pirinç unu da nişasta. Her gün değil arada yenilebilir
Baya detaylı anlatmışsın sağol yaa çok utandim bak sayenizde biraktim işte. bencede kaptanim 68 den sonra çok hızlı bir çıkış oldu. Acaba açlık orucunu bırakınca geri dönüşü mu hızlı oldu.

Senin bayram bayram gibi geçmiş
Bizimkiler sıradan bir gün gibi

Bir artı daha
Allah'tan listede değilsin

Çok hızlı çıkıyorsun dersem üzülür müsün

Bugünden itibaren dikkat edersen Cumaya iyi bir eksi ile geleceğini düşünüyorum canım.
Lütfen dikkat et, tüm umudum sensin

Inşallah canım. Sağlıkla kucağına al da, kiloyu verirsin inşallah ☺

Baden Wurttemberg de,Stuttgart a 100 km güneydeyim. Siz nerde yaşıyorsunuz? Şimdilik dünki kilom güncel kalsın o zaman. Her zaman tartı öncesi yürüyemeyebilirim.
yazi seklinden anlamistim yurt disinda yasadigini:)ben sorcaktim mefkure ablam sormus:)

Cok şükür takimda hep içten güzel yurekli kişiler var, senin gibi
Samimiyetinizi hissedebiliyorum cnm

Aslinda bende mutlu oluyorum kafam dagiliyor:))

Yılda bir iki kere yaptığım için yediler canım
Firtözüm var ama niyeyse aklıma gelmedi, annemle konuşurken her yer yağ oldu diyince "fritözde yapmadın mı" diyince dank etti
Ah bu yaşlılık ah...
dur abla ne yaslisi daha yeni orta yaslardasin:))
Selam Kızlar sabah gelemedim kahvaltıdan sonra film izleyelim dedik anca bitti film hemen bildirim yapayım
Cuma 71.8
Bugun 71.8
Sabıtım
sen yine iyisin herkes arti bugun
Seninde fena olmuş, umarım Cumaya kadar eksiye döneriz, yoksa fena çakılacağız
telafi etmeye basladim bile:)
1 saat 8km hizla kosu
40 dk da yuruyusumu yaptim.bugun sadece kiymali ispanak yanindada yesillik yiycem insallah ..sabah kalktigimdan belli daha su kahveden baska bisey yemedim.

Hoşbuldum. Inşallah sizlerinde desteği ile ideal kilima ulaşıp, koruyabilirim

Ben kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum

Cuma 58.3
Bugün 60.3
gercek artı olmasın zaten canım 2 kılo baya fazla 2 gun ıcın
Cuma 81.2
Bugun 81.4
Iki gündür kabakla patlıcan la kapatiyorum günü ama sonuç böyle. Acil bir seyler yapmam lazim ama ne diycem spor diyeceksiniz. Ona da baslayamiyorum. Birde suyu azalttim.
artın fazla degıl canım eksikleri kendin soylemıs sın zaten
super canım
cuma 59.2
pazartesi 61
sarama ve baklava yedim dun
ovvv 2 kıloya yakın bir artı daha aman aysecim aman dikkat ⚠
dibine vurup bu kadar artı ise super canım
kuzum aman dikkat cok guzel 6 lara geldin ama 3 haftadır hızla cıkıyorsun ramazan bıttıgıne gore hızla tekrar ınecegını dusunuyorum
aksamkılerdendır canim dikkat et yınede en azından aksamları daha hafif tutmaya calıs
bugun den itibaren dikkat edersen eksiye gecersın canim
Niran suan benım arkamda Zehra cim hala onumde sen varsın
Cuma:70.2
Bugün:70.6
Fark:+400 gr
aradaki fark 1.2 grama dusmus dikkat et
Ramazan'da oruç tutanlar arasındaki en iyi tartı seninki canım
Tebrik ederim
Sagol canim insallah boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…