- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.881
doyurucu menü. Sporlar güzel
Kaşınma Zehra ütülesin işteDüştün daha dilleredenizbenimadim Ankara simidi (ailen oradaydı değil mi ? )
Toz aldım canım yemek yaptım ütülenecekleri oturma odasına koymuştum mutfaktayım şimdi sanki herif insafa gelmiş ütü yapıyorgidip baksam mı bana geri kitler diye korkuyorum gitmeyeyim en iyisi
Hiç görünmedi bugünKızlar kaptanımız nerede bilen var mı
Bilmiyorum ama İşleri vardır. Yoksa kesin gelirdiKızlar kaptanımız nerede bilen var mı
Aynen hayrolsun bu kadar uğramamazlık yapmazdıKızlar kaptanımız nerede bilen var mı
Ütülesin canım gençlere fırsat tanımak lazımKaşınma Zehra ütülesin işte
Tövbe et kurtulYeminle boğazıma dizdiler yediğimi yiyeceğime pişman oldum
Afaroz ettiler beni tövbe de tutmazTövbe et kurtul
Ben yaptırmadım da küçük küçük iğneler batırılıyor hastalığına göre vücudun belli bölgelerine arkadaşımın annesinde sebepsiz sık bayılmaları vardı kulağının ardına yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsamKızlar akupunktur la ilgili ne düşünüyosnuz tam olarak ne işe yarıyor ayrıca, bilen var mı? Tatlı isteğini önlüyor mu
Dikis makinasi aldim cok hevesleniyodum bir ay ugrastim aylardir acmadim . Maymun istahliyim galiba birazaaa çok güzel tuniğinden belli işte , sen en iyisi tek tartılma her yerinin ölçüsünü de al bazen baskülde aynı gibi çıkıp görüntüde zayıflama oluyor o da direk yağlar gidip kaslar güçlendiği için kilo aynı çıkıyor
valla kendin için en azından kafanı da dinlendirebileceğiniz bir şeyler bulman lazım boş boş oturamayacaksın belli ki
Hadi ya tam benlikBen farkettirmez diyordum,üzerindeki kıyafet çok ağır değildir diye dusunurken kiyafetsiz 400 Gr bile farkettirdi
Ne yağmuru kız gel buraya iki haftaya kalmaz kar yağar burda donduk şimdiden
Sıcaklık şikayetine Başkale birebir, nefes kesici sogumuz var bin şükür
Nerelerdesin kaptanKizlar telefonumun şarjı bitti
Sarj aletini de yanıma almayı unutmusum
Cuma gününe kadar kadar gelemem.
Buralari boş bırakmayın
Seviliyorsunuz
Kesinlikle sana katılıyorum 2 gün kaçamak yapınca 1 haftan çöpe gidiyor konsantreyi motiveyide düşürüyorBen de şöyle düşünüyorum. Diyet süreni kısaltmak için Mümkün mertebe kaçamak Yapmaman lazım. Ardından koruma döneminde yiyip yakman lazım
Ben bunada katılıyorumaslında verdiğimiz kiloları gerı alma sebebımız bu, cıddı bır dıyet kafasına gırdıgımızı sanıp herseyı yasaklayıp sayılı mıktarlı az az yıyoruz hedefe geldık dıyıp bırakıyoruz. Önemlı olan yeme alıskanlıklarımızı degıstırmek sen bu dıyet seruvenını bıtırdıkten sonra hayatın boyunca hıc mı hamburger hıc mı patates kızartması yemıceksın yıceksın ama sen bu donemde yeme faslını erken bıtırmeyı bır kacamak yapıyorsan bunu sporla ya da o hafta daha dıkkat ederek elimine etmeyi öğreniyorsun çok kasarsen evet dıyet suren kısalır ama sabıt kalman cooook zor olur. benım fıkrım tabı bu
Merakta bıraktın bizi canım dikkat et kendineKizlar telefonumun şarjı bitti
Sarj aletini de yanıma almayı unutmusum
Cuma gününe kadar kadar gelemem.
Buralari boş bırakmayın
Seviliyorsunuz
Annesine gitmişti canımNerelerdesin kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?