Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar yarın ayakta olacağım demiştim ya, spordan sayılır mı
Hafif tempolu yürüyüş (dk=1 puan)
Eğer oluyorsa 600 puan garanti
Ben sabahtan akşama kadar evde koşuşturma halindeyim o sayilmazsa buda sayilmasin

İyi geceler kızlar yeminle her yerim ağrıyor ya oğlum hiç durmuyor gündüz artık en uzun uykusu yarım saat pıt diye uyanıyor kendi kendine de durmuyor gece zaten hiç rahat yok kendimi tükenmis hissediyorum ev her yer dağınık hiç iş yapasim yok dahasi fırsatım yok 1 çamaşır katlayıp bı oğlumu pispislayip iş bölününce tekrar yapasim da gelmiyor yemek yapmayı da canım istemedi kahvaltı yaptık şu an bulaşıklar duruyor mutfakta hiç elimi süresim yok

Kızlar yarın ayakta olacağım demiştim ya, spordan sayılır mı
Hafif tempolu yürüyüş (dk=1 puan)
Eğer oluyorsa 600 puan garanti
Surekli yurumuyorsan sayilmaz cnm ayakta durmak yeterli degl ev isi temizlk bile sayilmiyor cunku adaletsiz olur
Çocuğun tabağında ne işin var senin Git kendi tabağından ye hacı

10 saat adım atıyor halinde olacaksan olur
Ah iste cöpe gitmesn mantigi hic kiyamiyorm nimeti atmaya
Ah ya bizimde olurdu oyle donemler tam uyuttum oh derdim. 15 dk sonrasi aglardi bi derdi var demekki kuzunun. Bazen ev daginik vs bosvermek gerek cnm yarin insallah daha uysal olur isleri halledersn

Bırak kalsın bebeğinin en zor zamanları birkaç ay da evin düzensiz kirli olsun kendini yıpratıp üzme bunun için

Guzel cnm aksam az geldi hatta ekmek yerine 1 tabak yemek veyatta yumurtadan daha fazla yeseydin ekmekle keske. Afiyet olsn

Ah ya bizimde olurdu oyle donemler tam uyuttum oh derdim. 15 dk sonrasi aglardi bi derdi var demekki kuzunun. Bazen ev daginik vs bosvermek gerek cnm yarin insallah daha uysal olur isleri halledersn
Bı derdi yok sanki cnm oyun istiyor sürekli demin şükür emdi biraz uyudu bklm insAllah uyanmaz da bende uyurum
Bırak kalsın bebeğinin en zor zamanları birkaç ay da evin düzensiz kirli olsun kendini yıpratıp üzme bunun için
Yok çok çok titiz düzenli bı insan değilimdir ama yine de gelemiyorum böyle dağınıklıga sanırım insAllah çok uzun sürmüyordr bu evreler
Guzel cnm aksam az geldi hatta ekmek yerine 1 tabak yemek veyatta yumurtadan daha fazla yeseydin ekmekle keske. Afiyet olsn
Yemek yapamadım canım ondan böyle oldu sadece tarhana çorbam vardı onu da içesim gelmedi
Kızım zırt pırt uyaniyor. Oğlumun hafif ateşi var gibi, benim de gözlerim açılmıyor uykusuzluktan
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…