Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gündüz biraz daha iyiydi canım o yüzden yapmadım ama gece yine artacak gibi görünüyor birazdan yapıcam sanırım

Afiyet olsun kaptanım kekin boyutu kalinligini merak ettim
20 dilimlik yuvarlak bir kek kalıbınlm var canım, onun bir dilimi, kalın yeri 2 parmak önce yeri 1 parmak kalınlığında, avuç içi büyüklüğünde idi

Bence annene al 1 yıl bekle sonra zaten kendine almayacak sin. bide bidolabi komple kapatmış, hemde üstlerde gormiyim diye. Benum ki arçelik o zaman bile bi dünya para verdim
Boyle giderse sadece anneme alirim galiba cok pahali ya o kadar para verilmez yani alti ustu sıkacak katır kütür yerim daha iyi

Hmm anladim kimse fazla önermiyor gercekten sagol canim

Kekik çayımı yaptım, içip uyuyacağım, çok yorgunum
Ohh mis ya ne guzel ben diyet yapamıyorum kv de çocuğun arkasından koşturuyorum valla cok da acıkıyorum yiyorum habire tabi üstüne stres de eklersek ohh evimi özledim ya tek de kalamiyorum koca da gelemedi vallahi kıskanıyorum artık sizi

Ne zaman bitecek görevi canım herhangi bi tarih yok mu ?

Menun güzel canım,bir de kahvaltı olsaydı xok daha güzel bir menü olacakti.
Menun gayet güzel ve dengeli olmuş afiyet olsun canım.
8 kasım

09.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir

13.00 ton balıklı salata ,1 kase yogurt

18.00 1 lahmacun , ayran

3 litre su

30 dk yürüyüş *3 :90 puan @Pnrrr-20
Harika bir menü afiyet olsun canım.
Sucuk dışında çok güzel bir menü afiyet olsun canım.
Makarna dışında menun güzel,sanırım pazar olduğu için geç uyandın kahvalti yapamadin,metabolizmayı hareketlendirmek ixin erkenden kahvaltı yapmak gerekiyor.
Menunu begendim canım afiyet olsun.
Sucuk dışında güzel afiyet olsun.

Kekik çayımı yaptım, içip uyuyacağım, çok yorgunum
Afiyet olsun canım. Dinlen bence de
Boyle giderse sadece anneme alirim galiba cok pahali ya o kadar para verilmez yani alti ustu sıkacak katır kütür yerim daha iyi
Sağlıklı olan o zaten canım. Düşün meyve olarak 1 portakal yerken suyunu sıkınca nerdeyse 10 portakal yiyorsun
Neden evinde değilsin

Siyah üzümün saati sıkıntı gerisi güzel üzümü erkene al
Canım turşu çekti gidecek bu kilolar açlığı
Güzel olmuş
8 kasım

09.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir

13.00 ton balıklı salata ,1 kase yogurt

18.00 1 lahmacun , ayran

3 litre su

30 dk yürüyüş *3 :90 puan @Pnrrr-20
Güzel menü
Fazlalıkları atacaksın
Aboww 2 ye kadar nasıl aç kaldın
Güzel
Afiyet olsun

Benim hayat da böyle yarım gün rötarlı ilerliyor. Ancak saçımı boyadım banyo yaptım kızımı yıkayıp yatırdım inş uyanmaz
Şimdi kalan ütülerimi yapıp evi toplayıp yarınki ders notlarımı hazırlayıp bitince de uyucam inş

Son düzenleme:
Kolay gelsin canım baya işin varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…