- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.581
Zor bir haftaya rağmen çok iyi sonuçBuna şükür
Cuma:75.6
Bugün 74.8
Bencede kuzum. Sabaha kadar ayaktayım günde anca 2 saat uyuyorum. Bi düzene gireyim daha iyi gelecek inşallahZor bir haftaya rağmen çok iyi sonuç
68 kilo olmuşum dostlarhosgeldin canimKac kilo aldin Niye korumadin
Oh ne rahatlikrobotun silmesi nasil canim?
yorgunluktandir canimBen bulasik deterjanini buzfolabina koymaya calisirken napiyorum Ben dedim
masallah canimdikis yaiyorsun ya sayfan var mi senin
evet canim aslinda bi dram Ama dün baya komikti safiye
cok gecmis olsun canim tez zamanda Sifa bulsun yavrun
bütün annelerin dramisesimiz ol
Cok sükür canim
Kolaylikla gecsin ins
Insallah tekrar eski kilona dönersin canim68 kilo olmuşum dostlar
evet yine boğazımı tutamadım
sağlıkla inşallahInsallah tekrar eski kilona dönersin canim
dikkat ederim haftayaBu hafta ilk olduğu için tarihi pek dikkate almazlar ama bundan sonra si için önemli.
tebrikler canim.Gecen hafta 66.2
Bugün 65.4
Fark 0.8
Yüzde 1.21
tebrikler canim.bu hafta kuzun hastaydi uykusuzlukta etkiliyoBuna şükür
Cuma:75.6
Bugün 74.8
baya almossin canim ya68 kilo olmuşum dostlar
evet yine boğazımı tutamadım
Bende bu hafta düzene girer diye umut ediyorum. İnşallah haftaya daha çok giderdikkat ederim haftaya
unutmam kesin
tebrikler canim.
tebrikler canim.bu hafta kuzun hastaydi uykusuzlukta etkiliyo
ama yinede cok iyi
insallah canim:)Bende bu hafta düzene girer diye umut ediyorum. İnşallah haftaya daha çok gider
aynen maalesef sağlık olsun yeter ki...baya almossin canim ya
HoşbuldumHoş geldin handancım çoğumuz öğretmeniz hayırlı olsun gebeliğin Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallahMaksadın gebelik sürecini kilonu kontrol altında tutarak geçirmek anladığım kadarıyla diyetisyen ile görüştün mü durumunu?
Hoşgeldin canım,Hoşbuldumteşekkür ederim.Henuz gebeliğim çok yeni olduğu için simdilik gerek duymadim. İlerleyen süreçte destek almayı düşünüyorum.forma yazmadım ama insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Karbonhidratı dikkatli kullanmaya çalışıyorum günlük 30-40 Gr karbonhidratı geçmeye gayret ediyorum
Avatar da değişmişaynen maalesef sağlık olsun yeter ki...
kilo nedir ki dikkat ederim gider
Allah kolaylik versin canim takimda baya dis cikaran yavru varKızlar biturlu gelemedm ya bugn eşim evde normalde kalkmaz sabah erken kalkti kahvalti yaptk oglanda huysuz dis geliyor durmadi arkasina market park vs derken geldm ona corba yapip yedirdm az once uyudu kahve ictm bisler yedim ortaligi toparladm tam elime telfn alip oturcam uyandi smdi ya hic devam uyuycak gibide deglbirsuru alintim oldu yapabilrsem smdi bakicam.
Aynen cok zor ya herseye mizmiz agliyor zaten yaramazdı simdi kat kat bide aglayinca bazen anlamiyoruz bile ne istedigni nedn agladigni :/Allah kolaylik versin canim takimda baya dis cikaran yavru var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?