- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.721
Gercekten cok dogru soylemis. Koruma ya gelirsem ins bu sozler aklimdaYine çok değerli bulduğum koruma fikri içeren mesajını paylaşırken @seaBahAR 'a teşekkür ediyorum
Epeydir yazmamışım buraya..
Gerçi ben hedefime ulaşalı 4-5 yıl oldu sanırım.
Kilo koruma disiplinimi zaten oturttum.
Son zamanlarda 59-60 bandında gidip geliyorum. Ağır olmasa da genelde diyet yapar gibi yaşıyorum. Çok sevdiğim ve kalorili gıdalar var. Onları yeme işinde disiplin olmazsa bir çok insanda olan bana da olurdu. Kiloyu geri almış olurdum.
Yaptığım şu:
Canım pizza-şarap ikilisini çeker sıklıkla. 59 kilo değilsem 59 olana kadar beklerim yemek için.
59 olduğum gün bu yemeği yer, bol su ve soda içer, kalan öğünlerde yememeye yakın minik atıştırmalarla günü bitiririm.
Ertesi gün bu sefer katılaştırılmış diyet. Minimum 2 gün böyle.
Bu arada hiç tartılmam moral bozmamak için. 3. gün sabahı tartılırım ve duruma göre ya katılaştırılmış ya da gevşetilmiş diyet haline geri dönerim.
Bir sonraki kaçamak tekrar 59 olunca.
Mesela son günlerde kıymalı börek vınlıyor beynimde.. vınnn. vınnnn. Yanında da cola. (ki hiç sevmem)
neyse işte.. 400 gr daha verirsem 59 olurum ve gelsin kıymalı börekler.
Tempom böyle, memnunum.
Gerçekten denenebilir :))Kızlar herkes giymek istediği bir kıyafeti hergün göreceği bir yere assın bence, süper motivasyon olur hakkaten
Olabilir canım gece yemek hiç kilo aldiriyor banaDemek ki senin vücudun iki öğün ya da tek ogunle veremiyor cnm
Gece 11 gibi yiyince 2 gibi de uyuyorum yine de kilo alıyorum.sahurdan sonra 2 saat uyumamak gerekiyo
Yaa benim eşimde az önce künefe yapalım mı dedi. Yok cumaya kadar tatlı yemicem dedim. Cumaya kalsın o zaman diyoGünün raporunu yazayım :))
Tuzda tavuk güzel olmuştu, akıbeti güveç gibi olmadı şükürler olsun.
Ancak kötü olan birşey varki bizimki acaip gaza geldi.
"Yarın da künefe yapacağımseni şişmanlatacağım" diyor
Aslında onun da etkisi çok bende.Ben de Ramazanlar da hiç kilo veremedim su içmediğimiz için de yavaşlıyor metabolizma
Sanırım geçmesi zor canım benimde hamilelinkten dolayı aşırı kilo aldım kollarımın arkasına kadar çatladı vücudum haritaya dönmüş. Baya araştırdım ama çatlakları tamamen gideren bişey yokmusKilodan dolayı vücudunda çatlak problemi olan varmı geçer mi ne önerirsiniz acaba
Benimde bir ceketim var. Bende onu gun yuzune cikartiyim bariKızlar motivasyon için çok etkili olacağını düşünerek @seaBahAR 'ın mesajını burada paylaşıyorum..
Az önce bir mesaj okudum.. Haftanın birincisi hamilelik öncesi kot pantolunu tekrar giyebilmek umudu ile motive ediyormuş kendisini..
Benim de var böyle bir pantolon hikayem. Daha çılgın tabii..
Buralarda dolandığım ilk günlerde daha diyetin çok başındayken, kilom 90 a yaklaşmışken bir hafta sonu alışverişe çıktım. Hiç unutmuyorum Koton mağazası. Gri bir kumaş pantolon aldım. 38 beden. Dizimle kasığımın arasında bir yerde kalıyordu. Bir de kumaş, sıfır esneme. Zorlayamazsın. İlla 38 bedene inmen lazım.
Şimdi hatırlamıyorum ama dünyanın parasını verdim.
Yatak odamın duvarına (televizyonun asılı olduğu aparatın hemen altına) bir çivi çaktım. Pantolonu oraya astım. Kiloyu verene kadar her gün ona baktım.
Şimdi mi.. pantolon hala duruyor, hala sağlam. Biraz bol.
Güncel kilo: 59.2
Direk 21 gune etme o zaman kucuk kucuk baslaBozmayın diye deniycem başka türlü iflah olmam
Harikasin canim. Ben kendime hic guvenemiyorum malesefKahveye kattim canim. Güzel oldu.
Bozmuyorum canim. Mesela cuma günü 1 kek hakkım var başka yememeye yemin ediyorum başka da yemiyorum
Süpersin canım ama zorlama fazla dikkat etPnrrr-12
1000 ip atladım cnm
Çok yorucu kan ter içinde kalıyorum. Sağ bacağım çok kötü acımaya başladı.
Yarın atlamayabilirim.
Karataya başlayacağım sanırım canım bklm örnek menüler buldumDirek 21 gune etme o zaman kucuk kucuk basla
maşallahPnrrr-12
1000 ip atladım cnm
Yarın atlamayabilirim.
benim göbek bölgesindeydi şimdi dizlerime kadar ve göğüslerimdede olmaya başladıSanırım geçmesi zor canım benimde hamilelinkten dolayı aşırı kilo aldım kollarımın arkasına kadar çatladı vücudum haritaya dönmüş. Baya araştırdım ama çatlakları tamamen gideren bişey yokmus
Afyt olsn cnm guzel olmus sevindm ama künefe isi kotuymus olmadi 1 catal ye sonrasi iicin kendini tutabilceksenBen hala mutfağa giremedim parmağımdan sebep
Bizim menüde tuzda tavuk var bugün
Bakalım akîbeti nasıl olacak
Sizin menülerde ne yemek var kızlar
Anladı m cnm cok da masum deglmisYöresel bir tür börek canım
İnce bazlamaya terayağı sürüp soğan ile kavrulan baharat eklenmiş lor peynirini bazlamanın arasına koyup sarıyorsun, oluyor Adana sıkma böreği
Gercekten kilonu gostermiyorsn ben 88ken duba gibiydim :/
Fena degl cnm afyt olsn ip de atlamissin beni etiketle bidhakine daha kolay oluyor takibi22 Kasım Pazartesi
Sabah(10.00)
Fırında patates 7 dilim
2 dilim peynir
1 bardak çay
Yarım çavdar ekmeği
Ara 14.00
1 kase üzüm
Akşam(16.30)
1 tabak haşlanmış nohut
Biraz üzüm ve yarım ıspanak keki
Spor 500 ip atlama
Su 2 litre
Afyt olsn guzel hafif cnm menun22 kasım
09.00 iki dilim tam bugday ekmegi ile kaşarlı salcalı tost
11.00 bir muz
13.00 patates salatası(1 minik pattis,bol yeşillik)
15.00 bir incir bir hurma
18.00 bir kepçe bulgur köfteli çorba, iki acıbiber turşu
21.00 aptamil süt artırıcı
Spor:30 *2:60 puanPnrrr-12
Su :3 litre
Afyt olsn cnm guzel olms, fit top nasl yapiliyor sicak suyami koyuyoran uzumle hurmakari ronodan cekmek gerekiyormu22 Kasım Pazar
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk Beyaz peynir
5 zeytin
2 kaşık kavurma
1 kaşık yoğurt
Çay
Akşam 18:00
1.5 kepçe şehriye çorbası
Salata
1 kaşık pirinç pilavı
2 sk yeşil fasulye yemeği(susuz)
Ara 20:00
Çayla
1 tane fit top
(2 avuç siyah üzüm+3 kaşık yulaf ezmesi+7hurma+5ceviz+1 yk kaşığı kakao) 17 tane çıktı
Su 3 lt
Spor şimdilik 300 ip atlama yatmadan bı 300 daha atlamak niyetim bklm toplu puanı yazarım
Muz cururmu hic cnm bugn yedm onuu :}Kahvaltı cok gec geldi, geç mi kalkıyorsun ondan mı ?
Bademi biraz daha ortada yesen iyi okurdu sanki , atıyorum saat 3 yada 4 te.
Yumurta ne kadar yagda ?
Offfcanım arabaşı çekti nerelisiniz?
Süper menü
Orti muzun yarısı çürümesin gönder bana:))
Beşamel sos hariç gusel
Sporun harika
Ah bu kayınvalideler gelinleri şişmanlatmak için ugrasıyorlar resmen
Güsel canım afiyetolsun, keki aksam yerıne erken saatlerde yoyebılırdın belki cok canın cektoyse
Yukarda sordm cnm yapilisni merak ettimde tam olarkAynen cnm yemedim artık eşimle kız yedi menü sayfasına yazdım cnm
2 avuç kuru üzüm
7 hurma
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 yk kakao
5 ceviz
Dışını hindistan cevizine buladim 17 tane çıktı ceviz büyüklüğünde
Süpermis cok mantikli ben verdm diye hersey serbest gozuyle baktm ve aldım ama bekarken ilk mezun oldugumda gercktn hep dikkatliydim cnku kilo almak istemiyordm cok temkinli yaklasiyordm smdi oyle olamiyorm ama yapicam insallah bu taktigi deniycem hattaYine çok değerli bulduğum koruma fikri içeren mesajını paylaşırken @seaBahAR 'a teşekkür ediyorum
Son zamanlarda 59-60 bandında gidip geliyorum. Ağır olmasa da genelde diyet yapar gibi yaşıyorum. Çok sevdiğim ve kalorili gıdalar var. Onları yeme işinde disiplin olmazsa bir çok insanda olan bana da olurdu. Kiloyu geri almış olurdum.
Yaptığım şu:
Canım pizza-şarap ikilisini çeker sıklıkla. 59 kilo değilsem 59 olana kadar beklerim yemek için.
59 olduğum gün bu yemeği yer, bol su ve soda içer, kalan öğünlerde yememeye yakın minik atıştırmalarla günü bitiririm.
Bu arada hiç tartılmam moral bozmamak için. 3. gün sabahı tartılırım ve duruma göre ya katılaştırılmış ya da gevşetilmiş diyet haline geri dönerim.
Mesela son günlerde kıymalı börek vınlıyor beynimde.. vınnn. vınnnn. Yanında da cola. (ki hiç sevmem)
Tempom böyle, memnunum.
Supersin cnm. Ara ver cnm agriyorsa tabikiPnrrr-12
1000 ip atladım cnm
Yarın atlamayabilirim.
tamamdır :))Afyt olsn cnm guzel olmus sevindm ama künefe isi kotuymus olmadi 1 catal ye sonrasi iicin kendini tutabilceksen
Anladı m cnm cok da masum deglmis
Gercekten kilonu gostermiyorsn ben 88ken duba gibiydim :/
Fena degl cnm afyt olsn ip de atlamissin beni etiketle bidhakine daha kolay oluyor takibi
Afyt olsn guzel hafif cnm menun
Afyt olsn cnm guzel olms, fit top nasl yapiliyor sicak suyami koyuyoran uzumle hurmakari ronodan cekmek gerekiyormu
Ip icin etiketlersn
Muz cururmu hic cnm bugn yedm onuu :}
Sagol cnm
Yukarda sordm cnm yapilisni merak ettimde tam olark
Süpermis cok mantikli ben verdm diye hersey serbest gozuyle baktm ve aldım ama bekarken ilk mezun oldugumda gercktn hep dikkatliydim cnku kilo almak istemiyordm cok temkinli yaklasiyordm smdi oyle olamiyorm ama yapicam insallah bu taktigi deniycem hatta
Supersin cnm. Ara ver cnm agriyorsa tabiki
Öyle canım bacağıma basamıyorum.Süpersin canım ama zorlama fazla dikkat et
Karataya başlayacağım sanırım canım bklm örnek menüler buldum
Hiç benlik değilKiz hindistan cevizi yağı koyuyolar ya bende onu denedim gayet iyi
Afiyet şifa olsun içemezdim herhaldeKetojenik kahvelerim terayağı ve hindistan cevizi yağı ile mükemmel oluyordu
Yapma hacıCuma günleri yaptığım kaçamak aşırı derecede motivasyonumu bozuyor. ne yapsam bilmiyorum yaa
Ben de zeytinyağcıyım çok ağır geliyor bana bazen inek kokusu geliyor burnuma iğreniyorum yiyemiyorumVar değişik gorusler:) ben çok kullanmamaktan yanayım
Ah valla iyi cesaret ben bi müddet yeni kıyafet almamıştım 38lerimi geri giyeceğim diyeKızlar motivasyon için çok etkili olacağını düşünerek @seaBahAR 'ın mesajını burada paylaşıyorum..
Az önce bir mesaj okudum.. Haftanın birincisi hamilelik öncesi kot pantolunu tekrar giyebilmek umudu ile motive ediyormuş kendisini..
Buralarda dolandığım ilk günlerde daha diyetin çok başındayken, kilom 90 a yaklaşmışken bir hafta sonu alışverişe çıktım. Hiç unutmuyorum Koton mağazası. Gri bir kumaş pantolon aldım. 38 beden. Dizimle kasığımın arasında bir yerde kalıyordu. Bir de kumaş, sıfır esneme. Zorlayamazsın. İlla 38 bedene inmen lazım.
Yatak odamın duvarına (televizyonun asılı olduğu aparatın hemen altına) bir çivi çaktım. Pantolonu oraya astım. Kiloyu verene kadar her gün ona baktım.
Bunu okumuştum gerçekten çok güzel bi koruma yöntemiYine çok değerli bulduğum koruma fikri içeren mesajını paylaşırken @seaBahAR 'a teşekkür ediyorum
Yaptığım şu:
Tempom böyle, memnunum.
ben resmimi buzdolabina asmistimKızlar motivasyon için çok etkili olacağını düşünerek @seaBahAR 'ın mesajını burada paylaşıyorum..
benil diz kapagimda ve arkasinda varKilodan dolayı vücudunda çatlak problemi olan varmı geçer mi ne önerirsiniz acaba
insAllah cok fit hallerimiz olur cnm hepimiznGercekten kilonu gostermiyorsn ben 88ken duba gibiydim :/
Hurmaları sıcak suda beklettim sadece cnm sonra hepsini rondoya koyup yarım çay bardağı sıcak su ile bızzttt yaptımAfyt olsn cnm guzel olms, fit top nasl yapiliyor sicak suyami koyuyoran uzumle hurmakari ronodan cekmek gerekiyormu
Ip icin etiketlersn
Dikkat et her zmn lazım bize o bacaklar ay insAllah bklm ben ilk kez niyet edicem tamamen ekmeksiz olması az düşündürüyor ama bklm yapabilirim insAllahÖyle canım bacağıma basamıyorum.
Yarın ki duruma bakacağım
Karatay bende de ise yarıyor hem açıktirmiyor hemde kilo verdiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?