Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saglık bakanlığı canım.
Hacemat yaptırdım acayip ıyı geliyor gunlerıne bakıp gıdıcem en kısa zamanda.
Bende cok yoruldum kardesımın dugun telası memlekete git gel ustune diğer dugun içşn binlerce km çoluk cocuk pertız. Kizlar da hasta bı gun ıyı bı gun kotuyuz hersey bı kenara asırı huysuzlar esim de gec geliyor isten artık isyan ettim gece bı duzneleme yapacak gibi oyle soyledı çunkı dun düşünmesi ııcn ona sure verdim uc saat kapıda kaldı almadım eve

7 Ağustos 2020

Akşam yemeğe ek olarak 2 çatal zeytinyağlı patlıcan
Züberin de yarısı yendi en son ara öğün olarak da üzüm yeteceğim

Eki Görüntüle 2672326
Afiyet olsun resimden ziyade açıklayıcı bi şekilde tabagindakileride yazarsan güzel olur canım
Afiyet olsun bi öğünde kalmış kaçamak ödül niyetine güzel
7 Ağustos Menüm

11.00: 1 tabak kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
17 acı biber

13.00: 4 kayısı

16.00: 1 tabak kayısılı mısır gevreği

2 lt su
50 dk ekliptik bisiklet: 200 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun
Afiyet olsun
7 agustos cuma
Bugunki menüm
Sabah 10.30
1 sucuklu yumurta 1kk peynir zeytin 1b kahve
Ara
1 dilim pasta

Aksam 17.30
1 tb et kavurma 1tb salata
2 lt su
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım sohbete gel kız yogunmusun bu ara
Afiyet olsun
Bacım emzirirken zor ama biraz azaltsan daha sağlıklı yesen hem sütünde olur bende yaptım aynı hataları sonuç bu kilolardayim
2.bebegim2olursa aynı hatayi yapmayacağım inş
Afiyet olsun senide sohbette görelim takima enerji verirsin hem
Çok fazla olmuş ödülün bi öğünde kalsaymış keske afiyet olsun
Afiyet olsun

Allah iyi etsin seni epey düşünmüştür

Bende de var son zamanlarda akşamlar yürüyüş yapıyoruz sonrasında davul gibi oluyor ellerim iğne, cımbız gibi şeylerle uğraşınca parmaklarımın ucu inanılmaz uyuşup karıncalanıyor
Bende oturduğum zaman bacaklarım karıncalanıyor

Merhaba kızlar ben muhtemelen onumuzdeki cuma donucem 3 hafta olucak ozaman tatil nasil geciyor anlamadm hava degisiminden bi oglan hasta oldu sonra ben simdi o gene hafif atesli ve ishal ve cok kötü bir anımız oldu burda malesef, Allah korudu da cocuga bişey olmadı. Ablamin kizinin dogum gunu vardi 3 gun önce onu kutluyorduk 2 dk buyuk ablama cocuga bak ben kahvelere yardm ediyorm dedim cocuk nasil olduysa bogazina bisey takilmis cok panik olduk 2 kere nefessiz kaldi ambulans geldi hastaneye gittik cigerlerde bisi cikmadi sukur once plastik parcasi dedk bu kaffesahne oluyor onlarn kirilan eki almanyadan olanlar bilir cnku elinde o vardi ekide yoktu ama sonra pastadan verenler olmus uzerinde bonibon var acaba yanlislikla omu takildi bilmiyorz. Tabi ben aniden karar verip gelince yurtdisi sigortasi yaptirmamistm smdi nasil bi fatura gelcek bekliyorz bilgisi olan varmi esimin normal sigortasi boyle bi durumda odeme yaparmi acaba esim ordan aradi bursan form doldurup aokdan oluyor demisler aok ariyorm turkiyedn evrak getirmen geekiyordu bizde yok diyorlar esimde ucusa gidiyor pazartesi gidicek insallah yerine hersey karisikti anlicagniz. Neyse gene gelirm kizlar gorusurz

Çok geçmiş olsun canım. İş çocuklar olunca diken üstündeyiz. Rabbim evlatlarımızı korusun. Kızım 2 kere burnuna yabancı cisim kattı nasıl korktum. Allah'tan sümkürmeyi biliyor 4 yaşında ona rağmen yaramazlıklar yapıyor. Gözümüzün önünde oluyor çoğu olaylar. Dikkat etmek gerek. İnşaallah yüksek bir fiyat çıkmaz canım

Bende de var son zamanlarda akşamlar yürüyüş yapıyoruz sonrasında davul gibi oluyor ellerim iğne, cımbız gibi şeylerle uğraşınca parmaklarımın ucu inanılmaz uyuşup karıncalanıyor
Magnezyum takviyesi alsana canım

Bacım emzirirken zor ama biraz azaltsan daha sağlıklı yesen hem sütünde olur bende yaptım aynı hataları sonuç bu kilolardayim
2.bebegim2olursa aynı hatayi yapmayacağım inş
Haklısın canım. Benim düzenim hamilelikte bozuldu. Tam 27 kilo aldım Öncesinde de 5 almıştım. Yani 1 yıl içinde 32 kilo aldım toplamda. 14 ü gitti. 18 i kaldı. Ama kilo çok olunca motivasyon düşüyor arada. Önceden taş çatlasa 10 kilo fazlam olur onu da 2 ayda verirdim. O nedenle çok bunaldım ve zorlanıyorum. elimden geleni yapmaya çalışıyorum aslında. Bakalım Nasıl olacak

Allah iyi etsin seni epey düşünmüştür
Dusunmus canım bence zihni açılmıştır açık havada işe yaramış gıbı misal bugun gec kalsam sorun olur mu cocukların keyfi nasıl diye sordu pandemı dolayısıyla yoğun isleri. İşe gitmeden de sıkıntı olursa haber ver erken cıkar gelirim dedi bunları duymak bile onemli gerisi zaten gelir

Kadının fendi erkeği yendi
Sende mi ateş grubusun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…