- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.001
Dün herkes birbirine uzak olupta telefonlara sarılınca bağlamada sıkıntı yaşamıştık.Hickimseler yok yine buralarda herkes goruntulu bayram girusmelerindemi
Bize az once esimin abisigil geldiler yakinimizda oturanlar kahve icip gittiler o bile nasil iyi geldi. Cocuklar sevindi seker tuttuk diye
Minnosum uyudu bende uyuyym bari sabah erken kalakr nasilsa
Ramazan'da oruç tutanlar arasındaki en iyi tartı seninki canımSelam Kızlar sabah gelemedim kahvaltıdan sonra film izleyelim dedik anca bitti film hemen bildirim yapayım
Cuma 71.8
Bugun 71.8
Sabıtım
Her zaman derim "Önce büyükler büyüklüğünü yapacak ki küçükler de küçüklüğünü yapsınlar" diye...Ben olsam aramazdım kuzum onlar büyük olarak senin acını sarmak için çaba sarf etmemişler hatta çomak sokmuşlar kalkmış senle acılarını yarıştırmışlar bilemiyorum
Benim bi DAYIM var ergenliği bitmeyen ota sapa kendi kendine küsüp asla insanla paylaşmayan bi bayram aradım kendisini nasılsın dedim iyiyim dedi zahmet edip sen nasılsın Bile demedi bi gün memlekete gittik gidip göreyim diye Aradım biz köydeyiz dedi yine zahmet edip şu zaman müsaitiz bile demedi sonra yine bir gün gidelim dedik bu defa yengemi aradım evdelerdi gittiğimde evde yoktu sözde bi arkadaşının yakını vefat etmiş oraya taziyeye gitmiş bugün bi arayayım dedim elim gitmedi İnan herkes değeri kadar aman boş ver
Tatlı yemedim, ekmek yemedim
Seninde fena olmuş, umarım Cumaya kadar eksiye döneriz, yoksa fena çakılacağızcuma 59.2
pazartesi 61
sarama ve baklava yedim dun
IF genelde güzel sonuç veriyor canımHenuz yeni yeni öğreniyorum. Umarım bazı mesajları eş geçmemişimdir. Ne güzel kilo veren arkadaşlar olmuş. Ben if yapmaya çalışıyorum bir haftadır. Bakalim,sıkılmazsam bana iyi gelecek gibi hissediyorum
bence hemen incele cuma günü önemli, bakınca anlarsin.Barış Muslu videoları çok karşıma çıktı ama bakmak nasip olmadi. Uygun bir vakitte ilk işim ona bakmak olacak
Bende çok pişmanım.aa unutum
su an biz cok pismaniz yani ben oyleyimertesi gun arti gormek istemiyosan abartma bence:)
genelde biz de oyleyiz canim.aksam ogununu gec yemiyorum.6 7 gibi aksam
sabahta gec yapiyorum kahvaltiyi
tuh ozaman gercek arti bunlar
pazarteside takim ici bildirim yapiyoruz canim
abla seni burda gorunce mutlu oluyorum daha sık gelirsin artik
ramazan bitti
yok artik bosa gitmiycek insallah .su an kosu bandindayim
artik bi an once mezun olmak icin ugrasicam:)
Sen tam yapamadin ondan. Bide bence yalnız olmak lazimBende o akşamdan sonra etkisi olmadi
olgun muzun kalorisi de yüksek canim. Pirinç unu da nişasta. Her gün değil arada yenilebilirBöbrekler nedeniyle ödem toplamıştır vücudun bence. O artının yağ kütlesi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum
Ben de arkadaşımın tartısında tartıldım. Baya incelmiş hissediyordum kendimi -200 gr vermişim sadeceNeyse öyle ya da böyle eksilerek gidecek bu kilolar. İki yıl önce 3 günde 1-1,5 kilo falan veriyordum, o zaman 22 yaşındaydım tabi. O zamanki kadar da katı beslenmiyorum onun da etkisi var sanırım. Az önce muzlu azıcık pirinç unlu bir muhallebi yaptım kahvaltı niyetine, yağ gibi gitti harika olmuş. İçinde ne bir gr şeker ne de tatlandırıcı vardı.Olgun muz kesinlikle Allah'ın kilo vermeye çalışan, ağzı tatlı arayan kullarına bir armağanı
Baya detaylı anlatmışsın sağol yaaBak ben söylemeden kendi itiraf etmiş bizimki üç öğün yiyip iki ara öğün yapıyordu öğünden iki saat sonra ara öğün yapıyor sütlü kahve(büyük Fincan),2 hurma, 2 kayısı oluyordu@mefkurem E ela_2019
Aaa şimdi listeyi güncelleyebilir miyiz acaba11. Sıradayım Merve artık 12. Olmak için Niran’la kapışın askrhpozitif
İşin şakası da kuzum birkaç günde hiç normal değil böylesi kabızlığın etkisidir inşallah
Ramazan'da tartı için 4-5 e kadar bekleyerek hata ettik sanırımTarti icin iftara kadar beklenirse o zaman su kaybi diyebiliriz
Ne yedin patates kizartmasiTatlı yemedim, ekmek yemedim
Evet aslında tahmin etmiştim. Olsun kaptanimRamazan'da tartı için 4-5 e kadar bekleyerek hata ettik sanırım
Senin bayram bayram gibi geçmişBu kadar mesajdan sonra bi gunaydin deyim artik :)))
Malum ramazanda uyku duzeni sastigi icin dün sabah yatmadim :))
Cocuklar kahvaltiya gelecek diye hazirlik yaptiydim, hic oturmadim
Cok yorulmusum hertarafim agriyodu
Ikindin baya uyku bastirdi bikac saat uyumuşum
Gecede yat kalk yaptim
Bayram icin eşimin yegenleri geldi, bizde bi yan tarafta oturan gorumceme kv gile ugradik
Bizim bayram bitti, bugun eşim işe gitti :))
Nerden bildinNe yedin patates kizartmasibörek
Bir artı dahaHerkese hayırlı günler canlarinş bol eksili bi hafta olur
maalesef dün öyle bi yedimki annemlere gittikyemenin dibine vurdum saymim burda kovarsınız beni
Geçen cuma : 55.1 kg
Ara tartı : 55.8 kg
wc cıkabilsem çoğunluğu kalmaz diye düşünüyorum, artık öğle kahvemide içebilcem inş işe yaricak
Çok hızlı çıkıyorsun dersem üzülür müsünSabah tartilfm ama uyandığımda eşim kahvaltıyı hazırlamıştı bekletmek için bildireemdm kilomu sonrasında da bı ağırlık çöktü uyudum biraz yemeğin üstüne uyku çok kötü bişey aslında ama
Cuma: 91.5
Pazartesi: 92
Fark: +500
Dün akşam annemlerde bazlama yufka ve haşlanmış patatesin gözüne vurdum ondan kaynaklı diye düşünüyorum cumaya kadar çok bı artım olmaz inşAllah
Cumaya fazla kalmaz bence, Eger dikkat edersem tabiBir artı daha
Allah'tan listede değilsin
Bugünden itibaren dikkat edersen Cumaya iyi bir eksi ile geleceğini düşünüyorum canım.geçen cuma 63.5
bugün 64.2
fark : +700
ilk defa artıyla geliyorum. ama artı artı hee.. baya yüksek çıktı. sanırım sabit kalabilirsem cuma ya öpüp başımın üstüne koyacağım. bayram hiç iyi gelmedi maalesef.
Inşallah canım. Sağlıkla kucağına al da, kiloyu verirsin inşallah ☺Haşlanmış patates ve yumurtayi yeşillikle falan yufkaya bazlamaya dürüm yapıp yedik kısaca cnm
insAllah hg bu arada yenisin snrm ben Hafize 26 yaşındayım 5.5 yaşında bi kızım var ikinci için takımdan ayrılmış oldum doğumdan sonra insAllah bende takımın enerjisinden faydalanıp kilolarını vericem sağlıkla ideal kiloma ulaşırsın insAllah
yazi seklinden anlamistim yurt disinda yasadigini:)ben sorcaktim mefkure ablam sormus:)Baden Wurttemberg de,Stuttgart a 100 km güneydeyim. Siz nerde yaşıyorsunuz? Şimdilik dünki kilom güncel kalsın o zaman. Her zaman tartı öncesi yürüyemeyebilirim.
Cok şükür takimda hep içten güzel yurekli kişiler var, senin gibi
Samimiyetinizi hissedebiliyorum cnm
Aslinda bende mutlu oluyorumkafam dagiliyor:))
dur abla ne yaslisi daha yeni orta yaslardasin:))Yılda bir iki kere yaptığım için yediler canım
Firtözüm var ama niyeyse aklıma gelmedi, annemle konuşurken her yer yağ oldu diyince "fritözde yapmadın mı" diyince dank etti
Ah bu yaşlılık ah...
sen yine iyisin herkes arti bugunSelam Kızlar sabah gelemedim kahvaltıdan sonra film izleyelim dedik anca bitti film hemen bildirim yapayım
Cuma 71.8
Bugun 71.8
Sabıtım
telafi etmeye basladim bile:)Seninde fena olmuş, umarım Cumaya kadar eksiye döneriz, yoksa fena çakılacağız
Hoşbuldum. Inşallah sizlerinde desteği ile ideal kilima ulaşıp, koruyabilirimHoşgeldin Elif,
Ben Niran, 37 yaşında öğretmenim, 3 çocuğum var.
Zor kilo veren biri olarak bende takımda 85 kilodan 69.5 'a kadar 15.5 kilo verdim, daha da vereceğim İnşaallah.
Azimli ve istikrarlı olursan 2-3 ay gibi kısa bir sürede hedef kilona ulaşabilirsin
gercek artı olmasın zaten canım 2 kılo baya fazla 2 gun ıcınBen kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum
Cuma 58.3
Bugün 60.3
artın fazla degıl canım eksikleri kendin soylemıs sın zatenCuma 81.2
Bugun 81.4
Iki gündür kabakla patlıcan la kapatiyorum günü ama sonuç böyle. Acil bir seyler yapmam lazim ama ne diycem spor diyeceksiniz. Ona da baslayamiyorum. Birde suyu azalttim.
super canımGunaydin kizlar okadar guzel uyumusuzki 11den 9a kadar ve sadece emmeye kalkti cok sukur acaba patladimi dis yada verdigm agri kesici iyi geldi bu sefer farkli marka vermistm acaba oteki etkisinimi yitirdi surekli vermiyorm aslinda ama.
Bu arada bildirim yapaym:
Cuma:68.7
Bugun: 68.6
Fark - 100gr
Eksideysem cuma guzel biseyler olabillir bence
ovvv 2 kıloya yakın bir artı daha aman aysecim aman dikkat ⚠cuma 59.2
pazartesi 61
sarama ve baklava yedim dun
dibine vurup bu kadar artı ise super canımHerkese hayırlı günler canlarinş bol eksili bi hafta olur
maalesef dün öyle bi yedimki annemlere gittikyemenin dibine vurdum saymim burda kovarsınız beni
Geçen cuma : 55.1 kg
Ara tartı : 55.8 kg
wc cıkabilsem çoğunluğu kalmaz diye düşünüyorum, artık öğle kahvemide içebilcem inş işe yaricak
kuzum aman dikkat cok guzel 6 lara geldin ama 3 haftadır hızla cıkıyorsun ramazan bıttıgıne gore hızla tekrar ınecegını dusunuyorumSabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4
Dün de 72.2 idi.
Bugün kahvaltıyı yaptım ama akşam öğününden itibaren ayran detoksu yapmaya başlayacağım.
2-3 gündür WC ye çıkmamanın ve dünkü yorgunluğunda etkisi vardır tabi ama ne kadar bilmiyorum
aksamkılerdendır canim dikkat et yınede en azından aksamları daha hafif tutmaya calısSabah tartilfm ama uyandığımda eşim kahvaltıyı hazırlamıştı bekletmek için bildireemdm kilomu sonrasında da bı ağırlık çöktü uyudum biraz yemeğin üstüne uyku çok kötü bişey aslında ama
Cuma: 91.5
Pazartesi: 92
Fark: +500
Dün akşam annemlerde bazlama yufka ve haşlanmış patatesin gözüne vurdum ondan kaynaklı diye düşünüyorum cumaya kadar çok bı artım olmaz inşAllah
bugun den itibaren dikkat edersen eksiye gecersın canimgeçen cuma 63.5
bugün 64.2
fark : +700
ilk defa artıyla geliyorum. ama artı artı hee.. baya yüksek çıktı. sanırım sabit kalabilirsem cuma ya öpüp başımın üstüne koyacağım. bayram hiç iyi gelmedi maalesef.
Niran suan benım arkamda Zehra cim hala onumde sen varsınBak ben söylemeden kendi itiraf etmiş bizimki üç öğün yiyip iki ara öğün yapıyordu öğünden iki saat sonra ara öğün yapıyor sütlü kahve(büyük Fincan),2 hurma, 2 kayısı oluyordu@mefkurem E ela_2019
Aaa şimdi listeyi güncelleyebilir miyiz acaba11. Sıradayım Merve artık 12. Olmak için Niran’la kapışın askrhpozitif
İşin şakası da kuzum birkaç günde hiç normal değil böylesi kabızlığın etkisidir inşallah
aradaki fark 1.2 grama dusmus dikkat etCuma:70.2
Bugün:70.6
Fark:+400 gr
Sagol canim insallah boyle devam ederRamazan'da oruç tutanlar arasındaki en iyi tartı seninki canım
Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?