Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

68 kilo olmuşum dostlar
evet yine boğazımı tutamadım

Hoşbuldum teşekkür ederim.Henuz gebeliğim çok yeni olduğu için simdilik gerek duymadim. İlerleyen süreçte destek almayı düşünüyorum.forma yazmadım ama insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Karbonhidratı dikkatli kullanmaya çalışıyorum günlük 30-40 Gr karbonhidratı geçmeye gayret ediyorum

Hoşgeldin canım,
Takıma davet ederken gebe olduğunu bilmiyordum.
Ketojenik diyet yapıyorsan yapmamanı tavsiye ederim.
Gebelikte 2 kişilik yeme yeter bana göre, birde haftada 3-4 düzenli yürüyüş yeter.
Gebe olduğun için seni yarışma listemize alamayız ancak kendini yeme konusunda dizginleyebilmek adına takımda kalabilir, motivasyonunu artırabilirsin.

Bugünki tartı sonuçları hiçte iç açıcı değil kızlar
Tek tek alıntı yapmak istemedim
Herkes kendi kendine kendini değerlendirsin.
Geçen haftayı anladım ama bu haftayı gerçekten anlamıyorum.
Kaybetmedecek 1 haftamız olmamalıydı.
Bugünden itibaren herkesin diyetine sıkı sıkıya sarılmasını istiyorum.
Eksik menüler varsa ceza almamak adına tamamlansın.
Haftaya çok iyi bir yüzde ile gelip hep birlikte takımımızı 1.liğe taşıyalım

Kızlar biturlu gelemedm ya bugn eşim evde normalde kalkmaz sabah erken kalkti kahvalti yaptk oglanda huysuz dis geliyor durmadi arkasina market park vs derken geldm ona corba yapip yedirdm az once uyudu kahve ictm bisler yedim ortaligi toparladm tam elime telfn alip oturcam uyandi smdi ya hic devam uyuycak gibide degl birsuru alintim oldu yapabilrsem smdi bakicam.

Allah kolaylik versin canim takimda baya dis cikaran yavru var

Allah kolaylik versin canim takimda baya dis cikaran yavru var
Aynen cok zor ya herseye mizmiz agliyor zaten yaramazdı simdi kat kat bide aglayinca bazen anlamiyoruz bile ne istedigni nedn agladigni :/
Allah kolaylik versin butun bebislere ve analarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…