- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #406.281
Ben sabahtan akşama kadar evde koşuşturma halindeyim o sayilmazsa buda sayilmasinKızlar yarın ayakta olacağım demiştim ya, spordan sayılır mı
Hafif tempolu yürüyüş (dk=1 puan)
Eğer oluyorsa 600 puan garanti
Surekli yurumuyorsan sayilmaz cnm ayakta durmak yeterli degl ev isi temizlk bile sayilmiyor cunku adaletsiz olurKızlar yarın ayakta olacağım demiştim ya, spordan sayılır mı
Ah iste cöpe gitmesn mantigi hic kiyamiyorm nimeti atmayaÇocuğun tabağında ne işin var seninGit kendi tabağından ye hacı
10 saat adım atıyor halinde olacaksan olur
Ah yaİyi geceler kızlar yeminle her yerim ağrıyor ya oğlum hiç durmuyor gündüz artık en uzun uykusu yarım saat pıt diye uyanıyor kendi kendine de durmuyor gece zaten hiç rahat yok kendimi tükenmis hissediyorum ev her yer dağınık hiç iş yapasim yok dahasi fırsatım yok 1 çamaşır katlayıp bı oğlumu pispislayip iş bölününce tekrar yapasim da gelmiyor yemek yapmayı da canım istemedi kahvaltı yaptık şu an bulaşıklar duruyor mutfakta hiç elimi süresim yok
Bırak kalsın bebeğinin en zor zamanları birkaç ay da evin düzensiz kirli olsun kendini yıpratıp üzme bunun içinİyi geceler kızlar yeminle her yerim ağrıyor ya oğlum hiç durmuyor gündüz artık en uzun uykusu yarım saat pıt diye uyanıyor kendi kendine de durmuyor gece zaten hiç rahat yok kendimi tükenmis hissediyorum ev her yer dağınık hiç iş yapasim yok dahasi fırsatım yok 1 çamaşır katlayıp bı oğlumu pispislayip iş bölününce tekrar yapasim da gelmiyor yemek yapmayı da canım istemedi kahvaltı yaptık şu an bulaşıklar duruyor mutfakta hiç elimi süresim yok
Hadi iyi uykular canım Allah rahatlık versinBende uyuyorm kızlar iyi geceler
Guzel cnm aksam az geldi hatta ekmek yerine 1 tabak yemek veyatta yumurtadan daha fazla yeseydin ekmekle keske. Afiyet olsn10 Kasım Salı
Kahvaltı 11:00
1 yumurta + 1 çay bardağı süt + 1 tatlı kaşığı un + 2 kaşık yulaf ezmesi + maydanoz ile krep
5 zeytin
1 kk Beyaz peynir
2 tane ceviz
Ara
1 elma
Akşam 19:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yk acılı sos
3 yk yoğurt
3 çatal yağda yumurta
Çay
Su 2.5 lt
Spor yok
Aynen canım. Sarkmadıysa sarkmaz artıkArtik olmaz derken olsa smdimi olmasi gerektisevinebillrm ozamann
Ödem tutmuyorsan göturrr canim
Bende acaip iştah açıyorÖdem yapmıyorsa ve iştah açmıyorsa biberde sıkıntı yok canım, zayıflamaya yardımcı bile olur
Anladım canım. Allah kavuştursun o zamanTek başına zor oluyor cocukla canim heleki pandemi de olunca daha zor çocuğum da küçük
Yapmaya ben de evi bitirdim yazılı hazırlıyorumHadi Kolay gelsin canım ben ipi yazdım mecbur yapacağım
Sen niye uyumadınVay vicdansızlar vay
Ohooo kaptan kaptan ne dıyonnn sen :))) ozmn her ev işini kategorilendirelim . Ütü de mesela şu kadar parca utu su kadar kalori flnKızlar yarın ayakta olacağım demiştim ya, spordan sayılır mı
Yattım yatağa, sağa sola döne döne uykum kaçtıSen niye uyumadın
Kaptanim tartı surumun nedir. Yarin o kadar saat ayakta kesin ödem toplarsinYattım yatağa, sağa sola döne döne uykum kaçtı
Tamam cok zor sormaBen kaçar hanımlar. Mutfağım savaş alanı gibi onu toplayım yazılı hazırlayım inş spor yapabilirim
Bı derdi yok sanki cnm oyun istiyor sürekli demin şükür emdi biraz uyudu bklm insAllah uyanmaz da bende uyurumAh yabizimde olurdu oyle donemler tam uyuttum oh derdim. 15 dk sonrasi aglardi bi derdi var demekki kuzunun. Bazen ev daginik vs bosvermek gerek cnm yarin insallah daha uysal olur isleri halledersn
Yok çok çok titiz düzenli bı insan değilimdir ama yine de gelemiyorum böyle dağınıklıga sanırım insAllah çok uzun sürmüyordr bu evrelerBırak kalsın bebeğinin en zor zamanları birkaç ay da evin düzensiz kirli olsun kendini yıpratıp üzme bunun için
Yemek yapamadım canım ondan böyle oldu sadece tarhana çorbam vardı onu da içesim gelmediGuzel cnm aksam az geldi hatta ekmek yerine 1 tabak yemek veyatta yumurtadan daha fazla yeseydin ekmekle keske. Afiyet olsn
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin canımKızım zırt pırt uyaniyor. Oğlumun hafif ateşi var gibi, benim de gözlerim açılmıyor uykusuzluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?