Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım çok geçmiş olsun sağ Salim atlatırsınız inşallah
bende kendime 1 saattir program oluşturmaya çalışıyorum =) sanırım az ucundan oldu bakalım mesai 07,30 da başlıyor aksilik olmaz ise =) uyuya kalmaz isem
7 buçukta yürüyüşe mi çakacaksın yoksa ?

O kadar yorgunum ki Kızımın diş krizi yine patladı birkaç gündür. Uyuyuncaya kadar çizmediği ısırmadığı yerim kalmıyor. Uyuduğunda işleri yapmaya çalışıyorum. Doğal olarak geç uyuyorum hop sabah 7 de uyanıyor. Şöyle deliksiz uzun uzun uyumaya tembellik yapmaya O kadar ihtiyacım var ki

bende kendime 1 saattir program oluşturmaya çalışıyorum =) sanırım az ucundan oldu bakalım mesai 07,30 da başlıyor aksilik olmaz ise =) uyuya kalmaz isem
Bizimle de paylaş programını Canım
Keyifle okusunlar inşallah, rica ederim Canım

Annelik zor iş vesselam. Allah sabrını versin, kuzucuğun da inşallah ağrısı çok olmaz

Ne zaman şu gece beslenme olayı ve diş çıkarma dönemi biterse anca o zaman rahat uyumaya ve uyutmaya başlıyorlar canım gerçekten zor uyumak istiyorum diyip hıçkıra hıçkıra ağladığım geceleri bilirim
Yok malesef sevgili eşime kahvaltı hazırlıyorum
Ooo maşallah ellerinden öpülmeli o saatte sırf ona kahvaltı hazırlamak için uyanıyorsun

13 Eylül menüm

11.30
1 bardak süt
1 yumurta
Domates
Salatalık

13.00
2 top dondurma

15.00
1 ceviz

17.00
1 tabak taze fasülye
2 köfte
1 kase yoğurt

su:2,5 lt
afiyet olsun canim dondura dışında guzel ögunler
afiyet olsun cnm
cok iyi canim menun hic ekmekte yok begendim
afiyet olsun canim.bende bugun ufacik bir dilim cikolata die sütlü çikolata yedim gunler sonra ama pişman deilim dökum tavada köfte enfes olur bol bol döndürüyorum ben yaparken mangal halt etsin
afiyet olsun cnm guzel menun
hem menu guzel hem yuruyus guzel.cok begendim
afiyet olsun
tepinmecee bende olsam oyle derdim heraldepatates harici hepsi guzel afiyet olsun canm
ooo rakibemin menü harika.afiyet olsunn ama bukadar ac kalma sen ye ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…